akşam çok yemişsin güzelim 2 kaşık pilavı yemeseydin iyiydi bugün telafi edersinGünaydınn kızlarr
Dün menümü yaxamadı ablamlar 1 de gittiler hemen yattım dünkü menüm
Kalkınca bir büyük bardak su şelersiz nescafe
Kahvaltı10.00 bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 3 zeytin bir kupa yeşilçay
Öğle bir şeftali
İkindi çay bir kurabiye
Akşam20.00A bir kase çorba bir tavuk incik
İki kaşık pilav bir zeytinyağlı biber dolması karpuzsalata
Dün çok yemişim amaaa yazınca farkettim
sabah 8.30-9.30 yürüyüş saatim ben şimdi yürüyüşe
Yok canim yarin tartilicamS SevdaSozleri tartılıyormusun hergün
bu hafta bende kendi rekorumu kırdım hiç tartılmadım en fazla üç gün tartılmamıştımYok canim yarin tartilicam
tatlı krizin tutmadı mı canım ben regl zamanında deli gibi çikolata yerdimEvet aysucum çpk yediğimi yazınca anladım aslında o an az gibi gelmişti nryse bugün dikkat bu arada regl oldum dün
Günaydın kuzum bişi dicem öğlen neden yemek yemiyorsun ?Günaydınn kızlarr
Dün menümü yaxamadı ablamlar 1 de gittiler hemen yattım dünkü menüm
Kalkınca bir büyük bardak su şelersiz nescafe
Kahvaltı10.00 bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 3 zeytin bir kupa yeşilçay
Öğle bir şeftali
İkindi çay bir kurabiye
Akşam20.00A bir kase çorba bir tavuk incik
İki kaşık pilav bir zeytinyağlı biber dolması karpuzsalata
Dün çok yemişim amaaa yazınca farkettim
sabah 8.30-9.30 yürüyüş saatim ben şimdi yürüyüşe
kuzum cıdden hamıle mıyımdır yaaa ???tebrik ederim canım 85leri görmüşsün azmin elinden birşey kurtulmaz. hamile olabilirsin tatlım yaptır bir test merak ettim
aslında tutardı canım ama sanırım yeşilçaydan naneli benimki bayaa iştahımı kesti genede bir kurabiye yedimtatlı krizin tutmadı mı canım ben regl zamanında deli gibi çikolata yerdim
Canım öğlen saatinde misafir oluyor bu ara onun için yemiyorum ama aramıyorumda iştahım azaldı bayaaGünaydın kuzum bişi dicem öğlen neden yemek yemiyorsun ?
kuzum cıdden hamıle mıyımdır yaaa ???
sonuçta reglin geçikmiş canım bence test al eczanedenGünaydın kuzum bişi dicem öğlen neden yemek yemiyorsun ?
kuzum cıdden hamıle mıyımdır yaaa ???
Neden yasak canımVildan80 yeşil çay malesef bana yasak senin adına çok sevindim krizsiz atlatmışsın
Bencede eğer düzenli reglin varsa gecikme hamilelikten olabilir ama test üç günde toğru çıkmayabiliyor kan testi kesin sonuç verirsonuçta reglin geçikmiş canım bence test al eczaneden
Test alıcam işte eve giderken karnım falan adet olcakmış gibi agruyo ama hep düzenlidir adetim
Kuzum 3günde doğru çıkar mı test sence ? Yani eger pozitif çıkarsa yine kan tahlili yaptırırım ama şimdi evde test yapmak mantıklı mı sence
canım çok silik çıksa bile pozitif demektir yine kan testi yaparsın ben evde kendim öğrendim iki gün geçikti iki koyu çizgi çıkmıştıKuzum 3günde doğru çıkar mı test sence ? Yani eger pozitif çıkarsa yine kan tahlili yaptırırım ama şimdi evde test yapmak mantıklı mı sence
Benimde birkaç aydır4-5 gün erkrn geliyorTest alıcam işte eve giderken karnım falan adet olcakmış gibi agruyo ama hep düzenlidir adetim
ben doğumdan sonra adet olamadım benim adetim hep 3 4 gün geri atardı normalmişBenimde birkaç aydır4-5 gün erkrn geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?