25 kiloya veda günlüğüm

tabi canım devam edicez bir süredir diyette olmamızında etkisi var bence veremememizde napalım en azından sıkılaştık:)

Tabi canım bırakmak tok dahada hırslanıcaz. aslında bir haftada 1kilo vermek en sağlıklısı bizde sağlıklı besleniyoruz sonuçta bence sonuçlar çok güzelll

kuzum senin 2,5 hafta işte benim 4 ay ondan yavaşladı bide işte farklı şeyler yapmam lazım bakalım bulucaz bi yolunu..sen çok güzel gidiyosun
Canim 4 ay yapmis insana daha ne diyeyim yani niye seni gaza sokmaya caliuorum :)4 ay yapmis insan bikac ay daha yapamicak mi yani,ben 4 ay bi yapabilsem keske

Artık daha dikkatli olmam lazım artıda çıktım çok üzgünüm kendime baktıkca moralim bozuluyo bu emzirirken kiloların hepsi gitti diyenleri anlayamıyorum benim hiç gitmedi

Artık daha dikkatli olmam lazım artıda çıktım çok üzgünüm kendime baktıkca moralim bozuluyo bu emzirirken kiloların hepsi gitti diyenleri anlayamıyorum benim hiç gitmedi
Gidecek canım birden gidecek sakın moralini bozma ben üç hafta yerimde saydım hatta aldım spor yaptığım halde şimdi gidiyor seninde öyle olacak bak gör

sabah : 5 lokma sucuk yarım dilim buğday ekmeği salatalık nane 1 yeşil elma
öğle : 2 ince dilim kek (250 kalori civarı)
ara : 1 yeşil elma
şimdilik bu kadar kızlar unutmadan yazayım dedim

akşam : 1 tabak bezelye yemeği 2 dilim buğday ekmeği 2 kaşık pilav 1 dilim kek çok fazla yedim ama hala açım anca bu kadar durabildim..kızlar nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…