25 kiloya veda günlüğüm

canım bi görünsene erken teşhis tedavi çok önemli sen yürüyüş falan yapıyon zorlatırsan daha fena olur sonra

kızlar geçen cumanın kilo sonuçlarını yatmadan ilk sayfaya kaydederim başım dolu gelen giden çok fırsat buldukça gelirim kızlar

gidicem zaten canım inşallah önemli bişey değildir doktor korkusu var malesef bende kolay kolay gidemiyorum
Aynı dert bendede var canım Squat bende yapamıyorum ama ip atlarken olmadı acı ben doktorada gittim kıkırdakta problem varmış ilaç verdi bitkisel geçiyor ama yanlış bir harekette tekrar oluyor çok dikkat etmek lazım

sen ip felan atlayabiliyormusun canım

Kızlar biz dolaşmaya gidiyoruz alışverii falan market avm gezicez 3 saat falan sürer yürüyüşten ssyılır mı:)

sabah : tavada 1 yumurta 5 dilim sucuk 1 dilim peynir 1dilim buğday ekmeği 3 yeşil zeytin 1 bardak çay 1 kupa nescafe
ara : 15 tane üzüm 1 nescafe
45 dk yürüyüş 15 dakika bölgesel hareketler bugün canım pek bişey yemek istemiyor sizlerde yazın kızlar bekliyorum grubumuzu ihmal etmeyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…