25 kiloya veda günlüğüm

ya cay ve bıtter tuvalete cıkmamı sagladıgından yıyorum oda 2-3 parça kacamak sayılır mı :) onun dısında hıc kacamagım yok zaten dondurma cok ıstıyorum ona ragmen yemıyoum yanı :)
mrb cnm hoş geldin dün 50 kalorilik yiyecekler listesinde gördüm 1karesi 50kal. miş bitterin bugun amacın farklıymış ama bi dahakine 1kareyi geçme bence

kızlar bende kahvaltı 1yumurta ,bir kasık labne,domates 2dilim ekmek
öğlen 4kaşık bulgur pilavı 3kaşık fırında sebze 100gr fırında et
fırında sebzeyi eşimin ve çocuklarınkini kızartıp fırınladım,kendiminkini çiğden koydum su ile pişirdim.iyi etmişim demi?
şimdilik ara öğün yapmadım az tuzlu türk kahvemi içtim,ufaklık uyurkende spor:
175 ip atlama 175 basen hareketleri gerisi akşam eşime atabilirsem çocukları o zaman inşallah

çok güzel afiyet olsun:)

ay anam o nasıl bişey öyle ya 3-4 tane çiğnedim baktım bişey olmuyo 30dk sonra uyudum sancıyla uyandım karnım olmuş davul afedersiniz çok gaz yaptı bağırsaklarım patlıcaktı geçen seneydi....
bende bikaç kere içtim gece uyutmadı sabah kalktım hala şişti karnım ama tuvalete çıkınca tüm bağırsağı temizliyor

mrb cnm hoş geldin dün 50 kalorilik yiyecekler listesinde gördüm 1karesi 50kal. miş bitterin bugun amacın farklıymış ama bi dahakine 1kareyi geçme bence
canım benım dıyetım kalorı dıyetı degıl bıde kabızlık sorunum kronık yanı ılac kullanıyorum bazı zamnlar ama alıskanlık yapıyo ılac ara verıyorum bunyem unutsun dıye sıcak cayla bıtter ıcını yumusatıyo 1 saate kalmadan tuvalete gıdıorum yoksa keyıften olsa esım hayatta ızın vermez bende yıyemem zaten

bende bikaç kere içtim gece uyutmadı sabah kalktım hala şişti karnım ama tuvalete çıkınca tüm bağırsağı temizliyor
kuzum onu bende kullandım ama cok zararlıymıs o yuzden ben laksatıf alıyorum eczaneden osmolak dıye 2gunde bır ıcıyorum yanı oda baya gaz yapıyo ama baya temızlıyo yanı

Kızlar birşey sorucam kahve olarak nescsfe içiyordum az sütle şekersiz zsrsrlımı acaba kilo veremememmde bir payı varmıdır
Birde filtre kahve diyorlar nerede satılıyor kahve makinasında olanmı o

kızlar 2 mil leslie yaptım 200 tane yanlar için hareket 10 dakikada dumbell ile çalıştım bugünlük spor bu kadar şimdi ufak bir öğün yapıcam akşam yemeğinde çok yememek için sizler neler yaptınız

Kızlar birşey sorucam kahve olarak nescsfe içiyordum az sütle şekersiz zsrsrlımı acaba kilo veremememmde bir payı varmıdır
nescafe beni çok tok tutuyor ama sütsüz ve şekersiz içiyorum 1 bardağı 2 kalorimi ne oluyor öyle canım filtre kahveninde makinesi var evet ama filtre kahve bardağıda var 20-30 lira fiyata bulabilirsin onu

canım benım doktorum kahveyı kesın yasaklamıstı

kuzum sen ıyı calısmıssın ben sadece oturmakla mesgulum aksam esım gelmeden 1 mıl yapmayı dusunuyoum sadece :)

Ben de ara ogunumu yaptim biraz kol calistim bi yarim saat sonra leslie baciyla 3 mil yapcam :)

kızlar yaa bızım burdakı ısyerınden bı cocuga bısı sordum programla ılgılı yazamadıgım ıcın ona gıttım ama bana sadece sema cıkarttı bnse yıne beraber yaparız dıye beklıyodum 3 gunum var nasıl yapcam bılmıyorum pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…