25 kiloya veda günlüğüm

canım başın sağolsun ALLAH rahmet eylesin hastamıydı
sağol canım amin..1 ay önce hastalandı öyle çok yaşıda yok en büyük kuzenim 23 yaşında diğerleri ondanda küçük ne oldu anlamadık bugün haberi geldi yarında cenaze geliyormuş

bugünü sıfır kaçamaksız kapattım şuan deli gibi açım biraz sonra soda içerim

sağol canım amin..1 ay önce hastalandı öyle çok yaşıda yok en büyük kuzenim 23 yaşında diğerleri ondanda küçük ne oldu anlamadık bugün haberi geldi yarında cenaze geliyormuş
mekanı cennet olsun sana ailene rabbim sabır versin

kızlar grubun neşesini düşürmek istemem ama böyle gülsem şeyapsam suç işliyomuş gibi hissediyorum annemde öyle deme günah dedi ama etkilendim işte

sabah 2 k. ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
domates
biber
salata

ara
2 incir

öğle
mangalda tavik şiş
közlenmiş biber patlıcan domates
abartmadım

ara
1 ceviz
4 fındık

başka birşey yok
bütün gün hareket halindeydim

kızlar grubun neşesini düşürmek istemem ama böyle gülsem şeyapsam suç işliyomuş gibi hissediyorum annemde öyle deme günah dedi ama etkilendim işte
saçmalama canım ya ne demek neşesini düşürmek sevincimizde bir üzüntümüzde bir. kendini kötü hissetme

Bende diyete basladım bugun ama inşallah sütümde azalma olmaz miniğim 1.5 aylık daha
daha küçük canım sen sütün azalmadan yapmalısın. kendin ayarlayamazsan diyetisyen yardımı al canım sütsüz bırakma bebişi

geçmişi şimdi okudum kaçamaksız güzel bir gün geçirmişsiniz çok sevindim kızlar aynen devam ediyoruz

kızlar ben yarın sabahtan yokum akşam dönermiyim bilmiyorum cenazemiz yarın geliyor diyet nasıl gider en ufak bir fikrim yok gün içinde yinede girmeye çalışıcam çünkü cenazeler beni çok etkiliyor burda kafam dağılır

her yerim ağrıyor bebekle çok zor oluyor gezme piknik işleri işkence oldu resmen oğlum büyümeden bir daha asla

kuzum ölüm acısı çok zordur allah sabır versin çok daraldığında dertleşmek istediğinde burdayım yarın diyeti düşünme canım çok zor bir gün olacak zaten

çok şükür iyiyim ben ama halam çocuklar perişan olmuşlar tabi insan kötü oluyor ama elden bişey gelmiyo herşey allahtan sabır dilemekten başka çaremiz yok
anlıyabiliyorum canım sana düşen sağlam bir şekilda ayakta durup kuzenlerine ve halana destek olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…