25 kiloya veda günlüğüm

Olsun canım ben 93kilo ile başladım daha bir ay olmadı sende verirsin canım
Gerçekten miii nasıl verdin anlatırmısın ben iki senedir 87den aşağı düşemedim 105 le başlamıştım ilk diyete yavaş yavaş indim 90 da takıldım kaldım bir senedir 93 88 arası gidip geliyorum

Günaydın canlar:) S SevdaSozleri sana 78 i göreceğini söylemiştim tebrik ederim:) aysu27 diyeti bozmadan dönersin umarım kuzum iyi eğlenceler:) M maviyelek diyeti bozmamana sevindim canım ama bizi ihmal etme bence:) Vildan80 105 ten 91 e inmişssin 14 kilo eminim o direnç kilonuda kırıcaz burda birlikte önce kendini buna inandır:)

Gerçekten miii nasıl verdin anlatırmısın ben iki senedir 87den aşağı düşemedim 105 le başlamıştım ilk diyete yavaş yavaş indim 90 da takıldım kaldım bir senedir 93 88 arası gidip geliyorum
kuzum ben metabolık balance yapıyorum onu bı arastır ıstersen ıstanbuldaysan doktorun ısmını verebılırım

roxen2303 cııımmm bende ıstemedım ama haftasonu ıste vaktım olmuyo hem esım evde oluyo hemde evıslerı ffalan oluyo bu arada cumartesı gunu sadece sıcak cıkolata ıctım buda bozulmamıs sayılıyo mu :) ama ıhmal ettım ama cok ozledım sızıııı

sıcak çikolata pek masum bir kaçamak olmamış valla kuzum 100 gr mı 400 kalori yazıyor..bizde seni özledik merek ettik ondan kuzum

sıcak çikolata pek masum bir kaçamak olmamış valla kuzum 100 gr mı 400 kalori yazıyor..bizde seni özledik merek ettik ondan kuzum
ya kuzum bılıyorum cok masumca olmadı ama ıste aylık krızler gelıyo ya :) banada onlardan geldı napayım onu ıcım dedm şeker falan katmadım zaten ama ıste esımle yuruyuse cıkmıstık 2 saate yakın yuruduk sonra balık yedık sonra 20 dk daha yuruduk ondan sonra ıctım :)

kuzum ben metabolık balance yapıyorum onu bı arastır ıstersen ıstanbuldaysan doktorun ısmını verebılırım
Araştırdım biraz canım güzel bir yöntemmiş ben biraz uzağıım afyondayım kişiye özel olması çok iyi bir aydan daha az oldu diyorsun 8 kilo vermişsin süper bir yöntem bende 5saatte üç öğün şeklinde devam edeyim barii:)

evet onun 8 kuralı var bence dıyetını bu 8 kural uzerıne uygula

ne yaptın kız bende cok hızlı bır oglen yemegı yedım 2 saate yakında toplantıdaydık hem acıktım hem sıkıldım :) hemde sızı ozledım :)
vallahi haşlanmış yumurta yedim o tok turuyor zaten 4 yeşil 4 siyah zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 süs biberi 1 salatalık yedimde yedim

vallahi haşlanmış yumurta yedim o tok turuyor zaten 4 yeşil 4 siyah zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek 2 süs biberi 1 salatalık yedimde yedim
kız bende bısı sandımdı :) amaan saglıklı seyler yemısın ıste :) ama gec yeme erken saatlerde yemege calıs :)

yok kuzum tokluk manasında dedim cıs şeyler yersem aysu27 kızar yiyeli oldu zaten kuzum kahvemi bile içtim üstüne:)
oh ıyı yapmıssın kuzum bızde 2 saate yakın toplantıdaydık bende azıcık acıktım eve gıtmedıgımden bugun meyvede yıyemedım tabıı sımdı bıtter yıyıom azıcık cayla tabı cıs seyler yemeyelım aysu kızmasın :)

afiyet olsun kuzum ben bu hafta sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünüyorum:)

afiyet olsun kuzum ben bu hafta sıfır kaçamakla devam etmeyi düşünüyorum:)
ya cay ve bıtter tuvalete cıkmamı sagladıgından yıyorum oda 2-3 parça kacamak sayılır mı :) onun dısında hıc kacamagım yok zaten dondurma cok ıstıyorum ona ragmen yemıyoum yanı :)

ya cay ve bıtter tuvalete cıkmamı sagladıgından yıyorum oda 2-3 parça kacamak sayılır mı :) onun dısında hıc kacamagım yok zaten dondurma cok ıstıyorum ona ragmen yemıyoum yanı :)
yok canım bitter gayet iyi kaçamak değilde benim elimin ayarı çok bol maşallah o 1 kare bitter bende çikolatanın tamımını yemeyle son bulur hiç bulaşmıyorum o yüzden bitteri çok severim çünkü:))

:) yanı bazen benımde elımın ayarı kacabılıyo zaten :) ama benım kabızlık sorunuma bı nebze olsun ıyı gelıyo napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…