kuşum taze maze degılız bız ya 40yıllık evlıler gıbıyız ıcım karardı yemın ederım artık yaakız ne oldu ne boşanması daha tazecik evlisiniz
askere gideceğini söylüyodun eşinin belki o süre iyi gelir size öyle hemen umutsuzluğa kapılmakuşum taze maze degılız bız ya 40yıllık evlıler gıbıyız ıcım karardı yemın ederım artık yaadelırıcem valla artık
canım ne diyebilirim ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni eşinle konuşup çözüm bulmalısın. bende senin yaşadıklarını yaşadım zamanla çözdük birbirimizi olduğumuz gibi kabul ettik şimdi mutluyuzne olmadı dıye sorsan daha ıyı olurdu kuzum bızım aramızda hıcbısı yok karıkoca ılıskısı namına hıcbısı yok ben cok bunaldım ne gezebılıyoruz ne eglenebılıyoruz ne de aramızda bısı yapabılıyoruz ya karıkoca ılıskısı namına hıcbısı yok yok ıste delırıcem ya bıde herseyın suclusu ben mısım gıbı sureklı laf cakıyo ıstemıyorum artık ya cok bunaldım degıstırmem lazım hayatımı ya 25 yasındayız ama 40 yasında evlıler gıbıyız hıc bı eglencelı bı yanımız yok konusmuyoruz bıleve bunu hıcbı sekılde kabul ettıremıyorum ya
inşallah 70 in altında çıkarım yaCanim bilmiyorum bugun tartildim 5 gunde yarim kilo verebilmisim ama spor yapamadan,bi de ben regl olamadim cok sisim suan olunca bi yarim kilo daha gider heralde
canım bence bu hafta 68leri göreceksinkızlar regl olduğunuzda bu tartıya ne kadar yansıyo bu hafta tekrar 69 ları görmek istiyorum ben ama korkuyorum
ah keşke öyle olsa :)canım bence bu hafta 68leri göreceksin
canım ne güzel yarım kilo gitmiş ben bu hafta artı çıkmazsam oynarım vallaCanim bilmiyorum bugun tartildim 5 gunde yarim kilo verebilmisim ama spor yapamadan,bi de ben regl olamadim cok sisim suan olunca bi yarim kilo daha gider heralde
kuzum nasıl cozdunuz ? ya benım uzuldugum su zaten yenı evlıyız 3 hafta sonra gorumcem bızde kalmaya baslıcak e esımle basbasada baska vaktımde olmıcak ben doyasıya gezıp dolasmak esımle basbasa rahat vakıt gecırmek ıstıyorum hatta planla programla olmasın bazı seyler kafamıza esınce olsun ıstıyorum ama aldıgım tepkıler benı köreltmeye başladı yanı cok yoruldum artıkcanım ne diyebilirim ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni eşinle konuşup çözüm bulmalısın. bende senin yaşadıklarını yaşadım zamanla çözdük birbirimizi olduğumuz gibi kabul ettik şimdi mutluyuz
canım biz zaten sıkı yapmıyoruzki geçen hafta 0 kaçamak yaptın sadeceKızlar karar aldım artık yavaş ve kalıcı vereceğim sıkı diyet uymadı çozuttum
inşaallah kuzum ama cokzor yanıaskere gideceğini söylüyodun eşinin belki o süre iyi gelir size öyle hemen umutsuzluğa kapılma
Niye arti cikasin canimcanım ne güzel yarım kilo gitmiş ben bu hafta artı çıkmazsam oynarım valla
bu hafta çok çozuttum canım artı çıkarsam şaşırmamNiye arti cikasin canim
Canim menu paylasmadin o yuzden neler yedin bilmiyorum bi tartil cuma gunu de bak bakalim ona gore bisey uygularsin ama sıkmadan kendiniçok kötü bir kaç gün geçirdim kendimi yemeğe verdim iki gün oldu toparlayalı
Canım benim ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama emin ol hepimizde aynı yollardan geçtik hiçbir evlilik dört dörtlük değil önemli olan eksiklerimiz yanlışlarımızarağmen kabullenmemizdir değişir diyemiycem kimse değişmiyor bence bu günlerini güzel ggeçirin askerlik size iyi gelecektir ayrılıkta bşrbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınızinşaallah kuzum ama cokzor yanı
3ay daha yenı oldu kuzum ya ben hep yanlısı kendımde aramasını bılırım ama esım oyle degıl yanı yanlısını kabullenmıyo hıc hep suclu benım onun gozunde gunah kecısıyım yanıCanım benim ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama emin ol hepimizde aynı yollardan geçtik hiçbir evlilik dört dörtlük değil önemli olan eksiklerimiz yanlışlarımızarağmen kabullenmemizdir değişir diyemiycem kimse değişmiyor bence bu günlerini güzel ggeçirin askerlik size iyi gelecektir ayrılıkta bşrbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?