25 kiloya veda günlüğüm

kızlar yarın tartı günümüz çok heyecanlıyım inş hepimizde boool eksiler olur roxen2303 cim sendende hiç ses çıkmıyor özledim arkadaşım

akşam çok yemişsin güzelim 2 kaşık pilavı yemeseydin iyiydi bugün telafi edersin

Evet aysucum çpk yediğimi yazınca anladım aslında o an az gibi gelmişti nryse bugün dikkat bu arada regl oldum dün

Evet aysucum çpk yediğimi yazınca anladım aslında o an az gibi gelmişti nryse bugün dikkat bu arada regl oldum dün
tatlı krizin tutmadı mı canım ben regl zamanında deli gibi çikolata yerdim

Günaydın kuzum bişi dicem öğlen neden yemek yemiyorsun ?
tebrik ederim canım 85leri görmüşsün azmin elinden birşey kurtulmaz. hamile olabilirsin tatlım yaptır bir test merak ettim
kuzum cıdden hamıle mıyımdır yaaa ???

tatlı krizin tutmadı mı canım ben regl zamanında deli gibi çikolata yerdim
aslında tutardı canım ama sanırım yeşilçaydan naneli benimki bayaa iştahımı kesti genede bir kurabiye yedim
Biraz öncede küçük çikolata bayram şekeri gibi olan
Günaydın kuzum bişi dicem öğlen neden yemek yemiyorsun ?

kuzum cıdden hamıle mıyımdır yaaa ???
Canım öğlen saatinde misafir oluyor bu ara onun için yemiyorum ama aramıyorumda iştahım azaldı bayaa

Vildan80 yeşil çay malesef bana yasak senin adına çok sevindim krizsiz atlatmışsın

çocuk doktoru içme dedi bitki çayı yeşil çay yasak dedi

Kuzum 3günde doğru çıkar mı test sence ? Yani eger pozitif çıkarsa yine kan tahlili yaptırırım ama şimdi evde test yapmak mantıklı mı sence
canım çok silik çıksa bile pozitif demektir yine kan testi yaparsın ben evde kendim öğrendim iki gün geçikti iki koyu çizgi çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…