25 kiloya veda günlüğüm

Bugun sabah 1 dilim ekmek 1 tane kırmızı közlenmiş biber 1 kk peynir 1 tane zeytin 1 yumurta sekersiz çay 1 tatlı kasıhı recel akşam bamys yemegi yogurt 1 dilim kıymalı pide

yarım saat açık havada yürüyüş yaptım ben sizler gibi kalori yakamıyorum ama 107 kalori yakmışım sadece ve gelirkende maden suyu aldım onu içiyorum

Benimde menüm
Kalkınca bir büyük bardak su
Kahvaltı Bir dilim tambuğday ekmeği üzerine kahvaltılık acı sos
Ara sütlü kahve
Öğlen bir dilim haşhaşlı pide peynir domates salatalık çay bir kupa
Akşam henüz yiyemedik ablamlar bizde bir lahmacun ayran karpuz yiycem

iyi yapmışsın canım ben bugün erken yedim ya gece acıkacakmışım gibi geliyor
cok gece kalmadan yat canim,kizlar sizpide lahmacun filan yiyorsunuz ne guzel ben tereddutluyum biraz ya keske bende yesem ama psikolojikman rahat hissedemiyorum kendimi

bence menün güzel lahmacun diyetlerde öneriliyor hamuru ince üstü protein gayet sağlıklı adana kebap yanında ekmek olmasa on numara beş yıldız afiyet olsun:)
hiç sorma canım kahvaltıda doymamıştım üstüne kahve içince midem maf oldu başım falan dönmeye başladı yemek yapacak hiç halim yoktu dışardan söyledim.öğlen 1de yemiştim akşam yemedim ondan eritmişimdir heralde şimdiye kadar S SevdaSozleri

bencede erimiştir ya sen zaten sporu gece yapıyosun herhalde:)

aynen roxen benim kızlar küçük biri 10 aylık biri 3.5 yaşında bırakmıyorlar beni doğru düzgün ev işi bile yapamıyorum özellikle küçüğün uyumasını bekliyorum mecburen

cok gece kalmadan yat canim,kizlar sizpide lahmacun filan yiyorsunuz ne guzel ben tereddutluyum biraz ya keske bende yesem ama psikolojikman rahat hissedemiyorum kendimi
Canım benimbu ara öyle oldu bazen üst üste gelir ya birdegeç saatte yedik yarın çok dikkat etmem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…