- 10 Ağustos 2015
- 737
- 1.014
- 113
- 27
Tabiki :)midem bozuk dedim ve gunu tamamladim :)ama gittigimiz her yerde bunu cekmek zorundayim yanasıl geçti bozmadan devam edebildin mi:)
hoşgeldin canım çok kilon yokmuş aslında ahh ben 65 olsam göbek atıcam vallahi. 4 erken değilmi en geç altıda akşam yemeğini ye böyle çabuk sıkılıp diyeti bozarsın. hedefin kaç kilo olmakBenimde kilo fazla var.Anti depresanlar ,bayram tatlıları menopoz belirtileri derken 65 kilo oldum.yaşım 40 yavaş gitmem lazım. Göbek çok fena bende.iki gündür saat 4 ten sonra yemiyorum.Dün ve bu gece iki ceviz yedim.
kilo vermek için çektiğimiz çileler aman kilo verelimde bu sıkıntılara değer be canımTabiki :)midem bozuk dedim ve gunu tamamladim :)ama gittigimiz her yerde bunu cekmek zorundayim ya
günaydın güzellik biraz geç mi uyanılmışgünaydınlar efenim:)
yok ya geç değil uyuyobliyorken uyuyayım okul zamanı haftanın 7 günü doluyum dinlenmek lazım:)günaydın güzellik biraz geç mi uyanılmış
çok güzel afiyet olsun:)sabah
2 k.ekmek
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 y.k lor
huhu günaydın
günaydın kuşum nasılsın?huhu günaydın
nasıl olayım kuzum standart vallahi sen nasılsın daha iyisin umarımgünaydın kuşum nasılsın?
iyi demek alışkanlık olmuş ne dıyımnasıl olayım kuzum standart vallahi sen nasılsın daha iyisin umarım
beklentiyi kesmeyi dene ne kadar az beklenti o kadar mutlulukiyi demek alışkanlık olmuş ne dıyımtutunmaya calısıyorum ama maalesef beceremıyorum kılo da durdu zaten yanı hıcbır yerden umut verıcı bısey yok hayatımda
ah kuzum bı beklentımde yokkı hayattan :) artık hıcbısı beklemıyorum oldu olcagı kadar zaten Allah beterınden saklasın...beklentiyi kesmeyi dene ne kadar az beklenti o kadar mutluluk
tabi canım allah korusunah kuzum bı beklentımde yokkı hayattan :) artık hıcbısı beklemıyorum oldu olcagı kadar zaten Allah beterınden saklasın...
mrb canm nasılsınmerhababety21 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?