25 kiloya veda günlüğüm

mrb kızlar roxen2303 canım yuz karası benim maalesef bugün uzun zamandan sonra eşim evdeydi kahvaltıyı iyi yaptık öğleden sonrada biraz dışarı çıktık dışarda yedim.o yüzden spora yüklendim biraz artık vücut yeter dedi burayı açtım kanter içindeyim şuan hemen yazayım duşa gireyim dedim.
spor 800 ip atlama, 18dk mari winsor basen hareketi, 100mekik ,60kalça hareketi
affet beni vücudum nefsime engel olamayıp sana işkence çektiriyorum

bugün grup komple zayıf kimse ne yediğini ne spor yaptı yazmadı hiç olmadı vallahi ihmal etti kızlar, sporla dengele sen en azından bende oda yok

ben bugünlerde sebepsiz yere ağlıyorum sebepsiz yere sıkılıyorum herşey anlamsız içimden hiçbirşey gelmiyor toparlanmam gerek biliyorum

Günaydınn kızlarr haklısınız dün bende gelemedim hastaneden öğlen geldik sonuçlar iyi iki hafta sonra alçıdan çıkacak annemin ayağı çok şükür.
Akşamda kuzenimin düğünü vardı ona haxırlık derken yazamadım size kusura bakmayın...
Beslenmeye gelince kahvaltıyo öğlen yapabildim bir dilim tbuğday ekmek bir kk peynir 5zeytin domates salatalık haşlanmiş yumurta
Ara yarım şeftali yarım armut
Akşam kaçtı biraz bir kase tandır çorba
Kuşbaşı et 3kaşık kadar pilav salata bir parça kazandibi üstünede soda...

Selam kızlar günaydın bende haftasonu kaçmıştı sadece dün sıkı bailadım sadece bi kutu nescafe içtim sonrada cok suçluluk hissettim ama olsun bu aralar aysuyla aynı düşüncelerdeyiz hiçbişi mutlu etmiyo beni çok duygısuz isteksizim içimden hiç bişi gelmiyo dün ailemlede tartıştım zaten iyice bunaldım bu çalışma hayatı vs bayram için eiimin memleketibe bilet aldık çok şükür ki gidebilcez yani :) otobüsle yolda kalmazsak tabii :) biraz uzun oldu kusura bakmayın ama :) sizi çok özledim bende akşamları giremiyorum asıl muhabbet o zaman oluyo ama :)

günaydın ilkaycım annenin iyi olmasına sevindim dün kötüydü bugün hepimiz için güzel bir gün olur inş

canım bu moral bozukluğu diyetimi kötü etkiliyor zar zor verdiğim kiloları geri almak istemiyorum kendimi toparlamak istiyorum umarım beceririm. memlekete gideceksin senin adına sevindim tatlım bak mutlu olman için sebebin var

kızlar size söz veriyorum bayrama kadar diyeti hiç bozmayacağım ve 69 olacağım
Canım benim geçmişi okudum şimdi ve bu kararı almana çok sevindim bütün negatif enerjimizi şı anda bırakıyoruz o kadar çok şey varki mutlu olabileceğimiz inan birazda kendimiz yapıyoruz sıkıntı bende çok sıkıntılar yaşadım anladımki sadece kendime zarar veriyorum ve bütün dertler kilolar bu sıkıntılar sonucu yerleşmedimi vücudumuza boşvrr hayat kısa yaşamaya zevk almaya bak şimdi birde kilolarda gidince ohhh gir gir oyna çık çık oyna :)

Benimde fena etkiliyo kuzum bide bu diyet çok zor dışarı çıkmak istesek menüme uygun bişi bulamıyoruz ben bide çocuk ruhluyım böyle eglenceli bişiler yapmak istiyorum eşimde kocaman adam gibi eve koysan hiç sesini çıkartmaz zateb görümcemde gelicek bi ayı kaldı askere kadar bidaha basbasa da olamıcaz pofff

canım o kadar değişik bir ruh hali içindeyimki anlatamam toparlanmaya çalışıyorum inş biran önce toparlırım diye dua ediyorum şuan amacım kilo vermek içimdeki kötü duygulara yenik düşüp diyetimi bırakmayacağım desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsınız

Kizlar gunaydin negatiflik dunde kaldi dun cok gittim geldim ama manti yemedim huzurluyum biraz dun cok aciktim ama elmaydi kayisiydi onlarla getirdim aksam

Canim regl oncesi sendromu falan mi acaba

aman canım hedefimize ulaşana kadar pes etmeyelim başaralım bize başaramaz diyenlere inat başaralım. eşin yakın zamanda gidecek zaten şimdi güzel zamanlar geçirin eşin yanında olmadığında güzel hatıralarınız yanında olsun

Kizlar gunaydin negatiflik dunde kaldi dun cok gittim geldim ama manti yemedim huzurluyum biraz dun cok aciktim ama elmaydi kayisiydi onlarla getirdim aksam
dünün azimlisi sen oldun canım tebrik ederim bende toparlanacağım gerekirse diyetisyene gideceğim destek alıp devam edeceğim

dünün azimlisi sen oldun canım tebrik ederim bende toparlanacağım gerekirse diyetisyene gideceğim destek alıp devam edeceğim
Canim yapma asil en azimlimiz sensin ama niye regl olamadin acikcasi dogumdan sonra ne zaman olunur regl bilmiyorum ama bi doktora gorun istersen ve benden bi tavsiye diyetten cok saglikli beslenme yolunda git bu ara oglen yemegini ye ben de bisi yemiyorum bi kase corba iciyorum oglen sadece ama ne olursa olsun ye bak incirdi kayisiydi onlarla gecirdin bi donem bu kadar agir yapma cunku birakiyo insan sonra allah korusun deprosyana girilir cikilir bosver sen guzel kiyafetlere bak bunlari alcam giycem hepsini 2 cocuk annesi tas gibi olcam de :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…