25 kiloya veda günlüğüm

yok telefonda bi uygulama var kilonu adım uzunluğunu yazıyosun canım o attığın adıma göre hesaplıyo..walklogger program
ok canım bende koşu bandı var yazıyor orda otomatik ama sıkılıyorum koşu bandında leslie falan yapıyorsunuz ya acaba ordamı yazıyo diye sordum

ok canım bende koşu bandı var yazıyor orda otomatik ama sıkılıyorum koşu bandında leslie falan yapıyorsunuz ya acaba ordamı yazıyo diye sordum
dizi felan izlesen yürürken zaman geçiyor ben spor salonunda yürürken tv önüne geçip haber izleyerek yürüyodum hemen geçiyo gibi geliyodu

ay ne bilim canım ben biraz hızlı ayarlıyom daha çok kalori yakıyor diye koşuşturmadan tvyide izleyemiyom ki :)

ay ne bilim canım ben biraz hızlı ayarlıyom daha çok kalori yakıyor diye koşuşturmadan tvyide izleyemiyom ki :)
bi yolunu bulmak lazım keyifli hale getirmek için elinin altında ne güzel:) sen basen hareketlerinide baya yapıyosun bi yazı okumuştum hangi bölgeyi çalıştırırsanız o bölgeden daha çok kilo gider diye bu haftaki ölçümlerde senin basenlerden beklentim yüksek:)

valla canım geçmişteki deneyimlerimde her 1kiloda 1cm inceliyodu basenim bakalım şimdi ne olacak.
bugün gittiğim günde önce herkes bana zayıflamışsın belin incelmiş dediler. sevindim .akrabalardan biri vardı böyle kilolu görünüyordu sordu bety mı ben mı daha zayıfız diye. ben tabi kendimi zayıf goruyom .herkes ona sen dedı betynın basenlerı var dediler. peh... hevesim kursağımda kaldı

ay bakma sen başkalarına ya sen memnunsan gidişattan sıkıntı yok:)

ondan zayıf olacamkine ben :) ocak ayında gün bende o zamana 10kilo versem ne güzel olur

benimkide çok fena ben genellikle böceğimi emzirdiğimde yazıyorum yoksa benimde pek fırsatım olmuyo. ekmekle tatlıyı kestiğinde kilolar zaten gidiyor canım

Tık tık:) Bol kilo vermeceli olsun topiginiz kızlar başarılar dilemeye geldim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…