25 kiloya veda günlüğüm

kızlar kaynanama çayın yanında bisküvi verdim içim gitti yememek için kendimi gerçekten zor tuttum iki ceviz yedim şuan canım istemiyor çok fenaydım

mrb kızlar ben geldim dün sporumu yapamadım kızı sallamaktan çok uykum gelmişti.bugün güne gittim ama kendimlen gurur duyuyorum kurabiye ve tatlının tadına bakmadım
menüm:sabah 2dilim ekmeğe az salamlı kaşarlı tost
öğle:yarım peynirli pide 1,5nohutlu köfte
ara:türk kahvesi
akşam olarakta saat 16.30gibi 1küçük dolma, yarım kömbe,yarım kase yoğurt

bugünki yediklerimin hiçbiri doyurmadı beni sabahtan beri açım aslında tuttum kendimi akşam annemin çıkardığı aburcuburlarında tadına bakmadım
spor akşam üstü denizde yüzdüm biraz şimdide biraz basen hareketi yapacağım

ben bugünü kazasız atlattım kızlar gerçi az kalsın yine bozacaktım ama kıl payı atlattım

medarı iftarımız alkışlıyorum seni ve iradeni

Balpasa menüler nerde canım bak ben menü paylaşmayınca kesin günü kaçamakla geçirdim demek oluyor umarım sen öyle yapmıyorsundur alışkanlık haline getir canım ne yersen yaz

Aslında dikkat ediyorum yazılanların hepsini ıkumaya çalışıyorum ama benim minnoş hiç kucagımdan inmediği için saddce okumakla yetiniyorum gerçi emzirdiğim için sadece ekmeği ve tatlıları kısıtladım

seni tebrik ettik bugünün yıldızı bety21 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…