25 kiloya veda günlüğüm

Maşallah kuzum yaa bende dün 84.8idim ama bugun nedendir bilinmez 85.2çıktım pijama lıydım gerçi ama hafif şeylerdi onlar ya bakalım napcam artık bilmiyorum sıkıldım iyice
canım sıkılma sonuçta regli oldun problem yok haftaya daha güzel rakamlar göreceksin geçen hafta 87 kiloydun 85 düştün işte veriyorsun mutlu ol umutsuzluk yok

canım sıkılma sonuçta regli oldun problem yok haftaya daha güzel rakamlar göreceksin geçen hafta 87 kiloydun 85 düştün işte veriyorsun mutlu ol umutsuzluk yok
İnşaallah bebeğim inşaallah kuzum tamam umutsuzluk yasak artık tamam

Bende bildirimimi yapayım
Pazartesi 91
Bugün 89.9

Yavaş veriyorum ama 80leri ucundanda olsa görmek çok mutlu etti beni :)

Bende bildirimimi yapayım
Pazartesi 91
Bugün 89.9

Yavaş veriyorum ama 80leri ucundanda olsa görmek çok mutlu etti beni :)
tebrik ederim tatlım 90lardan kurtuldun sende regl olmuştun demi ödemden dolayı fazla çıkmışsındır üzülme haftaya daha iyi olacak

Aysu cok güzel kilp vermişin bel kalça için yaptıgın hareketler varmı sende emzirdiğin için uyguladogın püf noktaları varsa söylermisin canım
canım hiç püf noktam yok bu hafta öğlenleri yemedim birde yürüyüş çok yaptım başkada birşey yapmadım

canım hiç püf noktam yok bu hafta öğlenleri yemedim birde yürüyüş çok yaptım başkada birşey yapmadım
Aysucum cok pozitif bi yapın var çok teşekkür ederim bizi pozitif etkiliyosun :) buara bizim şirkette sıkı yönetim varda cok giremiyorum beni unutmayın olur mu sizi gerçekten çok seviyorum

bety21 Balpasa roxen2303 kızlar tartı sonuçlarınızı bekliyorum
75.0 canım 800 gr gitmiş iki gün eksideyim demiştim ama olsun bırakmak yok
ölçüler
geçen hafta- bu hafta
bel: 82-80
kalça: 108-105
yan bölge:102-100
göğüs benimki küçük zaten orda problem yok geçen hafta ölçmemiştim bu hafta siz ölçtünüz diye ölçtüm :90

Aysucum cok pozitif bi yapın var çok teşekkür ederim bizi pozitif etkiliyosun :) buara bizim şirkette sıkı yönetim varda cok giremiyorum beni unutmayın olur mu sizi gerçekten çok seviyorum
burada birbirimize destek olmak için varız güzelim ben hepimiz kilo verelim istiyorum bu sebepten dolayı hep destek tam destek fırsat buldukça gel canım özletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…