25 kiloya veda günlüğüm

canım 800 gr küçümseme gram gram olsada gidiyor bu hafta herkes eksilerde çoook mutluyum. vücut ölçülerindede incelme var daha ne olsun tebrikler tatlım

çok iyi canım diyet adına güzel geçirilmiş bir gün

Geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur umarım

Çok haklısın canım daha dikkat edicemçok küçüklerdi ama
evet iyiym çok şükür kızlar bende iltihaplı romatizma var düzenli kontrollerre gidiyorum 6 ay kortizon kullandım 2aydır kendim ağrı olmuyor diye bırakmıştım.çok şükür Allahıma doktor tamam kortizon içmene gerek yok iyiye gidiyorsun dedi

çok veremesemde sıkılaştım kızlar ip atlamak baya inceltiyor insanı hemde çok zevkli tavsiye ederim
ip bulayım bari canım kaç kere ip atlıyorsun
maşallah canım grup başkanı olaraktan azminle bize destek oluyorsun.darısı bizim başımıza

canım benim çok sağol sizin sayenizde bendeki bu azim hep birlikte diyet yapmak mutlu ediyor sıkılmıyorum iyiki varsınız inş hepimiz veririz kiloları

canım gelmiş geçmiş çok sevindim inşallah tamamen geçer kendine çok dikkat et.

burada birbirimize destek olmak için varız güzelim ben hepimiz kilo verelim istiyorum bu sebepten dolayı hep destek tam destek fırsat buldukça gel canım özletme
canim sana bisey sorucam markete ciktim demin hurma bulamadim kuru kayisi aldim o da tok tutar mi

kızlar işyerinde canım cok sıkıldı zaten öyle böyle bır karın agrısı yok suan yanı ustelık calıstıgım yerde klıma son ayarda bende sıcak su torbamı getırdım bugun cunku agrım cok yarın mısafrım gelıcek gecen haftakıler gelememişti :) bu hafta gelıcekler cok guzel bı masa hazırlamak ıstıyorum ama olucak mı emın degılım cok korkuyorum becerebılcekmıyım acaba dıye

ip bulayım bari canım kaç kere ip atlıyorsun

canım benim çok sağol sizin sayenizde bendeki bu azim hep birlikte diyet yapmak mutlu ediyor sıkılmıyorum iyiki varsınız inş hepimiz veririz kiloları
aynen canım tek olsaydım belki şimdiye bırakmıştım yemek yemeden önce bile hemen gurubumuz geliyor aklıma buraya yazacağız diye az yiyorum

canlarım geldim çok şükür evime bende sizi çok özledim orda çok yıprandım yoruldum diyet spor hiçbişey yapamadım tartıda yoktu zaten yarın sabah tartılıp yazarım + kilo çıkacağına eminim ama yapacak bişey yok tüm mesajları okuyamadım ama akşama okurum geldiğim gibi bilgisayarı aldım elime aysu27 M maviyelek S SevdaSozleri bety21 @ilkay80

canım hoşgeldin çok özlettin kendini kiloyuda takma kafana yarın kaldığon yerden devam edersin

çok geçmiş olsun tatlım sıcak tutmaya çalış kendini. eminim çok güzel bir sofra hazırlayacaksın hiç kasma kendini

aynen canım tek olsaydım belki şimdiye bırakmıştım yemek yemeden önce bile hemen gurubumuz geliyor aklıma buraya yazacağız diye az yiyorum
aynen canım bendede hesap verme korkusuyla iştah kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…