e tabi zamanla azalıyor bide benim yakın tarihe hedefim var biliyosun 3 hafta anca kaldı mucize beklemek hayal kırıklığı yapıyo motivasyon düşüyo elimden geleni yapıcam burda sizin desteğinizle olduğu kadarcanım ben bugünü kaçamaksız atlatamam diyordum ama başardım galiba aslına bakarsan hala ilk başladığım günkü azim yok ama çabalıyorum o ilk günkü azim irademe kavuşursam 10 kiloyu rahat vereceğim
ceza değil kuzum keyifle yap yaptıkça yapasın gelsin:) bence yarın benim ölçüler hiç değişmicektembelliği bırakıp koşmam lazım bu hafta kendimi cezalandırıp hergün yürüyüş yapacağım
olduğu kadar canım kendimizi üzmemizin bir anlamı yok hedeflerimizi uzun zamana yayacağız sonuç olarak başaracağıze tabi zamanla azalıyor bide benim yakın tarihe hedefim var biliyosun 3 hafta anca kaldı mucize beklemek hayal kırıklığı yapıyo motivasyon düşüyo elimden geleni yapıcam burda sizin desteğinizle olduğu kadar
ayyy ölçüleri unuttum ben birde o vardı değilmiceza değil kuzum keyifle yap yaptıkça yapasın gelsin:) bence yarın benim ölçüler hiç değişmicek
ivet malesef oda varayyy ölçüleri unuttum ben birde o vardı değilmi
ayyy ölçüleri unuttum ben birde o vardı değilmi
ivet malesef oda var
benim ölçülerden en umutlu olduğum sensin betybence korktuğun kadar kötü çıkmazsın aysu
yarın beni büyük şok şok şok bekliyor haftanın yüz karasıbence korktuğun kadar kötü çıkmazsın aysu
sana rakibimyarın beni büyük şok şok şok bekliyor haftanın yüz karası
Biz hergünmü tartı günü yapsak önceki gün daha temkinli gidiyoruz :)kızlar bugün menüler baya iyi herkesi kutluyorum çok iyisiniz aman nazar değmesin
tabi canım 2 haftada pes edecek değilizkizlar biraz canlanin ya artik umutsuzluk gormiyim,napalim canim bu hafta cok kilo verilmediyse eksiklerinizi telafi edersiniz bi dahaki hafta ama sakin arayi sagliksiz ogun atlayarak ac kalarak kapatmaya calismayin ufak kacamaklarda hepsi yerine gelir hadi beybiler goriyim sizi
aysuda iyi ya topladı kendini oda mantıklı hedeflerimiz ve sağlam hedeflerimiz var artık dimiAysucum bu kadar umutsuz olacak neler yedin ki kiz bi iki cikolata dondurma falansa takma bu kadar ya ben de yiyorum dondurma falan sanildigi kadar kalorili degil benim yediklerim ama
canım benim yapım çok zor verir ondan mucize beklemiyorum kendımden hadi bakalım hayırlısıbenim ölçülerden en umutlu olduğum sensin bety
bazen tutuyor bebişlerin böyle inadı geçen gece bende spor yapamamıştım ondan.ağlamıyorsa sıkıntı yokkızlar benim oğluş bu gece uyumamak için direniyor sinir oldum ya inat çıktı
emeğinin karşılığını alırsın canım ben inanıyorum:)canım benim yapım çok zor verir ondan mucize beklemiyorum kendımden hadi bakalım hayırlısı
minnoşun inadından bizede lazımkızlar benim oğluş bu gece uyumamak için direniyor sinir oldum ya inat çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?