- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Gunaydin diyet ve spor dolu bi gun olsun :)günaydın güzellikler huzur dolu bir gün geçiririz inş
oh sabah sabah spor yapılmış. koşuşturmacadan kendiliğinden gidicek kilolarGünaydınn bir saat yürüyüşümü yaptım şimdi kahvaltımı yapıyorum çoook yorgunum ve daha çok işim var bugün gene geçmiş olsun ziyaretleri var evi süpürmem lâzım hergün evmi süürülür yaa
Iyiim ne olsun sen nasilsin :)diyet guzel gidiyo bi sorun yok ama geceeleri ruyamda diyeti bozuyorum uyaninca oh diyorum bozmamisim psikolojim bozuldu galiba :)S SevdaSozleri nasılsın canım
bende diyetin başlarında böyle rüyalar gördüm uyandığımda kocaman bir oh çekiyordum senin gibi bilinç altımıza ne kadar baskı yapmışsak artıkIyiim ne olsun sen nasilsin :)diyet guzel gidiyo bi sorun yok ama geceeleri ruyamda diyeti bozuyorum uyaninca oh diyorum bozmamisim psikolojim bozuldu galiba :)
Ben yazmıştım canım ama cumartesi yazdım sanırımkızlar cuma günü vucüt ölçülerinizi yazdınızmı ilk sayfaya onuda kaydediyim her hafta kaç santim incelmişiz görüp daha motive olalım
Canım pazartesi yazmışım sana kolaylık olsunGünaydınn
Kilom dünle aynı 91
Ölçülerim 106-91-114
canım merak ettim ne yaptınız dün sordum ama görmedin heralde eşinle aran nasıl oldukızlar nasılsınız bana bu gruptan bıldırım namına bısı gelmemeye basladıoyuzden tum muhabbetı kacırıyorum maalesef buarada yazamadım dun okudum basın sagolsun roxen2303 cım Allah tahsiratını affetsın mekanı cennet olsun. kızlar sızden naber benım karnımda acaıp agrılar var sanırım adet oolucam bu yuzden sıskınlıgım var ve sanırım yıne bu yuzden tartım kılo almıs gosterıyo benı moralım alt ust oldu
fırsat bulunca yapıcam canımCanım pazartesi yazmışım sana kolaylık olsun
kuzum sağolasın gormemısım dun sordugunu. Eşimle bilmiyorum ya bı konu actım anlattım herseyı gercı sımdı konuyu cınsellıge tasıdıkları ıcın yazı yazamıyorum konuma ama anlattım ne varsa ıcımı doktum sonra eve gıdınce burda anlattıklarımı toplayıp kagıda doktum ve ona verdım okudu ozur dıledı falan ama bılmıyorum ben bıraz sogudum yanı suan bısı yok ıcımde
eşinin özür dilemeside büyük bir gelişme canım en azından hatasını anlamış zamanla herşey yoluna girer biraz zaman ver ikinizidekuzum sağolasın gormemısım dun sordugunu. Eşimle bilmiyorum ya bı konu actım anlattım herseyı gercı sımdı konuyu cınsellıge tasıdıkları ıcın yazı yazamıyorum konuma ama anlattım ne varsa ıcımı doktum sonra eve gıdınce burda anlattıklarımı toplayıp kagıda doktum ve ona verdım okudu ozur dıledı falan ama bılmıyorum ben bıraz sogudum yanı suan bısı yok ıcımde
canım ben yapamam böyle ya özellikle kahvaltımda peynir zeytin yumurta olacak. sen iyi yapabiliyorsun ben dayanamaz bozardım. bir gün serbest gün yaparsın diğer gün dengelersin tatlım arada olur kaçamaklarımız önemli olan kaldğın yerden devam etaysu27 cim menum hergun aynı benım aslında
Sabah: bir tanee buyukce elma ve 1 şişe soda içiyorum.
Öğlen : 125gram tavuk ama haslama oluck ya gogus ya but , 100 grda sebze var genelde yanında salatalık yıyordum ama 3 gundur yesıl fasulye yıyorum yanında ,yıne bı cesıt meyve nektariden yana kullanıyorum :)
Akşam: 135 gr sebze 90 gram kasar peynırı bu sebzede yıne ya yesıl fasulye yada ıspanak oluyo ıspanak olursa once kasardan bı parca ısırıp sonra ıcıne rendelıyorum cok guzel oluyo yıne aynı sekılde meyve bu da kayısı oluyo
onun dısında aslında sabah kahvaltısında 7 tatlı kasıgı aycekırdegı ve kabak cekırdegı ıcı ve 100gr sebze yemem lazım ama ben bunları yemeyıp dırek elma yıyorum
bıde ekmegım var ekşi mayadan 135 gr hergun
bıde bol su ıcıyorum benım fıx menum bu :) ama gecen hafta gelmeyen mısafırlerım bu haftasonu gelıcekler ve ben bırazcık bozucam artık :)
hurma benim vazgeçilmezim kesinlikle tok tutuyor tavsiye ederim canımkizlar bir sey sorucam hurma tok tuuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?