25 kiloya veda günlüğüm

Diyet cok guzel gidiyor ya midemi kucultebiliyorum artik yavas yavas sanirim sabah peynir zeytin domates salatalik bi dilim cavdar ekmegi,oglen sadece bi kase corba ictim ara ogun bi catal peynir 3 kucuk galeta serce parmak kadar boyu bi bardak sut yanina aksamda sebze yemegi bi kase yogurt

Sey dicektim ogleyi niye atliyosun aysu ablam :)bu yuzden gucten dusuyosun atlama pgleyi cocuk emziriyosun hem

çok güzel canım

akşama kadar güzel menü akşam menünde umarım iyi olur pideyi çok kaçırma tatlım

akşama kadar güzel menü akşam menünde umarım iyi olur pideyi çok kaçırma tatlım
İki parça pide 3 dilim karpuz yedim bir bardakta ayran normalde 4 parça pide yerdim benimde midem küçülüyor gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi yeşilçay içmiştim 6 gibi naneli oda işe yarıyor sanki:)

İki parça pide 3 dilim karpuz yedim bir bardakta ayran normalde 4 parça pide yerdim benimde midem küçülüyor gerçekten çok iyi hissediyorum kendimi yeşilçay içmiştim 6 gibi naneli oda işe yarıyor sanki:)
afiyet olsun tatlım çok iyi ilerliyorsun aynen devam et

bu cuma 77 kiloydum ama iki gün bozmuştum yoksa 75.5 kiloydum ne biliyim umut fakirin ekmeği hesabı benimki
anladim canim dusebilirsin ya bakalim ama 75ten asagi cikarsin,ben de dun tartilmistim ya cumaya kadar cok veremem belki moralimi bozmayayim

inşallah canım inşallah cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
İnşallah canım cumaya güzel sonuçlar gelecek ama sen genede çok sıkma bebişin var sütünü etkilemesin bak kendinde halsiz kalmışsın dikkat etcanım yavaş oldun ama devamlı olsun eksiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…