25 kiloya veda günlüğüm

bende ona bakıyordum yeşilçay içmek spordaa yakılan kalorıyı arttırıyormuş yüzde 17 arttırıyormuş galıba sıze söylemek ıcın arastırıyodum yanlış bılgı vermıyım dıye bulamadım

doğrudur bence çünkü ikiside metabolizmayı hızlandırıyor spordan hemen önce içildiğinde daha fazla harcanır

Evet ikiside artırıyor diye bilitorum bende yürüyüş öncesi içmeye çalışıyorum

Menüm kahvaltı öncesi nescafe
kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 5zeytin domates salatalık
Ara bir şeftali
Öğlen yok
Ara nescafe
Ara bir şeftali daha+salatalık
Akşam bir kase tarhana çorbası yoğurt kavun

az yemişsin canım bugün

Evet canım sürekli canım birşeyler yemek istedi kendimi zor tuttum bugün şeftaliyle idare ettim şimdide yemek istemedi bir çorba yetti
benim alerjim var o meyveye burda adını okuyunca bile kaşınıyorum kendini durdurabilmişsin ne güzel sporuda yaptın

İp atlamayı denedim canım 35te bittim sen nasıl yapıyorsun dile kolay bin tane maşallah canım
canım tabi ilk atlıyosun ondan bende ilk gün 50 zor atlamıştım insan alışıyor sonra ilk başlarda 50-70-100-200 derken ilk defa 1000 atladım bundan sonra inş hep 1000 atlarım.
çok faydasının göreceksin bak gör.benim selülitler falan baya azaldı, sıkılaştımda...

benim dizlerimde sorun olduğu için atlayamıyorum malesef ip atlamak baya sıkılaştırıyo ama yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…