canım 800 gr küçümseme gram gram olsada gidiyor bu hafta herkes eksilerde çoook mutluyum. vücut ölçülerindede incelme var daha ne olsun tebrikler tatlım75.0 canım 800 gr gitmiş iki gün eksideyim demiştimama olsun bırakmak yok
ölçüler
geçen hafta- bu hafta
bel: 82-80
kalça: 108-105
yan bölge:102-100
göğüs benimki küçük zaten orda problem yok geçen hafta ölçmemiştim bu hafta siz ölçtünüz diye ölçtüm :90
gü
çok iyi canım diyet adına güzel geçirilmiş bir gün
evet iyiym çok şükür kızlar bende iltihaplı romatizma var düzenli kontrollerre gidiyorum 6 ay kortizon kullandım 2aydır kendim ağrı olmuyor diye bırakmıştım.çok şükür Allahıma doktor tamam kortizon içmene gerek yok iyiye gidiyorsun dediGeçmiş olsun canım önemli birşey yoktur umarım
Çok haklısın canım daha dikkat edicemçok küçüklerdi ama
ip bulayım bari canım kaç kere ip atlıyorsunçok veremesemde sıkılaştım kızlar ip atlamak baya inceltiyor insanı hemde çok zevkli tavsiye ederim
maşallah canım grup başkanı olaraktan azminle bize destek oluyorsun.darısı bizim başımıza
canım gelmiş geçmiş çok sevindim inşallah tamamen geçer kendine çok dikkat et.evet iyiym çok şükür kızlar bende iltihaplı romatizma var düzenli kontrollerre gidiyorum 6 ay kortizon kullandım 2aydır kendim ağrı olmuyor diye bırakmıştım.çok şükür Allahıma doktor tamam kortizon içmene gerek yok iyiye gidiyorsun dedi
canim sana bisey sorucam markete ciktim demin hurma bulamadim kuru kayisi aldim o da tok tutar miburada birbirimize destek olmak için varız güzelim ben hepimiz kilo verelim istiyorum bu sebepten dolayı hep destek tam destekfırsat buldukça gel canım özletme
aynen canım tek olsaydım belki şimdiye bırakmıştım yemek yemeden önce bile hemen gurubumuz geliyor aklıma buraya yazacağız diye az yiyorumip bulayım bari canım kaç kere ip atlıyorsun
canım benim çok sağolsizin sayenizde bendeki bu azim hep birlikte diyet yapmak mutlu ediyor sıkılmıyorum iyiki varsınız inş hepimiz veririz kiloları
canım açıkçası kayısıyı pek sevmiyorum o yüzdenmi bilmiyorum beni pek tok tutmuyorcanim sana bisey sorucam markete ciktim demin hurma bulamadim kuru kayisi aldim o da tok tutar mi
canım hoşgeldincanlarım geldim çok şükür evime bende sizi çok özledim orda çok yıprandım yoruldum diyet spor hiçbişey yapamadım tartıda yoktu zaten yarın sabah tartılıp yazarım + kilo çıkacağına eminim ama yapacak bişey yok tüm mesajları okuyamadım ama akşama okurum geldiğim gibi bilgisayarı aldım elimeaysu27 M maviyelek S SevdaSozleri bety21 @ilkay80
çok geçmiş olsun tatlım sıcak tutmaya çalış kendini. eminim çok güzel bir sofra hazırlayacaksın hiç kasma kendinikızlar işyerinde canım cok sıkıldı zaten öyle böyle bır karın agrısı yok suan yanı ustelık calıstıgım yerde klıma son ayarda bende sıcak su torbamı getırdım buguncunku agrım cok yarın mısafrım gelıcek gecen haftakıler gelememişti :) bu hafta gelıcekler cok guzel bı masa hazırlamak ıstıyorum ama olucak mı emın degılım cok korkuyorum becerebılcekmıyım acaba dıye
aynen canım bendede hesap verme korkusuyla iştah kalmıyoraynen canım tek olsaydım belki şimdiye bırakmıştım yemek yemeden önce bile hemen gurubumuz geliyor aklıma buraya yazacağız diye az yiyorum
çok iyi canım ben o kadar atlayamam tık nefes kalırımaysu27 cnm ilk gün 50 ile başladım şimdi değişiyor 200-300 bi kere sabah+akşam 600 atlamıştım galiba
hoşbulduk canımcanım hoşgeldinçok özlettin kendini kiloyuda takma kafana yarın kaldığon yerden devam edersin
hosgeldin canim benim ozledikcanlarım geldim çok şükür evime bende sizi çok özledim orda çok yıprandım yoruldum diyet spor hiçbişey yapamadım tartıda yoktu zaten yarın sabah tartılıp yazarım + kilo çıkacağına eminim ama yapacak bişey yok tüm mesajları okuyamadım ama akşama okurum geldiğim gibi bilgisayarı aldım elimeaysu27 M maviyelek S SevdaSozleri bety21 @ilkay80
bende özledim vallahi sizler ne güzel devam etmişsiniz:)hosgeldin canim benim ozledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?