25 kiloya veda günlüğüm

canım ne diyebilirim ki yanlış yönlendirmek istemiyorum seni eşinle konuşup çözüm bulmalısın. bende senin yaşadıklarını yaşadım zamanla çözdük birbirimizi olduğumuz gibi kabul ettik şimdi mutluyuz

Canim bilmiyorum bugun tartildim 5 gunde yarim kilo verebilmisim ama spor yapamadan,bi de ben regl olamadim cok sisim suan olunca bi yarim kilo daha gider heralde
canım ne güzel yarım kilo gitmiş ben bu hafta artı çıkmazsam oynarım valla

Kızlar karar aldım artık yavaş ve kalıcı vereceğim sıkı diyet uymadı çozuttum

kuzum nasıl cozdunuz ? ya benım uzuldugum su zaten yenı evlıyız 3 hafta sonra gorumcem bızde kalmaya baslıcak e esımle basbasada baska vaktımde olmıcak ben doyasıya gezıp dolasmak esımle basbasa rahat vakıt gecırmek ıstıyorum hatta planla programla olmasın bazı seyler kafamıza esınce olsun ıstıyorum ama aldıgım tepkıler benı köreltmeye başladı yanı cok yoruldum artık

çok kötü bir kaç gün geçirdim kendimi yemeğe verdim iki gün oldu toparlayalı

inşaallah kuzum ama cokzor yanı
Canım benim ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama emin ol hepimizde aynı yollardan geçtik hiçbir evlilik dört dörtlük değil önemli olan eksiklerimiz yanlışlarımızarağmen kabullenmemizdir değişir diyemiycem kimse değişmiyor bence bu günlerini güzel ggeçirin askerlik size iyi gelecektir ayrılıkta bşrbirinizin kıymetini daha iyi anlarsınız

Selam kızlar maşallah çok iyi gidiyorsunuz bende bugün tartıldım çol olmasada eksideyim sevindim cumadan bu yana spor yok bendede bıgün sabahta uyanamadım yarın yürüyüşe tekrar devam:)

3ay daha yenı oldu kuzum ya ben hep yanlısı kendımde aramasını bılırım ama esım oyle degıl yanı yanlısını kabullenmıyo hıc hep suclu benım onun gozunde gunah kecısıyım yanı

sabah
2 k. ekmek
1 y.k lor
haşlanmış yumurta
7 küçücük zeytin
domates
biber

ara
3 yulaflı bisküvi

öğle
1 tabak yağsız bamya yemeği
3 kaşık tavuklu bulgur(ince bulgurdan)
1 kase yoğurt

şimdilik böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…