25 kiloya veda günlüğüm

Kizlar yine misafir geliyo gelirken bisiler getirceklermis yeter ya artik yemiyorum yemicem ama insana da eziyet yani

Aldığım testi uyguladım ama bişi çıkmadı bakalım olmazsa kan testi yaptırırım kızlar ama karnım feci ağrıyo

Kizlar yine misafir geliyo gelirken bisiler getirceklermis yeter ya artik yemiyorum yemicem ama insana da eziyet yani
yeme canım sakın cıss onlar yarın bol tartı günü üzülmek istemiyorsan yemezsin bunca zaman yedik de ne oldu

aysu27 cim napıyosun kuzum? test yaptım canım zaten 10 dk oncede adet oldum negatıfım yanı :) 84 lulere dustum bugun oglen gıttıgımde tartıldım. ama adet donemımde oldufumdan ben pazartesı falan vereyım olur mu kuzum :) ıyıce temızleneyım odemım falan kalmasın 83e falan ınersem :) oh dıye yazayım:) Vildan80 cım kaç kilo idin? uzulme kuzum bende en tombişlerdendim grubun 93bucuk kilo ile başladım 8 bucuk 9 kılo ya yakın verdım 1 ayda bence sende verırsın kuzum uzulme

canım hakkında hayırlısı buymuş inş istediğin zaman hayırlısıyla hamile kalırsın. sen yarın kilo bildirimi yap canım haftaya cumaya daha eksi çıkarsın şu halde bile çok güzel kilo vermişsin moral bozma çok hızlı kilo veriyorsun haftaya 81 olursun canım

sabah
2 k. ekmek
1.5 dilim peynir
6 zeytin
yarım haşlanmış yumurta

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
2 hurma
2 ceviz

akşam altıda yiyeceğim
kıymalı yumurta
salata
yoğurt

6dan sonra yürüyüşe çıkacağım

ayyyy hadi inşaallah kuzum yaa benım hedefım su kurbana kadar 75 e ınmek ınsaallah kayınvalıdemın oraya gıdıcez de o yuzden yanı ıstıyorum kı 75lılerdeyken gıtmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…