- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Ya niye boyle yapiyolar ya offf2 poşet dolusu aburcubur almışlar can çekişiyorum kolayla beraber yiyor bide ev halkı , bende pilavı çok yedim diye kendime kızıyorum sindirim diye maden suyu içiyorum allahım gör halimi
kız ağlicam hiç sorma daha spor yapmadım ben sen onu yaptın en azından çok moralim bozuldu şimdi bide şişkinliğim var sanki kilo almışım gibi geliyorYa niye boyle yapiyolar ya offf
sık dişini canım benimde eşim yapar geçen ben ip atlıyodum oda karşıma yayılmış paketi almış eline yiyo oh dedim ya hayat sana güzel(bu arada kendi 105 kilo)2 poşet dolusu aburcubur almışlar can çekişiyorum kolayla beraber yiyor bide ev halkı , bende pilavı çok yedim diye kendime kızıyorum sindirim diye maden suyu içiyorum allahım gör halimi
çok acımasızlarsık dişini canım benimde eşim yapar geçen ben ip atlıyodum oda karşıma yayılmış paketi almış eline yiyo oh dedim ya hayat sana güzel(bu arada kendi 105 kilo)
ne oldu canımkızlar gunaydın. artık dayanıcak gucum kalmadı bosanmaya kadar gdıyo bızm ılıskımız ben artık dyaanmıcam yanı cok sevıyorum ama olmuyo yurumuyo yanı bana bı akıl verın nolur
menün çok iyi canımakşam : 1 tabak taze fasulye 1 kase cacık ekmek yerine pilav yedim 3 4 kaşık
canım maşallah sana yaaysu27 kendi irademle asla yapamazdım bu saatte spor ama 158 kalori yaktım yanlar için hareketler yaptım
canım çok iyi menün temizlikte spor yerine geçerbütün gün bende ev topladım ayaklarımın altı ağrıyo spor için bekliyorum ufaklık uyusa....
menü:az sosis,az kaşar,1yumurta2dilim ekmek
öğle :tavuk,2kaşık pilav,az yogurt
ara türk kahvesi
akşam tavuk, 1kaşık pilav, bi lokma ekmek,1bardak ayran,salata
sakın canım bırakmıyoruz kaynanam var dün ihmal ettim burayı ama diyetim iyi gitti artık daha iyiyim birbirimizden destek alıp hedefe ulaşacağız mutlu sonu göreceğizNe güzel söyledin canım tembellik yok artık bak bende bırakmaya başlıyorum yoksa canlanalım biraz :)
ne olmadı dıye sorsan daha ıyı olurdu kuzum bızım aramızda hıcbısı yok karıkoca ılıskısı namına hıcbısı yok ben cok bunaldım ne gezebılıyoruz ne eglenebılıyoruz ne de aramızda bısı yapabılıyoruz ya karıkoca ılıskısı namına hıcbısı yok yok ıste delırıcem ya bıde herseyın suclusu ben mısım gıbı sureklı laf cakıyo ıstemıyorum artık ya cok bunaldım degıstırmem lazım hayatımı ya 25 yasındayız ama 40 yasında evlıler gıbıyız hıc bı eglencelı bı yanımız yok konusmuyoruz bılene oldu canım
kız ne oldu ne boşanması daha tazecik evlisinizkızlar gunaydın. artık dayanıcak gucum kalmadı bosanmaya kadar gdıyo bızm ılıskımız ben artık dyaanmıcam yanı cok sevıyorum ama olmuyo yurumuyo yanı bana bı akıl verın nolur
Canim bilmiyorum bugun tartildim 5 gunde yarim kilo verebilmisim ama spor yapamadan,bi de ben regl olamadim cok sisim suan olunca bi yarim kilo daha gider heraldekızlar regl olduğunuzda bu tartıya ne kadar yansıyo bu hafta tekrar 69 ları görmek istiyorum ben ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?