25 kiloya veda günlüğüm

hiç sorma tatlım göz kapaklarıma meydan okuyorum o kapanıyor ben açıyorum az sonra bebişim ağlayacak kıpır kıpır yatakta uyansın emziriyim rahat yatayım diye bekliyorum
bende daha uyku yok vallahi acıktım bi kahve yaptım kendime tok tutar inşallah

canım kaynanacığım şimdi daha çok sevdim şaka bir yana yarın bir saat koşu bandında koşacaağım
aaa koşu bandı varken aksatmış bide sporu çok kızdım şimdik eldeki imkanları sonuna kadar kullanmak lazım aslında bebişi hanım teyzeye verip 1 saat yürümen lazım senin cık cık cık aysu olmadı

bugün diyeti toparladım yarında sporu canım sırayla yoluna koyacağım

çok sağol canımcım hepimiz fazlalıklarımızdan kurtuluruz inş

İnşallah canim.. 1. Sayfaya baktım da süper kilolar verilmiş masallah diyeyim hemen nazar falan değirmem haaa:) minciklayin biyerlerinizi kızlar supersiniz

İnşallah canim.. 1. Sayfaya baktım da süper kilolar verilmiş masallah diyeyim hemen nazar falan değirmem haaa:) minciklayin biyerlerinizi kızlar supersiniz
teşekkürler canım vallahi kimsenin nazarı değmiyor ben kendime çok güzel nazar değdiriyorum kendimi kendimden nasıl korusam acep

ben daha fazla dayanamıyorum uyku çok tatlı birşey ya iyi geceler yattığınız yerden bol kalori yakarsınız inş

Benimde kilo fazla var.Anti depresanlar ,bayram tatlıları menopoz belirtileri derken 65 kilo oldum.yaşım 40 yavaş gitmem lazım. Göbek çok fena bende.iki gündür saat 4 ten sonra yemiyorum.Dün ve bu gece iki ceviz yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…