- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
şakşukalar yağdamı kızardı canım öyleyse bundan sonra fırında az yağla yap tatlım daha sağlıklı ve hafif olur menünde iyi canımmenüm:sabah yumurta yoktu az yağlı domates kavurması yaklaşık 4kaşık 1 çatal peynir 1dilim ekmek
ara:1 az şekerli türk kahvesi
öğle:3kaşık şakşuka yarım dilim ekmek
ara:çeyrek şeftali 3ince dilim karpuz
akşam:2kaşık şakşuka 1kase közlenmiş patlıcanlı yoğurt.
evet canım yağda sadece yemek akşam 2 kaşık yedim yemek kaşığışakşukalar yağdamı kızardı canım öyleyse bundan sonra fırında az yağla yap tatlım daha sağlıklı ve hafif olur menünde iyi canım
Roxen hoşgeldin canım insan gerçekten sevdiklerini kaybedince bütün düşünceleri değişiyor kaybetmeden kıymet bilelim gerisi gerçekten boş...inşallah Allah sabrını veriyor oda hep öyle dua etti zaten
hoşbulduk canım aynen öyle..çok güzel spor yapmışsın maşallah ben anca 45 dakika yapıyorumRoxen hoşgeldin canım insan gerçekten sevdiklerini kaybedince bütün düşünceleri değişiyor kaybetmeden kıymet bilelim gerisi gerçekten boş...
Kızlar bugün gelemedim ama aklım hep sizde kaldı çok gelen giden oldu gene Allah eksik etmesin
Diyetime uydum ama.
Kahvaltı
Bir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık
Öğlen bir kare peynirli börek çay
Akşam bir kase kavurmalı patates yemeği bir küçük kase yoğurt kavun
Spor 1sabah 1 akşam 2 saat yürüyüş
Su çok içemedim bugün
1 kupa yeşilçay
Bugünlük bende böyle:)
Canım bende normalde bir saat sabah yürüyordum ablamda yürümek istedi akşamda onunla yürüdük bir saat iyi oldu ama çok yoruldum :)hoşbulduk canım aynen öyle..çok güzel spor yapmışsın maşallah ben anca 45 dakika yapıyorum
menü güzel spor daha da güzel çok iyi tatlım[/QUOTE]Roxen hoşgeldin canım insan gerçekten sevdiklerini kaybedince bütün düşünceleri değişiyor kaybetmeden kıymet bilelim gerisi gerçekten boş...
Kızlar bugün gelemedim ama aklım hep sizde kaldı çok gelen giden oldu gene Allah eksik etmesin
Diyetime uydum ama.
Kahvaltı
Bir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık
Öğlen bir kare peynirli börek çay
Akşam bir kase kavurmalı patates yemeği bir küçük kase yoğurt kavun
Spor 1sabah 1 akşam 2 saat yürüyüş
Su çok içemedim bugün
1 kupa yeşilçay
Bugünlük bende böyle:)
tuz koyma canım ödem yapar bencekızlar eşime sade soda aldırdım spor sonrası için şimdi içiyorum limon suyu ve tuz koydum tatlandırmak için. tuz koysam sıkıntı olurmu
iyi geceler canım:)kızlar ben kaçar sizede iyi geceler tatlı rüyalar
faydasını görürsün inş tatlım of o şişkinlikte mahvediyor çok yaşadımkızlar acı çehre yutmak zorunda kaldım kaç gündür tuvalete gidemiyorum çok şiştim
senin adına çok sevindim ilkaycım bol bol kalori yakarsın hedefine daha çabuk ulaşırsınGünaydınn
bugün ve yarın yürüyüş yok
Bugün eşimle yüzmek için üyelik araştırıcaz bakalım eğer uygun olursa ailecek üç aylık üyelik yaptıralım dedik çocuklar için de iyi olacak benim içinde:)
İnşallah canım bu kez olacak inanıyorum:)senin adına çok sevindim ilkaycım bol bol kalori yakarsın hedefine daha çabuk ulaşırsın
işte budur tatlım çok iyi vermişsinaysu27 kilom 70,8 çıkmış dört gündür bozmama rağmen 800 gr gitmiş sevindim açıkçası:)
bel : 77
göbek : 89
basen ve göğüs önceki hafta ile aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?