25 kiloya veda günlüğüm

Kizlar ya bende de spor sorunu var valla uyusuk kedi gibiyim diyet gidiyo da spor gitmiyo

işte gerçek aysu
canımsın
kızlar kendime getirdiniz beni. canım dediklerini yapacağım söz veriyorum beslenme düzenimi düzelteceğim doktora görünüp regl işinide çözersem çok rahatlayacağım kötü zamanımda yanımda oldunuz sizi çok ama çok seviyorum canlarım

aysu27 sen 1haftada 3 kilodan fazla verdin 5 kiloyu 1 aydamı veremicen güldürme beni ben senden 67 68 bile bekliyorum

Kizlar cuma gunu akrabamizin nisani var otelde olcak yemekli ne yapmaliim ya diyette oldugumu soylemek istimiyorum ama yemek yemek de istemiyorum

Kizlar cuma gunu akrabamizin nisani var otelde olcak yemekli ne yapmaliim ya diyette oldugumu soylemek istimiyorum ama yemek yemek de istemiyorum
canım karnını evde doyur öyle git ordada en hafif şeyden biraz tadarsın soranlarada iştahım yok birkaç gündür evde de yiyemiyorum felan dersin

vallahi nazar değdi hepimize okuyup üfleyin kızlar.. öyle bir açım ki bugün sürekli bişeyler yiyorum şuana kadar sağlıklı şeyler ama evde şartlar çok zor
Canım sen gene evde sağlıklı şeyler diyorsun benim ev şu an pastane gibi evde sürrkli birşeyler hazırlayıp yememek çok zor şu misafir işleri bitsede bende rahatlasam kim çıkardıysa bu adetleri çok kızıyorum ben hastayamı bakıcaz misafiremi

hasta ziyareti kısa olur ama seninkiler yemekli çaylı maşallah

Canim onlar hasta ziyareti degil sıkintidan gezenler onlar hastaya diye gelip 3 saat oturup hizmet beklerler ben de yasadim biliyorum

mrb kızlar geçmişi okudum herkes bi kendine gelsin bakim. :) hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz dışardan bakılınca kilo vermek çok kolay görünüyor ama öyle değil işte.daha yolun başındayız duraklama evresine girdik galiba vücut alışık değil ya tepki veriyor.bu evrede daha da dikkatli olmalıyız bu seferde bırakırsak ipin ucu kaçar.şu moda gireriz:aman ben beceremiyorum diyet yapsamda veremiyorum.sonra albaşına 90-100kilolar( Allah korusun) malesefki bünyemiz alamaya çok müsait.daha verilecek çok kilolarımız var koyermeyelim lütfen.ben bu grubu çok sevdim. maşallah herkes azimli,istekli,amacımıza uğraşana kadar diyeti, sporu ve birbirimizi bırakmayalım böyle gelgitlerde birbirimize destek olalım@aysu27@roxen2303@ilkay80@SevdaSözleri@kievodessa

doğru söylüyosun vallahi şu günlerimizi bi atlatalım gitsin kilolar bırakmak yok siz olmasanız ben çoktan bırakmıştım

kızlar ben ne yediğimi unutuyorum o yüzden yazım şimdi akşam yemeğini yazarım sonra
sabah : yarım dilim peynir 1 dilim buğday ekmeği salatalık acı biber çay 3 siyah zeytin
ara : 10 üzüm-1 yeşil elma
öğlen : salata
ara : 1 yeşil elma- limon dondurma( şu buz olanlardan)
1 berdak türk kahvesi 1 bardak nescafe hala çok açım akşama taze fasulye var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…