çoğu su diye yiyorum vallahi çok güzel serinletiyor yaz kış yediğimden dondurmayı diyetin içinede koydum..akşama halim olursa bi yarım saat yürürümkaloriler yakılmış dondurma olmasaymış iyi olurmuş
umarım bu hafta çok arttı çıkmaz hatta hiç çıkmaz o kadar uğraştın..ayran detoksu yaparsak 1,5 kilo verirsin bence rahattamam bu hafta kötü geçti önümüzdeki cuma en az 1.5 kilo vereceğim yoksa spor cezası vereceğim kendime hergün iki saat yürüyüş
şekerli canım bari sütlü olanlarından ye daha sağlıklıçoğu su diye yiyorum vallahi çok güzel serinletiyor yaz kış yediğimden dondurmayı diyetin içinede koydum..akşama halim olursa bi yarım saat yürürüm
canım artıda çıksam üzülmeyeceğim daha hırslanacağım açığımı kapatacağımumarım bu hafta çok arttı çıkmaz hatta hiç çıkmaz o kadar uğraştın..ayran detoksu yaparsak 1,5 kilo verirsin bence rahat
onuda yerimşekerli canım bari sütlü olanlarından ye daha sağlıklı
önce durumu kabul etmek gerekiyor canım çok sıkma bence acelemiz yok 1 ayda verecek değiliz ya kilolarıbu hafta yine sıkı tutacağım sinir oldum kendime
evet ya maşallah hepimize bir alkışkızlar bugün menüler baya iyi herkesi kutluyorum çok iyisiniz aman nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?