25 kiloya veda günlüğüm

roxen2303 sen neler yaptın canım
ben ne yapim canım uyku bile uyuyamadım doğru düzgün çok kalabalık vardı malesef hiç tuvalete çıkamadım kendimi çok kötü hissediyorum orda ne yemek varsa yemek zorunda kaldım..hep koşturmaca şimdi dönerken halamlar daha iyiydi biraz rahatladık öyle olunca yapacak bişey yok hayat devam ediyor ölemden başkası yalan lafını çok güzel gördüm her şerde bir hayır vardır derler ya bazı şeyleri farketmemi sağladı bu olay

cenaze evinde dikkat etmen çok zordu zaten canım. halan için çok zordur ALLAH sabır versin dediğin gibi hayat devam ediyor insandğlu her türlü acıya alışıyor umarım halanda çabuk toplanır

cenaze evinde dikkat etmen çok zordu zaten canım. halan için çok zordur ALLAH sabır versin dediğin gibi hayat devam ediyor insandğlu her türlü acıya alışıyor umarım halanda çabuk toplanır
inşallah Allah sabrını veriyor oda hep öyle dua etti zaten

evet canım gerçekten bazı şeylerin değerini bilmiyor insan sağlık,huzur hakikaten herşeyin başı öyle ufak tefek şeyleri kafamıza takıyoz büyüttükçe büyütüyoz, şu şunu dedi, bu bunu dedi ,o şöyle yaptı hiçbir seyi takmadan şuanın tadını çıkarmak lazım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerinde olsunda o en büyük nimet.

menüm:sabah yumurta yoktu az yağlı domates kavurması yaklaşık 4kaşık 1 çatal peynir 1dilim ekmek
ara:1 az şekerli türk kahvesi
öğle:3kaşık şakşuka yarım dilim ekmek
ara:çeyrek şeftali 3ince dilim karpuz
akşam:2kaşık şakşuka 1kase közlenmiş patlıcanlı yoğurt.

Kizlae beni bi gaza getirin ya tum gun cesit cesit yemek gecti gozumden her gece ruyalar goruyorum bi el atin bana :)

sporu erken yaptım bugün iğne günüm olduğundan iğneyi 1saat sonra falan yaptırrım
spor:
500 ip atlama, 30dk yürüyüş(168kal yaktım),200basen hareketi,50 mekik,30 yan bölge hareketi.

ip ve yürüyüşten sonra sırılsıklam terlemiştim tshirtü değiştirim devam ettim.

kızlar 2 saat yürüyüşümü yaptım ayaklarım tutmuyor

Kizlae beni bi gaza getirin ya tum gun cesit cesit yemek gecti gozumden her gece ruyalar goruyorum bi el atin bana :)
sakın iradene yenik düşme biz dombiliyiz dışarıda herkes çıtır çıtır geziyor bugün yürüyüş yaparken dikkat ettim çoğu ipince kilo almadan yürüyüşlerini yapıyorlar helal olsun dedim bizde başaracağız unutma canın yemek me çekti aynanın karşına geç kendini incele birde tvyi aç incecik kadınlara bak artık yemek düşüneceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…