- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
valla tirmaliyorum ya mecbur :)bende özledim vallahi sizler ne güzel devam etmişsiniz:)
aysu27 74 ün altına düşmüşsün çok sevindim vallahi bravo [/QUOTE
sağol canım benimçok sıkı tuttum bu hafta
ben ne yapim canım uyku bile uyuyamadım doğru düzgün çok kalabalık vardı malesef hiç tuvalete çıkamadım kendimi çok kötü hissediyorum orda ne yemek varsa yemek zorunda kaldım..hep koşturmaca şimdi dönerken halamlar daha iyiydi biraz rahatladık öyle olunca yapacak bişey yok hayat devam ediyor ölemden başkası yalan lafını çok güzel gördüm her şerde bir hayır vardır derler ya bazı şeyleri farketmemi sağladı bu olayroxen2303 sen neler yaptın canım
cenaze evinde dikkat etmen çok zordu zaten canım. halan için çok zordur ALLAH sabır versin dediğin gibi hayat devam ediyor insandğlu her türlü acıya alışıyor umarım halanda çabuk toplanırben ne yapim canım uyku bile uyuyamadım doğru düzgün çok kalabalık vardı malesef hiç tuvalete çıkamadım kendimi çok kötü hissediyorum orda ne yemek varsa yemek zorunda kaldım..hep koşturmaca şimdi dönerken halamlar daha iyiydi biraz rahatladık öyle olunca yapacak bişey yok hayat devam ediyor ölemden başkası yalan lafını çok güzel gördüm her şerde bir hayır vardır derler ya bazı şeyleri farketmemi sağladı bu olay
yemeğe canımcım
inşallah Allah sabrını veriyor oda hep öyle dua etti zatencenaze evinde dikkat etmen çok zordu zaten canım. halan için çok zordur ALLAH sabır versin dediğin gibi hayat devam ediyor insandğlu her türlü acıya alışıyor umarım halanda çabuk toplanır
menünü oluşturdun mu canım?yemeğe canımcım
sağol kuzum bende özledimroxen2303 cım hoşgeldın kuzum basınız sagolsun. cok ozledık ya senı
hoşbuldum aynen öyle hedefler hala aynı devam ediyoruz:)roxen2303 hoşgeldin canım özlettin kendini.kaldığın yerden devam artık
ay kuzum ne yemeği çeşit çeşit spor hareketleri geçir sen gözünün önünden:))Kizlae beni bi gaza getirin ya tum gun cesit cesit yemek gecti gozumden her gece ruyalar goruyorum bi el atin bana :)
sakın iradene yenik düşme biz dombiliyiz dışarıda herkes çıtır çıtır geziyor bugün yürüyüş yaparken dikkat ettim çoğu ipince kilo almadan yürüyüşlerini yapıyorlar helal olsun dedim bizde başaracağız unutma canın yemek me çekti aynanın karşına geç kendini incele birde tvyi aç incecik kadınlara bak artık yemek düşüneceğini sanmıyorumKizlae beni bi gaza getirin ya tum gun cesit cesit yemek gecti gozumden her gece ruyalar goruyorum bi el atin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?