25 kiloya veda günlüğüm

ara öğün yapmadım kendimi aç hissetmiyorum saat zaten altı olmuş 7ye kadar akşam yemeğini yerim suya vuracağım şuan kendimi su içmede sıkıntım var sırf mecburiyetten içiyom yani

canım neden yasaktı sebebini söyledimi merak ettim kilo vermeyi mi etkiliyor?
kahve hem kalori yakmada hem tok tutmada işe yarıyor ki ben içmediğim gün kendimi kötü hissediyorum , selülit yapıyor diyolar ama selülit tedavisinde kahve maskesi veriyolar herkses farklı şeyler diyo

Aynen ya kimi diyo ki sık sık yiyin kimi diyoki hayir mide bos olcak 5 saat arayla yiyin diyo herkes bisi diyo kimse bilmiyo bence :)

Aynen ya kimi diyo ki sık sık yiyin kimi diyoki hayir mide bos olcak 5 saat arayla yiyin diyo herkes bisi diyo kimse bilmiyo bence :)
kendini en iyi kişi bilir ben çok geç olmadıkça acıktığımda yiyorum kahvede günlük olmazsa olmaz benim için onuda içiyorum vallahi

Kahve benimde vazgeçilmezim gibi sabah kalktığımda hemen suyu koyuyorum ayılmak için birebir.
Bugünkü menümü yazayım akşam nişana gidicez giremeyebilirim
Uyanınca bir büyük bardak su 500ml
Yarım saat sonra nescafe
Kahvaltı 9.30 bir dilim ekmek bir kk peynir 4 zeytin domates salatalık bir kupa yeşilçay
Ara bir armut
Öğlen 14
3 kaşık zeytinyağlı fasulye iki kaşık yoğurt
Bir dilim tambuğday ekmeği
Başkada birşey yemedim yeşilçay içtim ve su
Akşam nişan yemekli orda abartmadan yiycem artık
Spor yapamadım bugün öğkeden sonra misafir vardı
Akşam oynayarak yakarım artık:)

kızlar akşam yemeğim pek iyi değil canım çok sıkkındı yine dolma yedim 5 sarma 1 küçük patates 1 kase cacık 1 dilim ekmek

bişey hazırlamayı canım istemedi canım olanı yedim sizlerden uzak halamın eşini kaybettik çok ani oldu şimdi cenazenin istenbuldan gelmesini bekliyoruz bugün yarın gelir
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabırlar versin inşallah

bişey hazırlamayı canım istemedi canım olanı yedim sizlerden uzak halamın eşini kaybettik çok ani oldu şimdi cenazenin istenbuldan gelmesini bekliyoruz bugün yarın gelir
canım başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin hastamıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…