bende daha uyku yok vallahi acıktım bi kahve yaptım kendime tok tutar inşallahhiç sorma tatlım göz kapaklarıma meydan okuyorum o kapanıyor ben açıyorum az sonra bebişim ağlayacak kıpır kıpır yatakta uyansın emziriyim rahat yatayım diye bekliyorum
ay teşekkür ederim:)Tık tık:) Bol kilo vermeceli olsun topiginiz kızlar başarılar dilemeye geldim:)
canım kaynanacığım şimdi daha çok sevdimhakikaten iyiki geldi yoksa senin mazeret kalmayacak
çok sağol canımcım hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz inşTık tık:) Bol kilo vermeceli olsun topiginiz kızlar başarılar dilemeye geldim:)
aaa koşu bandı varken aksatmış bide sporu çok kızdım şimdik eldeki imkanları sonuna kadar kullanmak lazım aslında bebişi hanım teyzeye verip 1 saat yürümen lazım senin cık cık cık aysu olmadıcanım kaynanacığım şimdi daha çok sevdimşaka bir yana yarın bir saat koşu bandında koşacaağım
canım bence uyu hemen bu saatte kaçamak falan olmazbende daha uyku yok vallahi acıktım bi kahve yaptım kendime tok tutar inşallah
yok yok yemem bu saatte zatencanım bence uyu hemen bu saatte kaçamak falan olmaz
bugün diyeti toparladım yarında sporu canım sırayla yoluna koyacağımaaa koşu bandı varken aksatmış bide sporu çok kızdım şimdik eldeki imkanları sonuna kadar kullanmak lazım aslında bebişi hanım teyzeye verip 1 saat yürümen lazım senin cık cık cık aysu olmadı
çok sağol canımcım hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz inş
bugün diyeti toparladım yarında sporu canım sırayla yoluna koyacağım
sağol canım darısı isteyen herkese olsun:) ben mıncıkladımİnşallah canim.. 1. Sayfaya baktım da süper kilolar verilmiş masallah diyeyim hemen nazar falan değirmem haaa:) minciklayin biyerlerinizi kızlar supersiniz
aferin canım. ben kilolarımı gece yemelerine borçluyum aman diyimyok yok yemem bu saatte zaten
teşekkürler canım vallahi kimsenin nazarı değmiyor ben kendime çok güzel nazar değdiriyorum kendimi kendimden nasıl korusam acepİnşallah canim.. 1. Sayfaya baktım da süper kilolar verilmiş masallah diyeyim hemen nazar falan değirmem haaa:) minciklayin biyerlerinizi kızlar supersiniz
aynı ben başkasından çok kendi nazarım değer bide ilginci benim başkasına nazarım değmez çok ilginçteşekkürler canım vallahi kimsenin nazarı değmiyor ben kendime çok güzel nazar değdiriyorum kendimi kendimden nasıl korusam acep
iyi gecelerben daha fazla dayanamıyorum uyku çok tatlı birşey ya iyi geceler yattığınız yerden bol kalori yakarsınız inş
sende benim gibisin keşke değse ama başkasına değmiyor işteaynı ben başkasından çok kendi nazarım değer bide ilginci benim başkasına nazarım değmez çok ilginç
nasıl geçti bozmadan devam edebildin mi:)Kizlar bi misafirige gittim ne kadar kaynatmissiniz burda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?