nasil oliyim gitmeye calisiyor iste bi sorun yok simdilik :)senin nasil gidiyor canimS SevdaSozleri nasılsın canım nasıl gidiyor diyet
senin yanında benimki azıcık ama yinede vermişim:)işte budur tatlım çok iyi vermişsinsüpersin
İyi gidiyor benimde motivasyon süper arada çok tatlı istiyor canım hemen büyük bardak su içiyorum atlatmaya çalışıyorum bakalımnasil oliyim gitmeye calisiyor iste bi sorun yok simdilik :)senin nasil gidiyor canim
nasil oliyim gitmeye calisiyor iste bi sorun yok simdilik :)senin nasil gidiyor canim
canım hurmada iyi geliyo tatlı krizlerine aklında bulunsunİyi gidiyor benimde motivasyon süper arada çok tatlı istiyor canım hemen büyük bardak su içiyorum atlatmaya çalışıyorum bakalım
canım almadın ya en çok ona sevindim bundan sonrası kolay takır takır gider kilolarsenin yanında benimki azıcık ama yinede vermişim:)
İyi gidiyor benimde motivasyon süper arada çok tatlı istiyor canım hemen büyük bardak su içiyorum atlatmaya çalışıyorum bakalım
bencede tatlı krizinde hurma birebir benim olmazsa olmazımcanım hurmada iyi geliyo tatlı krizlerine aklında bulunsun
bende artı çıkarım diye bekliyordum ama şaşırdım açıkçası çok sevindimcanım almadın ya en çok ona sevindim bundan sonrası kolay takır takır gider kilolar
kız sen ne yaptın 1 haftada ben 8 cm gitmiş maşallah basen 6 cmölçüler
göğüs 99
bel 82
basen kalça 107
geçen hafta
göğüs 99
bel 90
kalça 113
çok yürüdüm canım çok az yedim kendiliğinden gitti.kız sen ne yaptın 1 haftada ben 8 cm gitmiş maşallah basen 6 cm
çok güzel gitmiş vallahi kıyafetler baya bol geliyodurçok yürüdüm canım çok az yedim kendiliğinden gitti.
İp atlayan senmiydin canımçok yürüdüm canım çok az yedim kendiliğinden gitti.
ip atlayan benim canımİp atlayan senmiydin canım
bence menün güzel lahmacun diyetlerde öneriliyor hamuru ince üstü protein gayet sağlıklı adana kebap yanında ekmek olmasa on numara beş yıldız afiyet olsun:)menü:sabah 2yumurta 1dilim ekmek
ara türk kahvesi
öğle adana kebab ,az ekmek, salata, yarımdan biraz fazla lahmacun, ayran
akşam meyve salatası
afiyet olsun canım çorba ne çorbası içiyosun menün güzel görünüyorben de yazayim menumu,sabah peynir zeytin haslanmis yumurta 2 dilim domates cavdar ekmegi,ogle bi kase corba,ara ogun 3 kuru kayisi bir kucuk yesil elma aksam,bi kase corba menemen bi dilim cavdar,aslinda cavdar yemicektim de menemeni ekmeksiz yiyemiyorum ya :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?