Yürüyüş bandındamı yürüyorsunyarım saat yapabildim
Canim bence olcaksin da sökemiyosunAldığım testi uyguladım ama bişi çıkmadı bakalım olmazsa kan testi yaptırırım kızlar ama karnım feci ağrıyo
evet canım yürüyüş bandım varYürüyüş bandındamı yürüyorsun
yeme canım sakın cıss onlar yarın bol tartı günü üzülmek istemiyorsan yemezsin bunca zaman yedik de ne olduKizlar yine misafir geliyo gelirken bisiler getirceklermis yeter ya artik yemiyorum yemicem ama insana da eziyet yani
sen doktora görün canımAldığım testi uyguladım ama bişi çıkmadı bakalım olmazsa kan testi yaptırırım kızlar ama karnım feci ağrıyo
Yok canim yemem kesinlikle ama icim aciyor iste :)yeme canım sakın cıss onlar yarın bol tartı günü üzülmek istemiyorsan yemezsin bunca zaman yedik de ne oldu
anlıyorum canım gerçekten anlıyorum çok zor ama bunu yapmak zorundayız kendi iyiliğimiz içinYok canim yemem kesinlikle ama icim aciyor iste :)
Ahhh sorma canım kaç gündür aynı eziyeti bende çekiyorum dün bir kurabiye yedim bugün gelen olmadı bakalımKizlar yine misafir geliyo gelirken bisiler getirceklermis yeter ya artik yemiyorum yemicem ama insana da eziyet yani
Maşallah darısı başımaa en tombişiniz benim sanırımBu arada 84ü gördüm kızlar :) heheeeeyyyyttt
bence ortadan kaldırmaya bak kurabiyeleri çok büyük tehlike senin içinAhhh sorma canım kaç gündür aynı eziyeti bende çekiyorum dün bir kurabiye yedim bugün gelen olmadı bakalım
Kaldırıyorum ama kimin ne zaman geleceği belli olmuyorki hazırda bulundurmam gerekiyorbence ortadan kaldırmaya bak kurabiyeleri çok büyük tehlike senin için
o zaman görünmez yerlere kaldırki gözün görmesin gözünün önünre oldukça yiyesin gelirKaldırıyorum ama kimin ne zaman geleceği belli olmuyorki hazırda bulundurmam gerekiyor
ayyyy hadi inşaallah kuzum yaa benım hedefım su kurbana kadar 75 e ınmek ınsaallah kayınvalıdemın oraya gıdıcez de o yuzden yanı ıstıyorum kı 75lılerdeyken gıtmekcanım hakkında hayırlısı buymuş inş istediğin zaman hayırlısıyla hamile kalırsın. sen yarın kilo bildirimi yap canım haftaya cumaya daha eksi çıkarsın şu halde bile çok güzel kilo vermişsin moral bozma çok hızlı kilo veriyorsun haftaya 81 olursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?