25 kiloya veda günlüğüm

canım benim diyet yapasım bile yok reglde olamıyorum şuan gözümün önünden pastalar geçiyor
onun ödemide vardır vücudunda tekrar başladığında birden kilo kaybın olur ben şimdi hem soğuk soğuk terliyorum hem sıcak basıyor belki senin bu depresyon haliinin sebebide budur reglin yakındır

kizlar ya buun disarda yemek zorunda kaldim annemlerle ciktik en oyi secenegim bi ayran bi simitti kucuk ama rahatsiz oldum yani burger durum yemekten daha iyidir tabi ama yine dw huzursuz oldum bugun bi tuhafim ben de ben de zorlandim manti var aksama bu evde cok zor ya yapmak biktim

bence akşama mantı yeme canım zaten karbonhidrat almışsın ben evdekilere dedim bana uymayan bi yemek yaptığınızda yumurta yicem ben sende öyle yapabilirsin

bence akşama mantı yeme canım zaten karbonhidrat almışsın ben evdekilere dedim bana uymayan bi yemek yaptığınızda yumurta yicem ben sende öyle yapabilirsin
corba yapiyo annem benim icin corbayla durcam artik cok yemek istiyorum ama yemicem ya acikcasi bi tuhaf duygular icindeyim bi simit tum ayarimi alt ust etti

sabah : 1 haşlanmış yumurta 2 çatal yeşil zeytin ezmesi salatalık 1 dilim buğday ekmeği küçük bi parça peynir
ara : 10 tane üzüm
öğle : salata 1 dilim buğday ekmeği
ara : 200 ml muzlu süt
akşam : yarım yufkadan 1 adet gözleme çabon salata yarım bardak kola
2 bardak türk kahvesi
Allah affetsin akşam saçma sapan oldu ama yemek zorunda kaldım yiyebildiğimin en azını yemeye çalıştım
Hı bide bugün spor yok grubun yüz karası oldum iyice

canım iyi gitmişsin bugünde spor olmayı versin yarın telafi edersin tatlım

oğlum çok huysuz siteye giremiyorum bir türlü uyutayımda geçmişi okuyayım

yok canım nerde deli gibi evin içinde dolandım bugün hiç iyi değildim

regl olmadıkça sıkıntısı basıyor doktora gideceğim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…