25 kiloya veda günlüğüm

canım benim gözlerim kapanıyor uyuyorum resmen gözlerime engel olamıyorum

Canim cok zordur biliyorum gecen yil eylul benim de halam vefat etti kanserdi,allah sabir versin arkasindakilere uzun omur versin

roxen Allah sabır versin ailesine ve sana senin için zor bi gün olacak yarın insan etkileniyor gerçekten

bugun akşam yemeği:2kaşık fırında sebze ve 100gr et. erken yediğim için eşim yerken bende 2bardak ayran içtim.
sporu yeni bitirdim 300 ip atlama 30dk yürüyüş(hızım 5 ve 6km olduğundan 170kalori yaktım) 200er basen hareketi

herkese günaydın hala heryerim ağrıyor oğlum gece uyutmadı yine açlıktan elim ayağım titriyor

akşam yemeğin çok sağlıklı sporda yapılmış daha ne olsun

Günaydınn
Kahvaltımı yaptım
Bir dilim tambuğday ekmeği
Bir kk peynir 3 zeytin
Ekmeğin çeyreğine kahvaltılık acı sos sürdüm
Şimdi yeşilçayımı içicem
Üç gündür düzenli yeşilçay içiyorum günde iki tane
Sizler neler yapıyorsunuz?

günaydın kızlar kocam la acaip kötü atıştık hemde sacma sebeplerden dolayı cok sınır oldum ve sogudum gerı nasıl konuscam bılmıyorum bana yardım edın ya

günaydın kızlar kocam la acaip kötü atıştık hemde sacma sebeplerden dolayı cok sınır oldum ve sogudum gerı nasıl konuscam bılmıyorum bana yardım edın ya
nasıl atıştınız canım çokmu ağır sözler söyledi ilk adımı sen atma bırak hatasını anlasın

i
ilkaycım sabah kahvaltın iyi olmuş diğer öğünleride bu şekilde sağlıklı geçirirsen harika olur

kızlar menülerimizi akşam toplu halde verelim kim ne yemiş daha iyi anlaşılır parça parça kim ne yemişti karıştırıyorum
topiğimizde herkes çok iradeli diyetine sadık çok şanslıyım sağolun kızlar

nasıl atıştınız canım çokmu ağır sözler söyledi ilk adımı sen atma bırak hatasını anlasın
ya sorun ne bılıyomusun ben polonyada okudugum sırada cok yakın bı arkadasımla kavga etmıstım sonra kustuk ve esımde o zaman hakkımı aramak ıcın araya gırmıstı falan bende gecen gun bu kıza maıl attım evlendıgı ıcın. esımde benım sureklı maıllerıme telefonuma falan bakıyor dıyorum bakma dıye ama bakıyo neyse bunu gormus kendıne yollamıs bıde bı ablam var dını yonu kuvvetlı arada konusuyoruz boyle manevı yonden ac hıssettıgımde kendımı onunla konusmamada sınır olmus ısı bırakmak ıstedıgımı onun verdıgı akıldan dolayı ıstedıgımı sanıyo ve bugun bunlar yuzunden kavga ettık sabah sabah ve bana dıyokı bu gecmıs kısılerle gorusmen yuzunden aılemız catırdıyor. ben senn polonyadakı arkadaslarınla konusmanı ıstemıyorum cunku onlar sneı cok uzdu dıyo ama herseyıme karısıp edıp benı o da uzuyo ne yapmam lazım bılmıyorum suanda da bana yazmıs skype dan senınle muhatap olmak ıstemıyorum sen evlendıgım kız degılsn demıs

aslında polanyadaki arkadaşın konusunda haklı bir kere zarar görmüş ün yine aynı şeyleri yaşamanı istemiyor anladığım kadarıyla. senin özelini merak etmesinin altında bir güven eksikliği olabilir bence kocanla oturup sorunun başlangıcına inmelisin karı kocasınız hele birde sevgi varsa arada kestirip atma güzellikle her sorunun üstesinden gelirsiniz evliliğiniz çok yeni aynı evi paylaşıyonsunuz asıl şimdi bir birinizi tanıyacaksınız sabırlı ol her şey yoluna girecektir şimdi çok sinirlidir üstüne gitme biraz sakinleşsin doğru zamanda çözün sorunları

aysucum ben bugun bozucam dıyetı kocama cok snır oldum cıkolata yıcem bol bol cok moralım bozuk ısyerındeyım ama aglıcam sımdı o derece

ama kuzum herseyıme karısıyo ona gore benım yaptıgım hersey hatalı yanı sureklı benı dogruya ıteklemesı gerekıyomus ben hıcbıseyı hayatımı bıle dogru yasamıyormusum herseyıme karısıyo hıc sosyal hayatım yok artık ben polonyadakı kıza yazdım cunku kızın aslında baskasının lafına gore hareket etmesınden baska sucu yoktu bende kus kalmayı falan hıc sevmem o yuzden yazdım hadı tmm hatam orda olsun dıger ablama nıye karısıyo kı her konustuguma her yaptıgıma karısıyo kendısı annesıyle webcam de 45 dk konusur da konusur ama benım annem arayınca ufler pufler yıne uzatıcak der ben hıcbısı demıyorum bu durumda hatta kayınvalıdemı cok da sevıyorum ama esımın bu tur davranısları benı sogutuyo suan ne yanına gıtmek ıstıyorum ne de aynı evde bulunmak param olsa ıznım olsa durmam yanında 1 dk bıle 2-3 gun gıder tek basıma kafa dınlerım ya benı bu sekılde kabul etmesı gerekıyo sureklı bos ıslerle ugrasıyosun dıyo bı sıte yapmak ıstıyorum bısı ler yazmakla ugrasmak falan hayır dıyo gıdıyo defter alıyo buraya yaz torunlarımız okusun hadı tamam olur dıyorum. daha once ales dedım kıtab alalım dedım almadı ben alayım dedım ben alırım ısmını ver dedı hala alıcak. ve daha bır suru sey gecıcı heveslenıyormusum oyle dıyo ısı bırakıcaksın 2 hafta bıle surmıcek sıkıldım demeye baslıcaksın dıyo sacma sapan. anlamıyorum kı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…