bende şimdi şekersiz çay içeceğim spor yok malesefbende birazdan nescafe içerim sonrada spor yapıcam ne yaparsam kar..
ben yapim ya çünkü hasta olucam sanırım ateşim var biraz boğaz gitti ağrıyo enerjim varken yapayımbende şimdi şekersiz çay içeceğim spor yok malesef
canım dikket et kendine terleyip daha kötü olmaben yapim ya çünkü hasta olucam sanırım ateşim var biraz boğaz gitti ağrıyo enerjim varken yapayım
canım bitki çayı deniyebilirsin bence bugünlük kendini çok yormaben yapim ya çünkü hasta olucam sanırım ateşim var biraz boğaz gitti ağrıyo enerjim varken yapayım
aynen canım bende öyle hissediyorum
aynen canım bende öyle hissediyorum
medarı iftarımız alkışlıyorum seni ve iradenimrb kızlar ben geldim dün sporumu yapamadım kızı sallamaktan çok uykum gelmişti.bugün güne gittim ama kendimlen gurur duyuyorum kurabiye ve tatlının tadına bakmadım
menüm:sabah 2dilim ekmeğe az salamlı kaşarlı tost
öğle:yarım peynirli pide 1,5nohutlu köfte
ara:türk kahvesi
akşam olarakta saat 16.30gibi 1küçük dolma, yarım kömbe,yarım kase yoğurt
bugünki yediklerimin hiçbiri doyurmadı beni sabahtan beri açım aslında tuttum kendimi akşam annemin çıkardığı aburcuburlarında tadına bakmadım
spor akşam üstü denizde yüzdüm biraz şimdide biraz basen hareketi yapacağım
iyiyim canım saol sorduğun için bugün diyetim iyi gitti çok mutluyum.sen nasılsın?bety21 sen nasılsın canım
ben yaptım yarım saat yürüyüş 122 kalori az yakıyorum ama olsun.. seni gidi hemen mazeretaynen canım bende öyle hissediyorumkaynanam varken yapamam ki spor
teşekkürler canım ben genelde seni örnek alıyorummedarı iftarımız alkışlıyorum seni ve iradeni
canım kaloriyi nasıl hesaplıyorsun koşu bandımı varben yaptım yarım saat yürüyüş 122 kalori az yakıyorum ama olsun.. seni gidi hemen mazeret
seni tebrik ettik bugünün yıldızımrb kızlar ben geldim dün sporumu yapamadım kızı sallamaktan çok uykum gelmişti.bugün güne gittim ama kendimlen gurur duyuyorum kurabiye ve tatlının tadına bakmadım
menüm:sabah 2dilim ekmeğe az salamlı kaşarlı tost
öğle:yarım peynirli pide 1,5nohutlu köfte
ara:türk kahvesi
akşam olarakta saat 16.30gibi 1küçük dolma, yarım kömbe,yarım kase yoğurt
bugünki yediklerimin hiçbiri doyurmadı beni sabahtan beri açım aslında tuttum kendimi akşam annemin çıkardığı aburcuburlarında tadına bakmadım
spor akşam üstü denizde yüzdüm biraz şimdide biraz basen hareketi yapacağım
yok telefonda bi uygulama var kilonu adım uzunluğunu yazıyosun canım o attığın adıma göre hesaplıyo..walklogger programcanım kaloriyi nasıl hesaplıyorsun koşu bandımı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?