25 kiloya veda günlüğüm

e tabi zamanla azalıyor bide benim yakın tarihe hedefim var biliyosun 3 hafta anca kaldı mucize beklemek hayal kırıklığı yapıyo motivasyon düşüyo elimden geleni yapıcam burda sizin desteğinizle olduğu kadar

olduğu kadar canım kendimizi üzmemizin bir anlamı yok hedeflerimizi uzun zamana yayacağız sonuç olarak başaracağız

kizlar biraz canlanin ya artik umutsuzluk gormiyim,napalim canim bu hafta cok kilo verilmediyse eksiklerinizi telafi edersiniz bi dahaki hafta ama sakin arayi sagliksiz ogun atlayarak ac kalarak kapatmaya calismayin ufak kacamaklarda hepsi yerine gelir hadi beybiler goriyim sizi

tabi canım 2 haftada pes edecek değiliz

Aysucum bu kadar umutsuz olacak neler yedin ki kiz bi iki cikolata dondurma falansa takma bu kadar ya ben de yiyorum dondurma falan sanildigi kadar kalorili degil benim yediklerim ama

kızlar benim oğluş bu gece uyumamak için direniyor sinir oldum ya inat çıktı

selülit yağımı sürdüm,masaj aletimle masaj yaptım.sonra sauna eşortmanımı giydim 100tane ip atladım,18dk kalça hareketi yaptım.gitsin selülitler ,kilolar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…