25 kiloya veda günlüğüm

hoşgeldin canım çok kilon yokmuş aslında ahh ben 65 olsam göbek atıcam vallahi. 4 erken değilmi en geç altıda akşam yemeğini ye böyle çabuk sıkılıp diyeti bozarsın. hedefin kaç kilo olmak
Hoşbuldum cnm.İnş sende istediğin kiloya kavuşur sun. 40 erken ama başlamış belirtiler.Muhtemelen göbek bu nedenle fena oldu.57 olsam yeter sanırım bana

Kahvaltı 2 dilim ekmek omlet peynir zeytîn domates salatalık sekersiz cay inşallah yarın kilo vermiş olurum 1 haftadır hiç tartılmadın
inşallah canım ama sen yediklerini yazmadın genelde yazarsan daha kolay dikkat ediyorsun umarım yazmaya devam edersin öğününde gayet sağlıklı ve doyurucu afiyet olsun:)

kızlar açıkçası yarın için tartı heyecanım yok çünkü artılardayım

kızlar halı yıkadım çok yoruldum vallahi arada 1 dilim kavun 1 yeşil elma ve yine buz limon dondurma yedim.. yarın istediğim gibi bir sonuç alamcam bende

tamam bu hafta kötü geçti önümüzdeki cuma en az 1.5 kilo vereceğim yoksa spor cezası vereceğim kendime hergün iki saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…