hiç sorma tatlım 5 dakikalık uykuyla bile kendime gelirim ama nerdeGünaydınn kıyamam 5 dakikalık uyku ne tatlı gelir şimdi sana
diyeti bozmadığına çok mutlu oldum canım 85lere düşmüşsün ne güzel daha dikkat edersen bugün, yarına yine 85 olursun bir daha eşine uyma zaten çok zor veriyoruz cıslara yaklaşma bir daha 70leri göreceksin bunu düşün ve motive et kendini kilolar gittikçe elbiselerde yakışacak hiç üzülme tatlım zamana ve sabıra ihtiyacımız varkızllllaaaaaaaarrrrr günaydıııııınnnn ben geldıııımmmm kusura bakmayın haftasonu sızı cok ıhmal ettım ama baktım kı benı unutmamıssınız bende sızlerı cooook ama coooook ozledım buarada tartıda artık 85.4 u gordum haftasonu ama pazar gunu eşiminde izniyle birazcık bozdum aslında bozmus sayılmam sadece gramımdan bıraz fazla yedım bıde tuvaletede cıkamadıgım ıcın yıne 86yı gordum bu sabah ama muhım degıl fakat haftasonu bana bısıler alalım dıye ıkı gn cıktık dolastık ama sonuc husran
aysucum nasılsın bebiş nasıl oldu ? ah o tatlı uykular yok muuu bende bı 5 dk daha uyusam dınc olcakmısım gıbıme gelıyo her sabah esım basımda hadı kalk bak ben kalktım gıderım beklemem dıyıp delırtıyo benı :) bugun saat 6:50de basladı hadı kalk dıye halbukı daha dus falan alcak 20 dkk daha vaktım var ama uyutmadı yaa :)hiç sorma tatlım 5 dakikalık uykuyla bile kendime gelirim ama nerde
cuma günü eksiler görürsün tatlım üzülmeGünaydınn
Kilom dünle aynı 91
Ölçülerim 106-91-114
bebeğiiimmm benımmm eşim zaten benden daha sıkı bozdugum sadece dun cok guzel bı tavuk yaptı 30 gram fazla koydu :) onuda aslında bıraz ben ıstedım cunku o kadar gezıdk geldık coook acıkmıstım :) ınsaallah kuzum ınsaallah bulabılcem elbıse kendıme gorediyeti bozmadığına çok mutlu oldum canım 85lere düşmüşsün ne güzel daha dikkat edersen bugün, yarına yine 85 olursun bir daha eşine uyma zaten çok zor veriyoruz cıslara yaklaşma bir daha 70leri göreceksin bunu düşün ve motive et kendini kilolar gittikçe elbiselerde yakışacak hiç üzülme tatlım zamana ve sabıra ihtiyacımız var
sağol canım ili olmaya çalışıyorum bebişimde daha iyi. senin eşinde benim bebiş gibi deseneaysucum nasılsın bebiş nasıl oldu ? ah o tatlı uykular yok muuu bende bı 5 dk daha uyusam dınc olcakmısım gıbıme gelıyo her sabah esım basımda hadı kalk bak ben kalktım gıderım beklemem dıyıp delırtıyo benı :) bugun saat 6:50de basladı hadı kalk dıye halbukı daha dus falan alcak 20 dkk daha vaktım var ama uyutmadı yaa :)
tavuk kaçamak olmamış canım üzme kendini ödem tutmuşsundur geçer gider ödemler merak etme çok güzel elbiseler alacaksın kendine. ben kahvaltımı yapıyım çooook açıktımbebeğiiimmm benımmm eşim zaten benden daha sıkı bozdugum sadece dun cok guzel bı tavuk yaptı 30 gram fazla koydu :) onuda aslında bıraz ben ıstedım cunku o kadar gezıdk geldık coook acıkmıstım :) ınsaallah kuzum ınsaallah bulabılcem elbıse kendıme gore
hadi afiyet olsun ben bugun kahvaltıda yapamadım elmam bıtmıs dunde almayı unuttuk ondan yapamadım ınsaallah odemdır kuzum ınsaallah ama şöyle bişi var keten bı pantlonum vardı 40 beden bayramdan once tobe bıllah gıremıyordum ıcıne sımdı gırebılıyorum oturunca bıraz sıkıyo ama ayakta durdugumda bol duruyo cok mutlu oldum :)tavuk kaçamak olmamış canım üzme kendini ödem tutmuşsundur geçer gider ödemler merak etme çok güzel elbiseler alacaksın kendine. ben kahvaltımı yapıyım çooook açıktım
ayyy tebrık ederım ınsaallah bende gorurumGunaydin kizlar tartildim 78.5 ciktim 80,5le baslamistim 2 kg verebilmisim
Ayy ne güzel maşalllah canım bende girebilrcekmiyim acaba 40 beden pantolonlarahadi afiyet olsun ben bugun kahvaltıda yapamadım elmam bıtmıs dunde almayı unuttuk ondan yapamadım ınsaallah odemdır kuzum ınsaallah ama şöyle bişi var keten bı pantlonum vardı 40 beden bayramdan once tobe bıllah gıremıyordum ıcıne sımdı gırebılıyorum oturunca bıraz sıkıyo ama ayakta durdugumda bol duruyo cok mutlu oldum :)
gırersın kuzum 78 kılo olmussun ben 85 kıloyum acaba asıl ben 78 lerı gorebılcekmıyımAyy ne güzel maşalllah canım bende girebilrcekmiyim acaba 40 beden pantolonlara
Yok canım o ben değilim 91 kiloyum bengırersın kuzum 78 kılo olmussun ben 85 kıloyum acaba asıl ben 78 lerı gorebılcekmıyım
Olsun canım ben 93kilo ile başladım daha bir ay olmadı sende verirsin canımYok canım o ben değilim 91 kiloyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?