canım hiç bir engelin yok spor yapmak için kendini seviyorsan yap kulaklığını tak müziğini dinle yürüyüş yap veya evde tv karşısında yapbugün hiç spor yapmak istemiyorum mesela pazar pazar spormu olur diye kendimi demotive ediyorum
çıkıcam birazdan canım kendime kalsa böyle kalacak vücutcanım hiç bir engelin yok spor yapmak için kendini seviyorsan yap kulaklığını tak müziğini dinle yürüyüş yap veya evde tv karşısında yap
işte bu canımçıkıcam birazdan canım kendime kalsa böyle kalacak vücut
127 kalori yaktım geldim:)işte bu canım
tabiki hem sağlıklı hem az yiyoruz vücut kabul etmez en iyisini yapıyoruz aysuya bi aferinde bendendün daha iyi anladım ben bu beslenme biçimini çok benimsemişim dün yediklerim beni rahatsız etti çok yiyemedim ve kızım aysu sen olmuşsun dedim bir aferin dedim kendime
tebrik ederim canım bugün ben kahvaltıdada bişe yiyemedim vallahi pazar günü kalori günü yok biz o tabuları yıktık artık çok güzel ilerliyoruz:) iyi eğlenceler bol bol oyna yak kalorileriBendende kocaman aferim canım bugün bemde sıkı tutuyorum eşi bile şaşırıyor sanırım olacak artık:)
Yarın kuzenimin düğünü var bugünde kına gecesi kaçırmak yok size söz:)
Menüm kajvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir kk peynir 3 zeytin yarım haşlanmış yumurta domates salatalık eşim çok şaşırdı pazar kahvaltısı yoğun kalorili olurdu normalde:)
Öğlen yok kahvaltı 12 de yaptık çünkü
Akşama balık ızgara salata
Çok öpüyorum sizi iyiki varsınız
bende sıkıldım bi 20 dakika felan sürdü karın basen bacak hareketleri yaptım sıcaktanmı bilmem baya ter attımspor 600 ip atlama 200basen,50kalça hareketi,90 mekik
Canım at bebişi arabaya çık dışarı hava güzel at sıkıntını dışaRılara temiz hava iyi gelir:)kızlar iki gündür çok sıkılıyorum diyetten değil herşey üstüme üstümü geliyor mutsuzum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor galiba depresyona girdim
canım doktor güzel haberler verir inş çok geçmiş olsun anneciğine. ne yaptımsa içimdeki sıkıntıyı atamıyorumCanım at bebişi arabaya çık dışarı hava güzel at sıkıntını dışaRılara temiz hava iyi gelir:)
Ben hastanedeyim annemi kontrole geldik sıra bekliyorum
çık mağaza gez bebişle canım güzel kıyafetlerin içinde nasıl duracağını düşün hatta ilk haline göre nasıl zayıfladın yeni şeyler dene küçük bişey al kendinekızlar iki gündür çok sıkılıyorum diyetten değil herşey üstüme üstümü geliyor mutsuzum içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor galiba depresyona girdim
geçmiş olsun canım iyi olur en kısa zamanda inşallahCanım at bebişi arabaya çık dışarı hava güzel at sıkıntını dışaRılara temiz hava iyi gelir:)
Ben hastanedeyim annemi kontrole geldik sıra bekliyorum
aslında kendimde değil evimde değişiklik yapmak istiyorum ama şuan için mümkün değil maalesef neyse canım sen neler yapıyorsunçık mağaza gez bebişle canım güzel kıyafetlerin içinde nasıl duracağını düşün hatta ilk haline göre nasıl zayıfladın yeni şeyler dene küçük bişey al kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?