sağol canımbaşınız saolsun canımroxen2303
sağol canım amin..1 ay önce hastalandı öyle çok yaşıda yok en büyük kuzenim 23 yaşında diğerleri ondanda küçük ne oldu anlamadık bugün haberi geldi yarında cenaze geliyormuşcanım başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin hastamıydı
mekanı cennet olsun sana ailene rabbim sabır versinsağol canım amin..1 ay önce hastalandı öyle çok yaşıda yok en büyük kuzenim 23 yaşında diğerleri ondanda küçük ne oldu anlamadık bugün haberi geldi yarında cenaze geliyormuş
Bende diyete basladım bugun ama inşallah sütümde azalma olmaz miniğim 1.5 aylık dahabenim biraz azaldı ama oğluma yetiyor geceleri iki ölçekte mama veriyorum
saçmalama canım ya ne demek neşesini düşürmek sevincimizde bir üzüntümüzde bir. kendini kötü hissetmekızlar grubun neşesini düşürmek istemem ama böyle gülsem şeyapsam suç işliyomuş gibi hissediyorum annemde öyle deme günah dedi ama etkilendim işte
daha küçük canım sen sütün azalmadan yapmalısın. kendin ayarlayamazsan diyetisyen yardımı al canım sütsüz bırakma bebişiBende diyete basladım bugun ama inşallah sütümde azalma olmaz miniğim 1.5 aylık daha
bebekle ilgilenmekten eğlenmeye vakit olmuyorher yerim ağrıyor bebekle çok zor oluyor gezme piknik işleri işkence oldu resmen oğlum büyümeden bir daha asla
kuzum ölüm acısı çok zordur allah sabır versin çok daraldığında dertleşmek istediğinde burdayım yarın diyeti düşünme canım çok zor bir gün olacak zatenkızlar ben yarın sabahtan yokum akşam dönermiyim bilmiyorum cenazemiz yarın geliyor diyet nasıl gider en ufak bir fikrim yok gün içinde yinede girmeye çalışıcam çünkü cenazeler beni çok etkiliyor burda kafam dağılır
öyle oldu canım hiç birşeyden anlamadımbebekle ilgilenmekten eğlenmeye vakit olmuyor
sağol canım teşekkür ederimkuzum ölüm acısı çok zordur allah sabır versin çok daraldığında dertleşmek istediğinde burdayım yarın diyeti düşünme canım çok zor bir gün olacak zaten
yine sakinleşti burası kimse yoköyle oldu canım hiç birşeyden anlamadım
herkes uyudu galiba canım sen kendini nasıl hissediyorsunyine sakinleşti burası kimse yok
çok şükür iyiyim ben ama halam çocuklar perişan olmuşlar tabi insan kötü oluyor ama elden bişey gelmiyo herşey allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yokherkes uyudu galiba canım sen kendini nasıl hissediyorsun
anlıyabiliyorum canım sana düşen sağlam bir şekilda ayakta durup kuzenlerine ve halana destek olmakçok şükür iyiyim ben ama halam çocuklar perişan olmuşlar tabi insan kötü oluyor ama elden bişey gelmiyo herşey allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?