Bende atlayayım bari dedim ipimde vardı ama bulamadım nereye koyduysam :)ip atlayan benim canım
Gecenlerde yogurt iciyordum bugun dometes vardi menudeafiyet olsun canım çorba ne çorbası içiyosun menün güzel görünüyor
çok kalorili çorbalarda var canım ondan sordum ama seninkiler iyi:)Gecenlerde yogurt iciyordum bugun dometes vardi menude
biliyorum canim ya domates corbasinamesela krema falan koyuluyo onun yerine sut koyuyoruz bizçok kalorili çorbalarda var canım ondan sordum ama seninkiler iyi:)
iyi yapmışsın canım ben bugün erken yedim ya gece acıkacakmışım gibi geliyorbiliyorum canim ya domates corbasinamesela krema falan koyuluyo onun yerine sut koyuyoruz biz
Bir de yogurt corbasi beni cok tok tutuyo oglen bi kase beni aksama kadar tutuyo
cok gece kalmadan yat canim,kizlar sizpide lahmacun filan yiyorsunuz ne guzel ben tereddutluyum biraz ya keske bende yesem ama psikolojikman rahat hissedemiyorum kendimiiyi yapmışsın canım ben bugün erken yedim ya gece acıkacakmışım gibi geliyor
hiç sorma canım kahvaltıda doymamıştım üstüne kahve içince midem maf oldu başım falan dönmeye başladı yemek yapacak hiç halim yoktu dışardan söyledim.öğlen 1de yemiştim akşam yemedim ondan eritmişimdir heralde şimdiye kadar S SevdaSozleribence menün güzel lahmacun diyetlerde öneriliyor hamuru ince üstü protein gayet sağlıklı adana kebap yanında ekmek olmasa on numara beş yıldız afiyet olsun:)
bencede erimiştir ya sen zaten sporu gece yapıyosun herhalde:)hiç sorma canım kahvaltıda doymamıştım üstüne kahve içince midem maf oldu başım falan dönmeye başladı yemek yapacak hiç halim yoktu dışardan söyledim.öğlen 1de yemiştim akşam yemedim ondan eritmişimdir heralde şimdiye kadar
tavsiye ederim canım iyi sıkılaştırıyorBende atlayayım bari dedim ipimde vardı ama bulamadım nereye koyduysam :)
Canım benimbu ara öyle oldu bazen üst üste gelir ya birdegeç saatte yedik yarın çok dikkat etmem gerekiyorcok gece kalmadan yat canim,kizlar sizpide lahmacun filan yiyorsunuz ne guzel ben tereddutluyum biraz ya keske bende yesem ama psikolojikman rahat hissedemiyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?