çok güzel canım yürüyüşü yapmışsın.şahsen ben iiyim kahvaltım iyiydi benimdeGünaydınn kızlarr
Bugün yürüyüşümü yaptımmm duşumu aldımm kahvaltımda süper darısı diğer öğünlerin başına:)
Sizler nasılsınızz
iyiyim bende yarın tartı günü ya kurnazlık yapıp bugün sıkı tutuyorummrb canm nasılsın
Hoşbuldum cnm.İnş sende istediğin kiloya kavuşur sun. 40 erken ama başlamış belirtiler.Muhtemelen göbek bu nedenle fena oldu.57 olsam yeter sanırım banahoşgeldin canım çok kilon yokmuş aslında ahh ben 65 olsam göbek atıcam vallahi. 4 erken değilmi en geç altıda akşam yemeğini ye böyle çabuk sıkılıp diyeti bozarsın. hedefin kaç kilo olmak
inşallah canım ama sen yediklerini yazmadın genelde yazarsan daha kolay dikkat ediyorsun umarım yazmaya devam edersin öğününde gayet sağlıklı ve doyurucu afiyet olsun:)Kahvaltı 2 dilim ekmek omlet peynir zeytîn domates salatalık sekersiz cay inşallah yarın kilo vermiş olurum 1 haftadır hiç tartılmadın
inşallah canım ama sen yediklerini yazmadın genelde yazarsan daha kolay dikkat ediyorsun umarım yazmaya devam edersin öğününde gayet sağlıklı ve doyurucu afiyet olsun:)[/QUOTesekkürler artık elimden geldiğince yzmata calışıcam
canım o kurnazlığı hergün yaparasan daha da iyi oluriyiyim bende yarın tartı günü ya kurnazlık yapıp bugün sıkı tutuyorum
aysuuu yapma ama bozma diyetini akşama hafif yekızlar açıkçası yarın için tartı heyecanım yok çünkü artılardayım
yok canım bozarmıyım hiç ama yarın tartı sonucum kötü onu biliyorum ona moralim bozukaysuuu yapma ama bozma diyetini akşama hafif ye
bende öyle canım ama dayanmalıyızKızlar çok acıktımmm
bendeKızlar çok acıktımmm
küçülecek başka yolu yokdayanın kızlar o mide küçülecek!
kaloriler yakılmış dondurma olmasaymış iyi olurmuşkızlar halı yıkadım çok yoruldum vallahi arada 1 dilim kavun 1 yeşil elma ve yine buz limon dondurma yedim.. yarın istediğim gibi bir sonuç alamcam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?