şımarmama az kaldı :) kızlar açım ama mutluyum. aç da yaşanabiliyor aslında vicdanı da rahat oluyor insanın.seni tebrik ettik bugünün yıldızıbety21 :)
keşke olsa vallahi hevesim var geçene kadar o heves incecik olurumda malesef yok:)canım kaloriyi nasıl hesaplıyorsun koşu bandımı var
ok canım bende koşu bandı var yazıyor orda otomatik ama sıkılıyorum koşu bandında leslie falan yapıyorsunuz ya acaba ordamı yazıyo diye sordumyok telefonda bi uygulama var kilonu adım uzunluğunu yazıyosun canım o attığın adıma göre hesaplıyo..walklogger program
aynen öyle ben bugün aburcubur yedim nasıl batıyo içime o iyiki gündüz yedim gece yesem daha kötüşımarmama az kaldı :) kızlar açım ama mutluyum. aç da yaşanabiliyor aslında vicdanı da rahat oluyor insanın.
dizi felan izlesen yürürken zaman geçiyor ben spor salonunda yürürken tv önüne geçip haber izleyerek yürüyodum hemen geçiyo gibi geliyoduok canım bende koşu bandı var yazıyor orda otomatik ama sıkılıyorum koşu bandında leslie falan yapıyorsunuz ya acaba ordamı yazıyo diye sordum
bi yolunu bulmak lazım keyifli hale getirmek için elinin altında ne güzel:) sen basen hareketlerinide baya yapıyosun bi yazı okumuştum hangi bölgeyi çalıştırırsanız o bölgeden daha çok kilo gider diye bu haftaki ölçümlerde senin basenlerden beklentim yüksek:)ay ne bilim canım ben biraz hızlı ayarlıyom daha çok kalori yakıyor diye koşuşturmadan tvyide izleyemiyom ki :)
ay bakma sen başkalarına ya sen memnunsan gidişattan sıkıntı yok:)valla canım geçmişteki deneyimlerimde her 1kiloda 1cm inceliyodu basenim bakalım şimdi ne olacak.
bugün gittiğim günde önce herkes bana zayıflamışsın belin incelmiş dediler. sevindim .akrabalardan biri vardı böyle kilolu görünüyordu sordu bety mı ben mı daha zayıfız diye. ben tabi kendimi zayıf goruyom .herkes ona sen dedı betynın basenlerı var dediler. peh... hevesim kursağımda kaldı
ben eminim çok daha fazlasını verirsin canım ocak diyosun çok zaman var:)ondan zayıf olacamkine ben :) ocak ayında gün bende o zamana 10kilo versem ne güzel olur
inşallah , iyi gecelerinş canım hadi iyi geceler yarınımız mutlu, huzurlu ,azimli ,iradeli olsun sayın topic üyeleri herkese benden bi iyi geceler öpücüğü
benimkide çok fena ben genellikle böceğimi emzirdiğimde yazıyorum yoksa benimde pek fırsatım olmuyo. ekmekle tatlıyı kestiğinde kilolar zaten gidiyor canımAslında dikkat ediyorum yazılanların hepsini ıkumaya çalışıyorum ama benim minnoş hiç kucagımdan inmediği için saddce okumakla yetiniyorum gerçi emzirdiğim için sadece ekmeği ve tatlıları kısıtladım
sen beni hiç örnek alma güzelim bu haftanın yüz karası benimteşekkürler canım ben genelde seni örnek alıyorum
kaynanam sağolsun o olmasa ben ne mazeret bulacaktımben yaptım yarım saat yürüyüş 122 kalori az yakıyorum ama olsun.. seni gidi hemen mazeret
hakikaten iyiki geldi yoksa senin mazeret kalmayacakkaynanam sağolsun o olmasa ben ne mazeret bulacaktım
hiç sorma tatlım göz kapaklarıma meydan okuyorum o kapanıyor ben açıyorum az sonra bebişim ağlayacak kıpır kıpır yatakta uyansın emziriyim rahat yatayım diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?