bende spor öncesi nescafe içiyorum canım daha fazla kalori harcıyormuşuzsuyumun kaynamasını bekliyorum kızlar yeşil çayımı içi spora başlicam
doğrudur bence çünkü ikiside metabolizmayı hızlandırıyor spordan hemen önce içildiğinde daha fazla harcanırbende ona bakıyordum yeşilçay içmek spordaa yakılan kalorıyı arttırıyormuş yüzde 17 arttırıyormuş galıba sıze söylemek ıcın arastırıyodum yanlış bılgı vermıyım dıye bulamadım
Evet ikiside artırıyor diye bilitorum bende yürüyüş öncesi içmeye çalışıyorumbende ona bakıyordum yeşilçay içmek spordaa yakılan kalorıyı arttırıyormuş yüzde 17 arttırıyormuş galıba sıze söylemek ıcın arastırıyodum yanlış bılgı vermıyım dıye bulamadım
az yemişsin canım bugünMenüm kahvaltı öncesi nescafe
kahvaltı bir dilim tbuğday ekmek bir haşlanmış yumurta bir kk peynir 5zeytin domates salatalık
Ara bir şeftali
Öğlen yok
Ara nescafe
Ara bir şeftali daha+salatalık
Akşam bir kase tarhana çorbası yoğurt kavun
Evet canım sürekli canım birşeyler yemek istedi kendimi zor tuttum bugün şeftaliyle idare ettim şimdide yemek istemedi bir çorba yettiaz yemişsin canım bugün
benim alerjim var o meyveye burda adını okuyunca bile kaşınıyorumEvet canım sürekli canım birşeyler yemek istedi kendimi zor tuttum bugün şeftaliyle idare ettim şimdide yemek istemedi bir çorba yetti
Of of of harikasporumu yaptım kendime bir alkış
1.000 ip atlama,170 mekik,100 kalça hareketi,18dk basen hareketi.
sodamı içeceğim birazdan
Of of of harika
canım tabi ilk atlıyosun ondan bende ilk gün 50 zor atlamıştım insan alışıyor sonra ilk başlarda 50-70-100-200 derken ilk defa 1000 atladım bundan sonra inş hep 1000 atlarım.İp atlamayı denedim canım 35te bittim sen nasıl yapıyorsun dile kolay bin tane maşallah canım
benim dizlerimde sorun olduğu için atlayamıyorum malesef ip atlamak baya sıkılaştırıyo ama yapamıyorumcanım tabi ilk atlıyosun ondan bende ilk gün 50 zor atlamıştım insan alışıyor sonra ilk başlarda 50-70-100-200 derken ilk defa 1000 atladım bundan sonra inş hep 1000 atlarım.
çok faydasının göreceksin bak gör.benim selülitler falan baya azaldı, sıkılaştımda...
iyi geceler canım bugünü güzel geçirdik yarın eksiksiz burda oluruz umarımiyi geceler kızlar bugün vicdan rahatlığıyla uyicam inş.sizde öylesinizdir.öptüm herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?