25 kiloya veda günlüğüm

bugün hiç spor yapmak istemiyorum mesela pazar pazar spormu olur diye kendimi demotive ediyorum
canım hiç bir engelin yok spor yapmak için kendini seviyorsan yap kulaklığını tak müziğini dinle yürüyüş yap veya evde tv karşısında yap

Bendende kocaman aferim canım bugün bemde sıkı tutuyorum eşi bile şaşırıyor sanırım olacak artık:)
Yarın kuzenimin düğünü var bugünde kına gecesi kaçırmak yok size söz:)
Menüm kajvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir kk peynir 3 zeytin yarım haşlanmış yumurta domates salatalık eşim çok şaşırdı pazar kahvaltısı yoğun kalorili olurdu normalde:)
Öğlen yok kahvaltı 12 de yaptık çünkü
Akşama balık ızgara salata
Çok öpüyorum sizi iyiki varsınız

dün daha iyi anladım ben bu beslenme biçimini çok benimsemişim dün yediklerim beni rahatsız etti çok yiyemedim ve kızım aysu sen olmuşsun dedim bir aferin dedim kendime
tabiki hem sağlıklı hem az yiyoruz vücut kabul etmez en iyisini yapıyoruz aysuya bi aferinde benden

tebrik ederim canım bugün ben kahvaltıdada bişe yiyemedim vallahi pazar günü kalori günü yok biz o tabuları yıktık artık çok güzel ilerliyoruz:) iyi eğlenceler bol bol oyna yak kalorileri

kahvaltı: yarım salatalık-çay
ara : üzüm
öğle : salata - 2 dilim buğday ekmeği ( sabah canım bişey istememişti öğlen çok aç olduğum için fazla yedim)
akşam : 3 parça kemikli ızgara tavuk- 1 bardak ayran - 1 dilim buğday ekmeği
akşam yemeğinde sıcak yağlı pide ekmek ve kola vardı elimi sürmedim:))
günlük 2 bardakta türk kahvesi içiyorum kızlar:)

menü:sabah 1dılım ekmek ,1 soğanlı yumurta,yarım domates
ara 10 üzüm
öğle 1tabak etli patlıcan, yogurt,yarım dılım ekmek
akşam:1küçük kase çorba ,3kaşık pilav,2kaşık patlıcan
şimdi az yağlı az tuzlu patlamış mısır

Selam kızlar günaydın haftasonu dediğim gibi misafirim oldufugundan birazcik kacırdım ama bu hafta artık dikkat edicem 1bucuk kg geri geldi tuvaletede çıkamadığım ve adet oldugum içinde etkisi var tabii bakalımartık

kızlar iki gündür çok sıkılıyorum diyetten değil herşey üstüme üstümü geliyor mutsuzum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor galiba depresyona girdim

kızlar iki gündür çok sıkılıyorum diyetten değil herşey üstüme üstümü geliyor mutsuzum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor galiba depresyona girdim
Canım at bebişi arabaya çık dışarı hava güzel at sıkıntını dışaRılara temiz hava iyi gelir:)
Ben hastanedeyim annemi kontrole geldik sıra bekliyorum

Canım at bebişi arabaya çık dışarı hava güzel at sıkıntını dışaRılara temiz hava iyi gelir:)
Ben hastanedeyim annemi kontrole geldik sıra bekliyorum
canım doktor güzel haberler verir inş çok geçmiş olsun anneciğine. ne yaptımsa içimdeki sıkıntıyı atamıyorum

çık mağaza gez bebişle canım güzel kıyafetlerin içinde nasıl duracağını düşün hatta ilk haline göre nasıl zayıfladın yeni şeyler dene küçük bişey al kendine

çık mağaza gez bebişle canım güzel kıyafetlerin içinde nasıl duracağını düşün hatta ilk haline göre nasıl zayıfladın yeni şeyler dene küçük bişey al kendine
aslında kendimde değil evimde değişiklik yapmak istiyorum ama şuan için mümkün değil maalesef neyse canım sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…