Canım bende hergün tartılanlardanım malesef vazgeçemiyorum :) ama iyi oluyor benim için artılarımı eksilerimi görüyorumbu hafta hergün tartılmaya karar verdim kızlar bugün 70,8 çıktım geçen 100 gr eksik çıktı
aynen öyle canım daha kolay kontrol edebilirim diye düşünüyorumCanım bende hergün tartılanlardanım malesef vazgeçemiyorum :) ama iyi oluyor benim için artılarımı eksilerimi görüyorum
üşenmek yok canım günlük en az yarım saat yapılacak o spor gidecek yağlarBugün spor yapmaya çok üşeniyorummmm
üşenme canım az da olsa devamlılıktır esas olanBugün spor yapmaya çok üşeniyorummmm
afiyet olsun canımKizlar dun nisandan cok gec dondugumuz icin tum gun uyudum sabah bi haslanmis yumurta peynir 4 zeytindin bi dilim cavdar,oglen yok yemedim simdi 3 kuru kayisi attim agzima
Yarım saat yürüdüm kızlarr:)
Evet yaa bugün yoklar ortada birşey yoktur inşallahben geceye bırakıyorum yürüyüşü ya sıcakta hiç uğraşamıyorum..nerde bu kaçak kızlar ya resmen nazar değdi
inşallah canım bende merak ettimEvet yaa bugün yoklar ortada birşey yoktur inşallah
ohh ne güzel yapmışsınız:)) ablandamı uğraşıyor biz gibi kilo vermeyeBugun spir yapmaya cok useniyodum ama baktim ablam yapiyo hadi dedimiki kisi daha eglenceli olur bi leslie patlattik :)
Ablam 60 kilo su 3 kilo versem cok guzel olcak diyenlerden,kilolu degil ama bolgesel fazlaligi var bi sıkılasmasi lazim,o yediklerinden kismiyo ama spor yapiyo biraz pilates biraz leslieohh ne güzel yapmışsınız:)) ablandamı uğraşıyor biz gibi kilo vermeye
gün gelece bizde öyle olacağızAblam 60 kilo su 3 kilo versem cok guzel olcak diyenlerden,kilolu degil ama bolgesel fazlaligi var bi sıkılasmasi lazim,o yediklerinden kismiyo ama spor yapiyo biraz pilates biraz leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?