25 kiloya veda günlüğüm

Kizlar biraz kendinize gelin yaaa roxen oglenleri bi cacik yemiyosun artik sonra doymayincs abur cubura basliyosun dogru duzgun beslenilecek bundan sonra ben kendim agliyarak duruyorum burda aksam misafirlige gitcez annem brownie yapti oraya,bize de mozaik pasta yapti ben neyapayim hergun bisiler yapiyolar icim agliyo bakin bende aksam ya ev sahipleri zorla yedirirse diye dusunuyorum diyette oldugumu soylemek istemiyorum ne yapayim ben herkes kendine gelsin spordan ciktim midem bulaniyo zati kizarim :)

valla bana kız ya

kesinlikle haklısın canım kendimize geldik bile ağlasakta açlıktan karnımız guruldasada vazgeçmek yok ben söz veriyorum kendi adıma aynada kendime bakınca hiç mutlu değilim artık zayıflayıp güzel elbiseler giymek istiyorum ben

yanlışımızın neresinden dönersek kardır üzülmek yok bomba gibi devam ediyoruz hedefimize biraz daha geç varırız hiç varamamaktan iyidir bence

akşam
1 tabak menemen
1 dilim k. ekmek
5 zeytin
şekersiz çay

Kızlar bu detoksları bende düşünüyorum ama kendime güvenemiyorum
Bugünkü menüm
Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek iki kk peynir 5zeytin yarım haşlanmış yumurta bir kupa nescafe şekersiz
Ara birbuçuk şeftali
İkindi çayın yanına yedim iki kurabiye bir peynirli börek akşam yemeğim oldu
Yeşilçayım bitti içemiyorum iki gündür bence çok etkili hemen almam lazım
Kötü bir menü kızlarrr

benimde yeşil çay bitti alıcam sözde canım..kahvaltı iyide akşam sende bozmuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…