25 kiloya veda günlüğüm

sabah
1 simit
1 dilim peynir
6 zeytin
domates
salatalık
biber

öğle
1 incir
2 ceviz

ara
1 salatalık

akşam
1 tabak tavuklu börülce yemeği
1 kase yoğurt
salata

kızlar neler yediniz? sporlar yapıldı mı?

Canım benim hâlâ misafirim var ablamlar akşama kaldılar yazamadım menümü gece bildiririm

sabah
1 simit
1 dilim peynir
6 zeytin
domates
salatalık
biber

öğle
1 incir
2 ceviz

ara
1 salatalık

akşam
1 tabak tavuklu börülce yemeği
1 kase yoğurt
salata
ben de ara ogunleri hurmayla geciricem,canim agir geliyo senin menun bana ya nerdeyse sabahtan aksama kadar yemiyun :)

sabah domates peynir zeytin bi dilim cavdar,oglen bi kase corba,ara ogun bi catal peynir bi b. Sut 3 kucuk galeta parmak boyutunda bikac gundur ara ogunumu boyle yapiyorum yarin hurma yerim,aksam da 3 kasik barbunya bi kase yogurt bide oglen ekmek hakkimi kullanmadigim icin bi corba kasigi kadar pilav aldim hani kaseye koyup kapatirlar ya ben de bi kasigi kahve fincanina koydum kapadim dalga gectiler benle :):)

mrb kızlar benım ıçın dun ve bugun eksi bi gündü sporda yapamadım dün memlekete geçmiştim akşam 10da falan geldik.
birazdan yapmaya çalışacağım.
yarın antebe gitmem gerkiyor doktora dışarda yemek zorundayım maalesef yarında benim için eksi bir gün olucak

çok güzel menün canım sen kimseyi dinleme süpersin kilo verince hepsinin ağzı açık kalacak

canım hergün menünü paylaş fazla kaçırmış olsanda biz burada birbirimize destek olmak için varız yarında sağlıklı yemeye çalış

canım hergün menünü paylaş fazla kaçırmış olsanda biz burada birbirimize destek olmak için varız yarında sağlıklı yemeye çalış
Canım kimsenin motivasyonunu düşürmek istemedim.utandımda biraz herkes kendine hakim olup çabalarken ben kaçamak yaptım aslında çok değil di atma olmaması lazımdı akşamda sadece 3 dilim karpuz ve bi çatal peynir yedim yarından itibaren tüm menüyü yazarım akşamları.bizim için her gün çok önemli ufakta olsa kaçamak yaptığım gün bir gün ekside oluyorum...

Spor 200ip atlama 200 bazen hareketi 25 mekik yaklaşık 20dk yürüyüş (110 kalori yakmışım)

Günaydınn kızlarr
Dün menümü yaxamadı ablamlar 1 de gittiler hemen yattım dünkü menüm
Kalkınca bir büyük bardak su şelersiz nescafe
Kahvaltı10.00 bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 3 zeytin bir kupa yeşilçay
Öğle bir şeftali
İkindi çay bir kurabiye
Akşam20.00A bir kase çorba bir tavuk incik
İki kaşık pilav bir zeytinyağlı biber dolması karpuzsalata
Dün çok yemişim amaaa yazınca farkettim
sabah 8.30-9.30 yürüyüş saatim ben şimdi yürüyüşe

Valla bu menü baya sağlıklı ama sadece bazen arada bitter yiyorum o da kabızlık nedeniyle o kadar dün akşam yemek yemedim mesela he bu arada bugun elbisesiz 85.8tartıldım aysu27 cum iyi geldi ama takıldım kaldım bide 3gün önce adet olmam gerekiyodu 3gün gecikti bebiş mi var diye düşünmeye bailadım ama bence yoktur ya demi :)

boşver geçsinler son gülen biz olucazz

canım yanlış anlama ben senin için söyledim burada yanlışlarımızı birbirimize söyleyeceğiz ki yolumuzda dosdoğru ilerleyelim demi ama gidecek o kilolar başka yolu yok

tebrik ederim canım 85leri görmüşsün azmin elinden birşey kurtulmaz. hamile olabilirsin tatlım yaptır bir test merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…