canım basen için yere yan uzanıyorum dik vaziyette bacağımı açıp kapıyorum,sonra bacakları 45 derece on tarafa alıp açıp kapıyorum,45 derecelik açıdayken ...anam anlatamıcam galıba bı vıdeo vardı ordan öğrendim hareketleri bi araştırım sayfasını bulunca buraya atimbasen,kalça ve bacak hareketleri derken neler yapıyosunuz acaba aynı dertten muzdaribim de
canım basen için yere yan uzanıyorum dik vaziyette bacağımı açıp kapıyorum,sonra bacakları 45 derece on tarafa alıp açıp kapıyorum,45 derecelik açıdayken ...anam anlatamıcam galıba bı vıdeo vardı ordan öğrendim hareketleri bi araştırım sayfasını bulunca buraya atim
canım basen için yere yan uzanıyorum dik vaziyette bacağımı açıp kapıyorum,sonra bacakları 45 derece on tarafa alıp açıp kapıyorum,45 derecelik açıdayken ...anam anlatamıcam galıba bı vıdeo vardı ordan öğrendim hareketleri bi araştırım sayfasını bulunca buraya atim
çok süper bu hareketler acayip yanıyo videolu yapmıyodum aklımda kalanları yapıyodum ama bende bu videodan yapmaya başlıyım artık
Squat hareketini yapamıyorum ben diz kapaklarımı zorluyorkalça içinde
bişey değil canım bana göre en etkilileri bunlar sizinde varsa değişik paylaşın çeşit çeşit yaparızbety21 bizede faydası olur bunların sağolasın:)
:)Bu hareketleri çok sevdimbety21 teşekkürler
evet canım doğru pozisyon almak lazım yoksa Allah korusun sakatlayabilir zorlanıyorsan yapmaSquat hareketini yapamıyorum ben diz kapaklarımı zorluyor
hoşgeldin canım iyi yapmışsın ben çok abarttığınıda düşünmüyorum diyet yapmasan bile ama dikkat et 1 haftada güzel kilo verdin onu sabitlemek için bu hafta çok abartmaman gerekiyo sonra benim gibi geri alırsınsonunda gelebildim misafirleri yolcu ettim evi temizledim. dün diyet yapamadım diyette olduğumu bilmesini istemediğim birisiydi kendileri. bugün diyet iyi geçiyor
hoşbuldum canım benim. bugün sıkıyorum biraz dünü telafi etmek için bu haftaki hedefim 1 kilo vermek 72.7 o yüzden dikkat etmem lazım bayrama kadar 69.9 olmak istiyorum olurmu sencehoşgeldin canım iyi yapmışsın ben çok abarttığınıda düşünmüyorum diyet yapmasan bile ama dikkat et 1 haftada güzel kilo verdin onu sabitlemek için bu hafta çok abartmaman gerekiyo sonra benim gibi geri alırsın
kuzum bayrama 1 ay var tabiki olur olacakta hatta 67 olur:) sende bu irade hırs olduktan sonra evelallah çok kolay olurhoşbuldum canım benim. bugün sıkıyorum biraz dünü telafi etmek için bu haftaki hedefim 1 kilo vermek 72.7 o yüzden dikkat etmem lazım bayrama kadar 69.9 olmak istiyorum olurmu sence
inş canım ya siz olmazsanız ben çoktan pes etmiştim iyiki varsınızkuzum bayrama 1 ay var tabiki olur olacakta hatta 67 olur:) sende bu irade hırs olduktan sonra evelallah çok kolay olur
bakim ben 3 hafta içerisinde neler başarıcam pek umutlu değilim değişim açısından kilo versemde farkedilmiyorinş canım ya siz olmazsanız ben çoktan pes etmiştim iyiki varsınız
neden öyle düşünüyorsun canım 84 kilodan 70 oldun 10 kiloyumu veremeyeceksin umutsuzluk yakışmıyor sana biz elimizden geleni yaparsak başarırız hadi toparlan ben inanıyorum beraber başaracağızbakim ben 3 hafta içerisinde neler başarıcam pek umutlu değilim değişim açısından kilo versemde farkedilmiyor
bugün hiç spor yapmak istemiyorum mesela pazar pazar spormu olur diye kendimi demotive ediyorumneden öyle düşünüyorsun canım 84 kilodan 70 oldun 10 kiloyumu veremeyeceksin umutsuzluk yakışmıyor sana biz elimizden geleni yaparsak başarırız hadi toparlan ben inanıyorum beraber başaracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?