25 kiloya veda günlüğüm

aklım fikrim spor ve diyette sürekli sayfayı takip ediyorm eskiden ilk işim face olurdu şimdi hemen buraya bakıyorum
bu grubu sizleri çok sevdim sevgili arkadaşlarım
aynen bende çok sevdim üyeliğim vardı uzun zamandır ama sadece okuyodum ilk kez bir gruba dahilim hepsi böylemi bilmiyorum ama kendimi şanslı sayıyorum sizlere denk geldiğim için

aynen bende çok sevdim üyeliğim vardı uzun zamandır ama sadece okuyodum ilk kez bir gruba dahilim hepsi böylemi bilmiyorum ama kendimi şanslı sayıyorum sizlere denk geldiğim için
canım ben gecmıste denedım mıllet 2-3gun yazıp bırakıyodu sonra.baska bı grup buldum çok sıkı fıkılardı beni almadılar sayfa sahibi kalabalık olunca takip edemiyomuş 3yıl önceydi ve kırılmıştım onlara.
ama şidi şanslıyız gerçekten

günaydın millet 75.0 dım şimdi 74.3 ölçüler:
ç.hft --bu hft.
göğüs: 90--88
bel: 80--76
karın: 90--82
yan blg:100--98
basen: 105--104
ayrıntılı ölçüyom ben kendimi :).gene çok kilo veremesemde sıkılaşıyorum kızlar.bel oyuntum baya çıktı

canım çooook iyisin baya sıkılaşmışsın tebrik ederim aynen böyle devam et

ay ben nerelere gidim hangi taşa vuurayım kendimi 70,9 çıktım 69 ları görmeyi planlarken reglim diye böyledir umarım yoksa benim diyet aç kalmak olacak canım sıkıldı şimdi
geçen hafta bu hafta
göğüs : 95 95
bel : 77 76
göbek : 89 88
basen : 101 100

+100gr almışsın oda reglden dolayıdır incelme var ben kiloya bakmıyorum canım incelmişiz azda olsa önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…