25 kiloya veda günlüğüm

Sabah bir bardak su
Kahvaltı Bir haşlanmiş yumurta bir kk peynir 5zeytin bir dilim tbuğday ekmek bir kupa yeşilçay
Öğlen 3 kaşık menemen birdilim ekmek bbir bardak şekersiz vişne hoşafı iki dilim karpuz
Akşam bir kase tarhana çorbası yoğurt yiyeceğim
Yalnız iki madlen çikolata daha yedim
Su 2.5 olur
Spor 1 saat yürüyüş

bugun antepdeydım doktor için yarım saat oluyor gelelli hemen bakayım kızlar ne yapmış diye
sabah aç gittim tahlil için öğle 12de avmde yemek yedim ,1muz,10tane antep fıstığı
akşam 3kaşık sulu patates 2kaşık bulgur pilavı.
çok yorgunum avmde çok gezdim bide toplam 3saat sürdü yol spor yapamicam erkenden uyumak istiyorum

çok iyi canım diyet adına güzel geçirilmiş bir gün

geçmiş olsun canım neyin var. hareketli bir gün geçirmişsin umarım yarın tartıya yansır canım

Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur umarım
Vildan80 iki değilde bir tane yeseydin hiç problem olmazdıı ama iki olmamış
Çok haklısın canım daha dikkat edicemçok küçüklerdi ama

kizlar ben pzt 78.5 cciktim 4 gunde sanmiyorum pek verebilecegimi ama tartilcam yarin yinede yani benden cok bisi beklemeyin onu dicektim :)

kizlar ben pzt 78.5 cciktim 4 gunde sanmiyorum pek verebilecegimi ama tartilcam yarin yinede yani benden cok bisi beklemeyin onu dicektim :)

canım kendimizi kasmayalım bazı zamanlar olacak hiç veremeyeceğiz hatta artıda çıkabiliriz pes etmeyeceğiz hedefe ulaşana kadar pes etmeyeceğiz

ölçüler
göğüs 99
bel 82
basen kalça 107

geçen hafta
göğüs 99
bel 90
kalça 113

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…