Kuzum neden sıkılıyorsun bendede var iç sıkıntısı çözemedimaslında kendimde değil evimde değişiklik yapmak istiyorum ama şuan için mümkün değil maalesef neyse canım sen neler yapıyorsun
ben sabahtan beri perişanım karın ağrısıyla malum günaslında kendimde değil evimde değişiklik yapmak istiyorum ama şuan için mümkün değil maalesef neyse canım sen neler yapıyorsun
çoook geçmiş olsun canım benimben sabahtan beri perişanım karın ağrısıyla malum gün
sağol canım sanırım bugün spor yapamicamçoook geçmiş olsun canım benim
canım benim diyet yapasım bile yok reglde olamıyorum şuan gözümün önünden pastalar geçiyorsağol canım sanırım bugün spor yapamicam
Kuzum neden sıkılıyorsun bendede var iç sıkıntısı çözemedim
onun ödemide vardır vücudunda tekrar başladığında birden kilo kaybın olur ben şimdi hem soğuk soğuk terliyorum hem sıcak basıyorcanım benim diyet yapasım bile yok reglde olamıyorum şuan gözümün önünden pastalar geçiyor
bence akşama mantı yeme canım zaten karbonhidrat almışsın ben evdekilere dedim bana uymayan bi yemek yaptığınızda yumurta yicem ben sende öyle yapabilirsinkizlar ya buun disarda yemek zorunda kaldim annemlerle ciktik en oyi secenegim bi ayran bi simitti kucuk ama rahatsiz oldum yani burger durum yemekten daha iyidir tabi ama yine dw huzursuz oldum bugun bi tuhafim ben de ben de zorlandim manti var aksama bu evde cok zor ya yapmak biktim
corba yapiyo annem benim icin corbayla durcam artik cok yemek istiyorum ama yemicem ya acikcasi bi tuhaf duygular icindeyim bi simit tum ayarimi alt ust ettibence akşama mantı yeme canım zaten karbonhidrat almışsın ben evdekilere dedim bana uymayan bi yemek yaptığınızda yumurta yicem ben sende öyle yapabilirsin
canım iyi gitmişsin bugünde spor olmayı versin yarın telafi edersin tatlımsabah : 1 haşlanmış yumurta 2 çatal yeşil zeytin ezmesi salatalık 1 dilim buğday ekmeği küçük bi parça peynir
ara : 10 tane üzüm
öğle : salata 1 dilim buğday ekmeği
ara : 200 ml muzlu süt
akşam : yarım yufkadan 1 adet gözleme çabon salata yarım bardak kola
2 bardak türk kahvesi
Allah affetsin akşam saçma sapan oldu ama yemek zorunda kaldım yiyebildiğimin en azını yemeye çalıştım
Hı bide bugün spor yok grubun yüz karası oldum iyice
kız sen nerelerdesin merak ettim çıktın gezdin dolaştın inşallahcanım iyi gitmişsin bugünde spor olmayı versin yarın telafi edersin tatlım
hadi bekliyorum işim yok zaten:)oğlum çok huysuz siteye giremiyorum bir türlü uyutayımda geçmişi okuyayım
ay keşke biraz dolaşsaydınyok canım nerde deli gibi evin içinde dolandım bugün hiç iyi değildim
bence senin yakın artık canım ondan hallerin gelmiştir:))regl olmadıkça sıkıntısı basıyor doktora gideceğim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?