canım neden yasaktı sebebini söyledimi merak ettim kilo vermeyi mi etkiliyor?canım benım doktorum kahveyı kesın yasaklamıstı
kahve hem kalori yakmada hem tok tutmada işe yarıyor ki ben içmediğim gün kendimi kötü hissediyorum , selülit yapıyor diyolar ama selülit tedavisinde kahve maskesi veriyolar herkses farklı şeyler diyocanım neden yasaktı sebebini söyledimi merak ettim kilo vermeyi mi etkiliyor?
kendini en iyi kişi bilir ben çok geç olmadıkça acıktığımda yiyorum kahvede günlük olmazsa olmaz benim için onuda içiyorum vallahiAynen ya kimi diyo ki sık sık yiyin kimi diyoki hayir mide bos olcak 5 saat arayla yiyin diyo herkes bisi diyo kimse bilmiyo bence :)
Canim senin icin baktim bir adet kucuk sarmanin kalorisi 19.3 kaloriymiskızlar akşam yemeğim pek iyi değil canım çok sıkkındı yine dolma yedim 5 sarma 1 küçük patates 1 kase cacık 1 dilim ekmek
bişey hazırlamayı canım istemedi canım olanı yedim sizlerden uzak halamın eşini kaybettik çok ani oldu şimdi cenazenin istenbuldan gelmesini bekliyoruz bugün yarın gelirOlsun ya kucuk sarmanin kalorisi kac olabilir ki
sağol canım benimCanim senin icin baktim bir adet kucuk sarmanin kalorisi 19.3 kaloriymis
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabırlar versin inşallahbişey hazırlamayı canım istemedi canım olanı yedim sizlerden uzak halamın eşini kaybettik çok ani oldu şimdi cenazenin istenbuldan gelmesini bekliyoruz bugün yarın gelir
sağol canım insanın elinden bişey gelmiyo işte bekliyoruz öyleCanım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabırlar versin inşallah
sağol canım aminBasiniz sag olsun canim ya allah rahmet eylesin
canım başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin hastamıydıbişey hazırlamayı canım istemedi canım olanı yedim sizlerden uzak halamın eşini kaybettik çok ani oldu şimdi cenazenin istenbuldan gelmesini bekliyoruz bugün yarın gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?