25 kiloya veda günlüğüm

kızlar kaynanam geldi giremiyorum fırsat bulunca gelip menü paylaşacağım ama günüm söz verdiğim gibi çok iyi geçirdim sayenizde sizleri çok seviyorum

2 poşet dolusu aburcubur almışlar can çekişiyorum kolayla beraber yiyor bide ev halkı , bende pilavı çok yedim diye kendime kızıyorum sindirim diye maden suyu içiyorum allahım gör halimi

2 poşet dolusu aburcubur almışlar can çekişiyorum kolayla beraber yiyor bide ev halkı , bende pilavı çok yedim diye kendime kızıyorum sindirim diye maden suyu içiyorum allahım gör halimi
Ya niye boyle yapiyolar ya offf

sık dişini canım benimde eşim yapar geçen ben ip atlıyodum oda karşıma yayılmış paketi almış eline yiyo oh dedim ya hayat sana güzel(bu arada kendi 105 kilo)

bütün gün bende ev topladım ayaklarımın altı ağrıyo spor için bekliyorum ufaklık uyusa....
menü:az sosis,az kaşar,1yumurta2dilim ekmek
öğle :tavuk,2kaşık pilav,az yogurt
ara türk kahvesi
akşam tavuk, 1kaşık pilav, bi lokma ekmek,1bardak ayran,salata

kızlar gunaydın. artık dayanıcak gucum kalmadı bosanmaya kadar gdıyo bızm ılıskımız ben artık dyaanmıcam yanı cok sevıyorum ama olmuyo yurumuyo yanı bana bı akıl verın nolur

canım çok iyi menün temizlikte spor yerine geçer

Ne güzel söyledin canım tembellik yok artık bak bende bırakmaya başlıyorum yoksa canlanalım biraz :)
sakın canım bırakmıyoruz kaynanam var dün ihmal ettim burayı ama diyetim iyi gitti artık daha iyiyim birbirimizden destek alıp hedefe ulaşacağız mutlu sonu göreceğiz

ne olmadı dıye sorsan daha ıyı olurdu kuzum bızım aramızda hıcbısı yok karıkoca ılıskısı namına hıcbısı yok ben cok bunaldım ne gezebılıyoruz ne eglenebılıyoruz ne de aramızda bısı yapabılıyoruz ya karıkoca ılıskısı namına hıcbısı yok yok ıste delırıcem ya bıde herseyın suclusu ben mısım gıbı sureklı laf cakıyo ıstemıyorum artık ya cok bunaldım degıstırmem lazım hayatımı ya 25 yasındayız ama 40 yasında evlıler gıbıyız hıc bı eglencelı bı yanımız yok konusmuyoruz bıle ve bunu hıcbı sekılde kabul ettıremıyorum ya

kızlar regl olduğunuzda bu tartıya ne kadar yansıyo bu hafta tekrar 69 ları görmek istiyorum ben ama korkuyorum

kızlar regl olduğunuzda bu tartıya ne kadar yansıyo bu hafta tekrar 69 ları görmek istiyorum ben ama korkuyorum
Canim bilmiyorum bugun tartildim 5 gunde yarim kilo verebilmisim ama spor yapamadan,bi de ben regl olamadim cok sisim suan olunca bi yarim kilo daha gider heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…