25 kiloya veda günlüğüm

basen,kalça ve bacak hareketleri derken neler yapıyosunuz acaba aynı dertten muzdaribim de
canım basen için yere yan uzanıyorum dik vaziyette bacağımı açıp kapıyorum,sonra bacakları 45 derece on tarafa alıp açıp kapıyorum,45 derecelik açıdayken ...anam anlatamıcam galıba bı vıdeo vardı ordan öğrendim hareketleri bi araştırım sayfasını bulunca buraya atim

çok süper bu hareketler acayip yanıyo videolu yapmıyodum aklımda kalanları yapıyodum ama bende bu videodan yapmaya başlıyım artık

ahahahhahaha yaa anladım ben az çok,teşekkür ederim bulabilirseniz linkini de çok sevinirimmm

sonunda gelebildim misafirleri yolcu ettim evi temizledim. dün diyet yapamadım diyette olduğumu bilmesini istemediğim birisiydi kendileri. bugün diyet iyi geçiyor

sonunda gelebildim misafirleri yolcu ettim evi temizledim. dün diyet yapamadım diyette olduğumu bilmesini istemediğim birisiydi kendileri. bugün diyet iyi geçiyor
hoşgeldin canım iyi yapmışsın ben çok abarttığınıda düşünmüyorum diyet yapmasan bile ama dikkat et 1 haftada güzel kilo verdin onu sabitlemek için bu hafta çok abartmaman gerekiyo sonra benim gibi geri alırsın

hoşbuldum canım benim. bugün sıkıyorum biraz dünü telafi etmek için bu haftaki hedefim 1 kilo vermek 72.7 o yüzden dikkat etmem lazım bayrama kadar 69.9 olmak istiyorum olurmu sence

hoşbuldum canım benim. bugün sıkıyorum biraz dünü telafi etmek için bu haftaki hedefim 1 kilo vermek 72.7 o yüzden dikkat etmem lazım bayrama kadar 69.9 olmak istiyorum olurmu sence
kuzum bayrama 1 ay var tabiki olur olacakta hatta 67 olur:) sende bu irade hırs olduktan sonra evelallah çok kolay olur

bakim ben 3 hafta içerisinde neler başarıcam pek umutlu değilim değişim açısından kilo versemde farkedilmiyor
neden öyle düşünüyorsun canım 84 kilodan 70 oldun 10 kiloyumu veremeyeceksin umutsuzluk yakışmıyor sana biz elimizden geleni yaparsak başarırız hadi toparlan ben inanıyorum beraber başaracağız

neden öyle düşünüyorsun canım 84 kilodan 70 oldun 10 kiloyumu veremeyeceksin umutsuzluk yakışmıyor sana biz elimizden geleni yaparsak başarırız hadi toparlan ben inanıyorum beraber başaracağız
bugün hiç spor yapmak istemiyorum mesela pazar pazar spormu olur diye kendimi demotive ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…