Tebrik ediyorum canım yaane mutlu sanayemedim kizlar ne borek ne sarma ne da kurabiye ustelik hepsi en sevdigim seylerdi gunun kazanani ben oldum :)
çok iyi canım diyet adına güzel geçirilmiş bir günSabah bir bardak su
Kahvaltı Bir haşlanmiş yumurta bir kk peynir 5zeytin bir dilim tbuğday ekmek bir kupa yeşilçay
Öğlen 3 kaşık menemen birdilim ekmek bbir bardak şekersiz vişne hoşafı iki dilim karpuz
Akşam bir kase tarhana çorbası yoğurt yiyeceğim
Yalnız iki madlen çikolata daha yedim
Su 2.5 olur
Spor 1 saat yürüyüş
geçmiş olsun canım neyin var. hareketli bir gün geçirmişsin umarım yarın tartıya yansır canımbugun antepdeydım doktor için yarım saat oluyor gelelli hemen bakayım kızlar ne yapmış diye
sabah aç gittim tahlil için öğle 12de avmde yemek yedim ,1muz,10tane antep fıstığı
akşam 3kaşık sulu patates 2kaşık bulgur pilavı.
çok yorgunum avmde çok gezdim bide toplam 3saat sürdü yol spor yapamicam erkenden uyumak istiyorum
Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur umarımbugun antepdeydım doktor için yarım saat oluyor gelelli hemen bakayım kızlar ne yapmış diye
sabah aç gittim tahlil için öğle 12de avmde yemek yedim ,1muz,10tane antep fıstığı
akşam 3kaşık sulu patates 2kaşık bulgur pilavı.
çok yorgunum avmde çok gezdim bide toplam 3saat sürdü yol spor yapamicam erkenden uyumak istiyorum
Çok haklısın canım daha dikkat edicemçok küçüklerdi amaVildan80 iki değilde bir tane yeseydin hiç problem olmazdıı ama iki olmamış
kizlar ben pzt 78.5 cciktim 4 gunde sanmiyorum pek verebilecegimi ama tartilcam yarin yinede yani benden cok bisi beklemeyin onu dicektim :)
bende merak ediyorum canım ya inş iyidirRoxen nasil acaba ya merak ettim
Maşallah kuzum yaa bende dün 84.8idim ama bugun nedendir bilinmez 85.2çıktım pijama lıydım gerçi ama hafif şeylerdi onlar ya bakalım napcam artık bilmiyorum sıkıldım iyicegeçen hafta 77.0
bu hafta 73.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?