- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
aynı ben tek değilsinKizlar ya bende de spor sorunu var valla uyusuk kedi gibiyim diyet gidiyo da spor gitmiyo
canımsınişte gerçek aysu
kızlar kendime getirdiniz beni. canım dediklerini yapacağım söz veriyorum beslenme düzenimi düzelteceğim doktora görünüp regl işinide çözersem çok rahatlayacağım kötü zamanımda yanımda oldunuz sizi çok ama çok seviyorum canlarımCanim yapma asil en azimlimiz sensin ama niye regl olamadin acikcasi dogumdan sonra ne zaman olunur regl bilmiyorum ama bi doktora gorun istersen ve benden bi tavsiye diyetten cok saglikli beslenme yolunda git bu ara oglen yemegini ye ben de bisi yemiyorum bi kase corba iciyorum oglen sadece ama ne olursa olsun ye bak incirdi kayisiydi onlarla gecirdin bi donem bu kadar agir yapma cunku birakiyo insan sonra allah korusun deprosyana girilir cikilir bosver sen guzel kiyafetlere bak bunlari alcam giycem hepsini 2 cocuk annesi tas gibi olcam de :):)
kızlar bundan sonra tembellik yasak hergün en az yarım saat spor yapalım güzelleşelimaynı ben tek değilsin
canım karnını evde doyur öyle git ordada en hafif şeyden biraz tadarsın soranlarada iştahım yok birkaç gündür evde de yiyemiyorum felan dersinKizlar cuma gunu akrabamizin nisani var otelde olcak yemekli ne yapmaliim ya diyette oldugumu soylemek istimiyorum ama yemek yemek de istemiyorum
Ne güzel söyledin canım tembellik yok artık bak bende bırakmaya başlıyorum yoksa canlanalım biraz :)kızlar bundan sonra tembellik yasak hergün en az yarım saat spor yapalım güzelleşelim
Burdayım canım gene misafirim vardı bu şartlarda diyet yapmak çok zooorrrkızlar nerdesiniz
vallahi nazar değdi hepimize okuyup üfleyin kızlar.. öyle bir açım ki bugün sürekli bişeyler yiyorum şuana kadar sağlıklı şeyler ama evde şartlar çok zorBurdayım canım gene misafirim vardı bu şartlarda diyet yapmak çok zooorrr
Canım sen gene evde sağlıklı şeyler diyorsun benim ev şu an pastane gibi evde sürrkli birşeyler hazırlayıp yememek çok zor şu misafir işleri bitsede bende rahatlasam kim çıkardıysa bu adetleri çok kızıyorum ben hastayamı bakıcaz misafiremivallahi nazar değdi hepimize okuyup üfleyin kızlar.. öyle bir açım ki bugün sürekli bişeyler yiyorum şuana kadar sağlıklı şeyler ama evde şartlar çok zor
hasta ziyareti kısa olur ama seninkiler yemekli çaylı maşallahCanım sen gene evde sağlıklı şeyler diyorsun benim ev şu an pastane gibi evde sürrkli birşeyler hazırlayıp yememek çok zor şu misafir işleri bitsede bende rahatlasam kim çıkardıysa bu adetleri çok kızıyorum ben hastayamı bakıcaz misafiremi
Canim onlar hasta ziyareti degil sıkintidan gezenler onlar hastaya diye gelip 3 saat oturup hizmet beklerler ben de yasadim biliyorumCanım sen gene evde sağlıklı şeyler diyorsun benim ev şu an pastane gibi evde sürrkli birşeyler hazırlayıp yememek çok zor şu misafir işleri bitsede bende rahatlasam kim çıkardıysa bu adetleri çok kızıyorum ben hastayamı bakıcaz misafiremi
doğru söylüyosun vallahi şu günlerimizi bi atlatalım gitsin kilolar bırakmak yok siz olmasanız ben çoktan bırakmıştımmrb kızlar geçmişi okudum herkes bi kendine gelsin bakim. :) hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz dışardan bakılınca kilo vermek çok kolay görünüyor ama öyle değil işte.daha yolun başındayız duraklama evresine girdik galiba vücut alışık değil ya tepki veriyor.bu evrede daha da dikkatli olmalıyız bu seferde bırakırsak ipin ucu kaçar.şu moda gireriz:aman ben beceremiyorum diyet yapsamda veremiyorum.sonra albaşına 90-100kilolar( Allah korusun) malesefki bünyemiz alamaya çok müsait.daha verilecek çok kilolarımız var koyermeyelim lütfen.ben bu grubu çok sevdim. maşallah herkes azimli,istekli,amacımıza uğraşana kadar diyeti, sporu ve birbirimizi bırakmayalım böyle gelgitlerde birbirimize destek olalım@aysu27@roxen2303@ilkay80@SevdaSözleri@kievodessa
Aynen canım yaaa sıkılmaya başladım artıkCanim onlar hasta ziyareti degil sıkintidan gezenler onlar hastaya diye gelip 3 saat oturup hizmet beklerler ben de yasadim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?