2 ay oldu cnmNe kadar oldu doğım yapalı
ay ne güzel minnoşun var sizi görünce grupta kendime kızıyorum bebişleriniz var doğum kilolarını vermeye uğraşıyosunuz ya ben2 ay oldu cnm
Daha çok yeni canım mutlaka verirsin2 ay oldu cnm
mrb canım ben yeni geldim eve gezmelerdeydik bugün pikniğe falan gittik kahvaltı,öğlen menüm iyiydi ama akşam mangalda ekmeği biraz fazla yedim.ordan akrabalara geçtik halka tatlı vardı akşam ekmekle bozuldu zaten yattı balık yan gider dedim yarım halkasını yedim.bide iğne günümdü bugün iğne şişkinlik yapıyo nedense üstünede o olunca şimdi davul gibi şiştim.sabahki halimle şimdi arasında dağlar kadar fark var. sanki 2haftadır uğraşan, kendini sıkan, kanter spor yapan ben değilim. göbek möbek sanki 2hafta önceye gittimgünün sporu 10 dakika zumba 25 dakika yürüyüş 15 dakika bölgesel hareketler maden suyumu içerek günü kapatıyorum kimse yazmıyor bugün kızlar noldu
canım kimse yok zaten bugün herkesin yoğunluğu var sanırım ben yinede yazdım..sen neler yaptın bugünroxen2303 sncak gelebildim canım çol yoğun geçti bugün
merhabalar efenim iyi gezmişin keşke bozmasaydın yarın hem diyet hem spora sağlam asılmalısın o kadar emek ediyosun bi bozdum nasılsa diye devam etme bozmaya ya hevesin kırılmasın canımmrb canım ben yeni geldim eve gezmelerdeydik bugün pikniğe falan gittik kahvaltı,öğlen menüm iyiydi ama akşam mangalda ekmeği biraz fazla yedim.ordan akrabalara geçtik halka tatlı vardı akşam ekmekle bozuldu zaten yattı balık yan gider dedim yarım halkasını yedim.bide iğne günümdü bugün iğne şişkinlik yapıyo nedense üstünede o olunca şimdi davul gibi şiştim.sabahki halimle şimdi arasında dağlar kadar fark var. sanki 2haftadır uğraşan, kendini sıkan, kanter spor yapan ben değilim. göbek möbek sanki 2hafta önceye gittim
evet canım sporu yapıcam birazdan şu ayran detoksundan bahsetsene birazmerhabalar efenim iyi gezmişin keşke bozmasaydın yarın hem diyet hem spora sağlam asılmalısın o kadar emek ediyosun bi bozdum nasılsa diye devam etme bozmaya ya hevesin kırılmasın canım
sabah kahvaltısı : peynir haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek yeşillik ondan sonra 2 saat arayla hazırladığın ayran çorbasından içiyosun , oda şu şekil ; yarım kilo yağsız yoğurt 4 yemek kaşığı haşlanmış nohut 4 yemek kaşığı haşlanmış bulgur veya buğday 4 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek 2 salatalık koyabilirsin içine tuz yok çay kahve yok 2 saatte bir 1 kase içiyosun akşam 8 e kadar bu şekilde canım ben regl sonrası ödem atmak için her ay 1 günlük detoks yapmayı düşünüyorumevet canım sporu yapıcam birazdan şu ayran detoksundan bahsetsene biraz
ben denemedim onu canım bilmiyorum ama sodayıda yoğurduda hergün tüketmeye çalışıyorum zaten etkili olabilir..bu ayran detoksunu yapmayı düşünüyomusun ben yarın büyük ihtimal yapıcamiyiymiş canım bu ya bildiğin doyarım ben bunla.bende şeyi okumuştum ayran kürü:4ymk kaşığı yoğurt 1şişe soda yarım limon bunlarla ayran yapıp sabah kahvaltıdan,akşam uyumadan yarım saat önce içecekmişsin bu nasılroxen2303
sen bilirsin canımyarın için degilde ileryen 2-3gün içinde yapabilirim.spordanda vazgeçtim canım geç oldu kısmetse yarına artık
Ne güzell ben düüün yemeklerinden sonra hep artı çıkıyordum çünkü atılacak diye yiyordum artık bazılarını almıuorum fazla yememiş oluyorumGunaydinlar efenim dun ben nisanda yedim kizlar bayagi yani bi gun ara verdim sabah kesin 1 kilo aldim diye tartiya ciktim hic almamisim kizlar cok mutlu oldum bugun ayni gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?