25 kiloya veda günlüğüm

şakşukalar yağdamı kızardı canım öyleyse bundan sonra fırında az yağla yap tatlım daha sağlıklı ve hafif olur menünde iyi canım

kızlar eşime sade soda aldırdım spor sonrası için şimdi içiyorum limon suyu ve tuz koydum tatlandırmak için. tuz koysam sıkıntı olurmu

inşallah Allah sabrını veriyor oda hep öyle dua etti zaten
Roxen hoşgeldin canım insan gerçekten sevdiklerini kaybedince bütün düşünceleri değişiyor kaybetmeden kıymet bilelim gerisi gerçekten boş...

Kızlar bugün gelemedim ama aklım hep sizde kaldı çok gelen giden oldu gene Allah eksik etmesin
Diyetime uydum ama.
Kahvaltı
Bir dilim ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık
Öğlen bir kare peynirli börek çay
Akşam bir kase kavurmalı patates yemeği bir küçük kase yoğurt kavun

Spor 1sabah 1 akşam 2 saat yürüyüş
Su çok içemedim bugün
1 kupa yeşilçay
Bugünlük bende böyle:)

hoşbulduk canım aynen öyle..çok güzel spor yapmışsın maşallah ben anca 45 dakika yapıyorum

hoşbulduk canım aynen öyle..çok güzel spor yapmışsın maşallah ben anca 45 dakika yapıyorum
Canım bende normalde bir saat sabah yürüyordum ablamda yürümek istedi akşamda onunla yürüdük bir saat iyi oldu ama çok yoruldum :)
Bu arada ablamda beni görünce hırslandı incelme farkediliyor artık
Ben bayramdan sonra 93 kiloydum yürüyüşe başladık iki üç hafta gram veremedim 92 ye düştüm 92.5a çıktım bütün ümidim gitti yapamıyorum yürüyüş yaptığım halde diye sonra kkne geldim 91.5la şimdi iştahımı kontrol etmeye başladım sayenizde çok teşekkür ederim hepinize çok güzel bir elektrik var burda...

menü güzel spor daha da güzel çok iyi tatlım[/QUOTE]

bugün ki spor beni çok zorladı hiç bir yanım tutmuyor

sabah
yarım simit
1 dilim peynir
6 zeytin
domates
salatalık

ara
1 yulaflı bisküvi
1 kare çikolata

öğle
2 hurma
2 ceviz

akşam
1 tabak fırında tavuk yemeği
1 büyük kase

ara
1 top dondurma

2 saat yürüyüş

kızlar acı çehre yutmak zorunda kaldım kaç gündür tuvalete gidemiyorum çok şiştim

Günaydınn
bugün ve yarın yürüyüş yok
Bugün eşimle yüzmek için üyelik araştırıcaz bakalım eğer uygun olursa ailecek üç aylık üyelik yaptıralım dedik çocuklar için de iyi olacak benim içinde:)

senin adına çok sevindim ilkaycım bol bol kalori yakarsın hedefine daha çabuk ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…