canım sıkılma sonuçta regli oldun problem yok haftaya daha güzel rakamlar göreceksin geçen hafta 87 kiloydun 85 düştün işte veriyorsun mutlu ol umutsuzluk yokMaşallah kuzum yaa bende dün 84.8idim ama bugun nedendir bilinmez 85.2çıktım pijama lıydım gerçi ama hafif şeylerdi onlar ya bakalım napcam artık bilmiyorum sıkıldım iyice
İnşaallah bebeğim inşaallah kuzum tamam umutsuzluk yasak artık tamamcanım sıkılma sonuçta regli oldun problem yok haftaya daha güzel rakamlar göreceksin geçen hafta 87 kiloydun 85 düştün işte veriyorsun mutlu ol umutsuzluk yok
İnşaallah bebeğim inşaallah kuzum tamam umutsuzluk yasak artık tamam
geçen cumadan beri 3 kilo gitmiş çok iyi gitmiş tebrik ederim77.5 ciktim ben de gecen haftadan bu yana 1 kg daha vermisim
Maşallah canım 3.3 kilo gitmiş süperrrgeçen hafta 77.0
bu hafta 73.7
Bel ve kalçadan çok gitmiş hangi hareketleri yapıyorsunölçüler
göğüs 99
bel 82
basen kalça 107
geçen hafta
göğüs 99
bel 90
kalça 113
Tebrik ederim maşallah süpersinizzzz77.5 ciktim ben de gecen haftadan bu yana 1 kg daha vermisim
Maşallah canım 3.3 kilo gitmiş süperrr
Bel ve kalçadan çok gitmiş hangi hareketleri yapıyorsun
sağol canım benim bu hafta çok sıkı yaptım diyeti hergün yürüyüş yapmaya çalıştım başkada birşey yapmadım sen tartıldınmı canım
Canım çok güzel veriyorsun zaten neden umutsuzluğa düşüyorsunki bir ayda 8 10 kilo süper ötesi arada duraksamalar olacak bırakmadan yola devam:)İnşaallah bebeğim inşaallah kuzum tamam umutsuzluk yasak artık tamam
tebrik ederim tatlım 90lardan kurtuldun sende regl olmuştun demi ödemden dolayı fazla çıkmışsındır üzülme haftaya daha iyi olacakBende bildirimimi yapayım
Pazartesi 91
Bugün 89.9
Yavaş veriyorum ama 80leri ucundanda olsa görmek çok mutlu etti beni :)
71.7
Aysu cok güzel kilp vermişin bel kalça için yaptıgın hareketler varmı sende emzirdiğin için uyguladogın püf noktaları varsa söylermisin canım
canım hiç püf noktam yok bu hafta öğlenleri yemedim birde yürüyüş çok yaptım başkada birşey yapmadımAysu cok güzel kilp vermişin bel kalça için yaptıgın hareketler varmı sende emzirdiğin için uyguladogın püf noktaları varsa söylermisin canım
Aysucum cok pozitif bi yapın var çok teşekkür ederim bizi pozitif etkiliyosun :) buara bizim şirkette sıkı yönetim varda cok giremiyorum beni unutmayın olur mu sizi gerçekten çok seviyorumcanım hiç püf noktam yok bu hafta öğlenleri yemedim birde yürüyüş çok yaptım başkada birşey yapmadım
Evet canım bugün 3.günüm artık pek kalmadı şişkinliğimtebrik ederim tatlım 90lardan kurtuldun sende regl olmuştun demi ödemden dolayı fazla çıkmışsındır üzülme haftaya daha iyi olacak
75.0 canım 800 gr gitmiş iki gün eksideyim demiştim
geçen hafta 77.0
bu hafta 73.7
ölçüler
göğüs 99
bel 82
basen kalça 107
geçen hafta
göğüs 99
bel 90
kalça 113
burada birbirimize destek olmak için varız güzelim ben hepimiz kilo verelim istiyorum bu sebepten dolayı hep destek tam destekAysucum cok pozitif bi yapın var çok teşekkür ederim bizi pozitif etkiliyosun :) buara bizim şirkette sıkı yönetim varda cok giremiyorum beni unutmayın olur mu sizi gerçekten çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?