25 kiloya veda günlüğüm

tamam bu hafta kötü geçti önümüzdeki cuma en az 1.5 kilo vereceğim yoksa spor cezası vereceğim kendime hergün iki saat yürüyüş
umarım bu hafta çok arttı çıkmaz hatta hiç çıkmaz o kadar uğraştın..ayran detoksu yaparsak 1,5 kilo verirsin bence rahat

bende kendime yasaklamıyorum yemesem gözümde kalacak daha çok saldıracağım herşeyden yiyeceğiz ama ölçülü sınırımızı bilirsek sorun olmaz

bu hafta yine sıkı tutacağım sinir oldum kendime

Kizlar yine morallariniz gitmis vallahi cok aciktim yarim saatim var benim daha,umutsuzluk yok yarin bi cikin tartida kac kilosunuz ona gore biseyler yaparsiniz,ben 77.5tum gecen cuma ben de veremedim pek kilo kacamak da yapmadim yarin ne olcak bakalim ben de umutsuzum ama istersem 100 gr vereyim gene de yapilcak o diyet

menü:sabah 1dilim ekmek 1yumurta 6zeytin az kaşar peyniri
öğle:balık ızgara,salata,yarım bardak maltana
ara:kahve ve yarım şeftali
akşam:2 orta boy mısır .eşim şimdi geldi o yerken belki salatada yerim
sporumuda yaptım 500ip atlama,100 mekik,200basen hareketi,50kalça hareketi

Kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir kk peynir 3 zeytin domates salatalık
Ara Türk kahvesi
Öğlen bir kase kavurmalı kabak yemeği yoğurt ve 1 dilim tbuğday ekmek
Akşambir kase yoğurt çorbası salata
Bir saat yürüyüş bu kadarr

herkese afiyet olsun:) bende akşam 1 tabak bezelye yemeği 1 dilim buğday ekmeği 1 kase yoğurt..
canım annem bugün yoruldum diye şu dünyada yemeyi en sevdiğim şeylerden limonlu çikolatalı kek yapmış üzülmesin diye 1 lokma yedim yarın yerim dedim tartıdan sonra:)

canım ben bugünü kaçamaksız atlatamam diyordum ama başardım galiba aslına bakarsan hala ilk başladığım günkü azim yok ama çabalıyorum o ilk günkü azim irademe kavuşursam 10 kiloyu rahat vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…