25 kiloya veda günlüğüm

sabah : 1 dilim ekmek yarım dilim peynir 3 siyah zeytin salatalık çay 4 çatal sucuklu yumurta
ara : 1 yeşil elma buzlu limon dondurma
öğle : 1 kase cacık
çok açım 2 gündür kızlar

sabah : 1 dilim ekmek yarım dilim peynir 3 siyah zeytin salatalık çay 4 çatal sucuklu yumurta
ara : 1 yeşil elma buzlu limon dondurma
öğle : 1 kase cacık
çok açım 2 gündür kızlar
canım 1 kase cacıkla nasıl dayanıyorsun akşam ne yiyeceksin

bitirebildimmi hazırladığım tabağı hayır yediğim için pişmanmıyım evet hatta baya baya mutsuzum şuan

sabah 5 zeytin peynir,bi yumurta bi dilim cavdar ekmegi,oglen iki kucuk biber dolmasi bi kase yogurt,ara 3 kuru kayisi bi kucuk elma aksam da yogurt corbasi sadece spor;2 set kol hareketi,3 set squat tam yazilisini bilmiyorum,birazdan 2 mil leslie yapicam sonra da basen hareketleri

süper canım sporda yapılmış. bende kaynanam gidince başlıcam spora

roxen2303 bende kaç gündür böyleydim canım yiyip yiyip pişman oluyordum çok kötü bir duygu inş çok kalorili birşeyler yememişsindir tatlım

iradesizlik eşittir ben hayıııııııır artık değil arada töközlesemde düşsemde ayağa kalkıp yürümesini bileceğim bu aralar kötü zamanlar geçirdim kendimi mutlu etmek için yedim mutlu oldummu hayıııır
kendime geldim kaldığım yerden hedefime yürüyeceğim

aysu benide saçımdan tut sürükle

1 ağustosta 72,6 kiloydum ay sonu geldi ben hala 70 lerdeyim 2 gün diyet bir gün boz tabi verilmez kilo

1 ağustosta 72,6 kiloydum ay sonu geldi ben hala 70 lerdeyim 2 gün diyet bir gün boz tabi verilmez kilo
verilmez tabi canım nefsimize irademize engel olamıyoruz olamasak kiloda veremeyiz hakediyoruz bu durumu anlamıyorum neyin rahatlığı var bizde hani hedeflerimiz amacımız hepsini unuttuk

verilmez tabi canım nefsimize irademize engel olamıyoruz olamasak kiloda veremeyiz hakediyoruz bu durumu anlamıyorum neyin rahatlığı var bizde hani hedeflerimiz amacımız hepsini unuttuk
bu cuma bi tartılayım ona göre bişeyler yapıcam spora çok üşeniyorum yemekten kısıcam en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…