25 kiloya veda günlüğüm

aysucum ben bugun bozucam dıyetı kocama cok snır oldum cıkolata yıcem bol bol cok moralım bozuk ısyerındeyım ama aglıcam sımdı o derece
canım sakın bozma hata edersin başka zaman tamam derdim ama bugün yapma duygusal açlık seninki çikolata yiyince sonunların çözülmeyecek mutlu olmayacaksın yersen dana kötü moralin bozulacak sakin ol dik durmaya çalış biliyorum çok kötüsün ama geçicek inan geçicek

bunların hepsini eşine anlat canım seni olduğun gibi kabul etmeli istediği kalıba sokamaz senindedüşüncelerin hayallerin var saygı duymalı destek olmalı

geçsin o zaman canımı acıtmaktan baska bısı yapmıyo kı neden canımı yakıyo bızım bu sehırde bırbırımızden baska kımsemız yok ama ben ona guvenımı kaybettım nasıl guvencem bu hataları yapmaya devam edersen aılemız parçalancak dıye tehdıt edıyo bakarmısın kendı yaptıgı hata degıl sankı whatsapp da konustugumu maıl atmıs kendısıne sonra polonyadakı kıza attıgım maılı kendıne yollamıs falan cok kızdım hıc yapmazdı böyle seyler daha once suprız yapardı bana ben ne yapıyorum kı ben o kırılmasın uzulmesın dıye dıyete basladım bı aydır neler cekıyorum. arkadasım yok ya en basıtınden burda onunla kavga ettıgımde tutunabılcegım kımsem yok bıktım artık

canim esinle acil bi sekilde konusmalisin hemen yoksa cok daha buyuur,ayrica tam olarak nasil bi iliskiniz var bilmiyorum baska bisiler olmus olabilir,her seyden dolayi kaynaklaniyo olabilir,yaptigi seyler cok yanlis sana guveni yok guvenden de ziyade seni yonetmeyi seviyo bi ales kitabini bile tek basina alamiyosun boyle bisi olamaz sen git uzun uzun sakin sakin konus canim boyle olmaz susma sakin daha kotu olur ama sakin konus iyice anlat

olmuyo kuzum onuda denedım yok yanı baska bısıler olmus olabılır derken ? aldatma gıbı mı ? yanı bana guvenı needen yok bılmıyorum ama bu guvenden ote bısı yanı maılıme gırıyo arkadasa attıgım maılı kendınede yolluyo ben se onun hıcbıseyıne karısmam yanı neden boyle yapıyo bılmıyorum.

Canım benim sşz anladığım kadarıyla normal zamanda bu konuları konuşmamışsınız kavga anında patlamış şimdi bence sabırlı ol. eşinin yaptığı hareket doğru demiyorum ama şu an bütün suç sende gibi gösterecektir biraz ortalık durulsun sakin sakin konuşmayı dene güven sorunu var sanki seni bıraksa birşeyler yapacaksın korkusu var bunun yanliş olduğunu birtek sen anlatabilirsinama dediğim gibi biraz sakinleştikten sonra mutlaka halledilir canını sıkma sakın diyetinide bozma bak bir aydır sıktın dişini boşa gitmesin emeklerin

İstemiyo şuan canım hiçbişi yapmak ya zaten iki ailede uzak arkadaşımız yokhiçbişeyimiz yok mademkorkuyo işe de yollamasın benim şuan ona karşı hiçbişwyin yoksoğudum çünkü

Canim aldatmaktan bahsetmiyorum ama farkinda olmadan baska bisey olmus olabilir sonucta bir olayi biliyoruz iliskinizi bilmiyoruz

Canim aldatmaktan bahsetmiyorum ama farkinda olmadan baska bisey olmus olabilir sonucta bir olayi biliyoruz iliskinizi bilmiyoruz
baska bısı bılmıyorum kı olmustur belkı 1 aydır ıs nedenıyle 9gıbı gelıyo yorgun argın dogru duzgun evlı ılıskımızde oyle normal sevıyede olmuyo o yuzden bıde ben sımdı geldım ısyerıme esımı polıs karakola goturdu takıstılar bıraz karakola goturduler bızı

Ay canim gecmis olsun ya

Kizlar bugun 2 mil leslie ve yer hareketleri yaptim karin bacak kol calistirici bittim leslie 3 mil yapiyim diyorum nefesim yetmiyo bu sicakta

Geçmiş olsun canım yaa karakoldamısınız hâlâ misafşr geldi gene bakamadım

kızlar nasılsınız. ben çok yorgunum diyet mi yoruyor bebekmi bilmiyorum

sabah
2 k. ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
salata

öğle
2 incir
1 ceviz

akşam
taze fasulye
yoğurt
salata

Canım benim süper gidiyor mecburiyetten:) yemek yemeye fırsat bulamadım bugün
Sabah nescafe şekersiz
Kahvaltı
Bir haşlanmiş yumurta bir kk peynir 3 zeytin bşr dilim ekmek
Öğlen bir armut misafir vardı birşey yiyemedim hepsi cısstı kendimi alkışlıyorum:)
Akşama etli pide karpuz yiyeceğiz ne kadar yiyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…