canım yabenim dizlerimde sorun olduğu için atlayamıyorum malesef ip atlamak baya sıkılaştırıyo ama yapamıyorum
vallahi bilmiyorumki eğilip kalktığımda sürekli ses geliyor ve acıyo yani denedim ip atlamayı bende ama yapamıyorum squat felan hiç yapamıyorum doktorada gitmedim daha o yüzden çok zorlamıyorumcanım yane var dizinde
gidicem zaten canım inşallah önemli bişey değildir doktor korkusu var malesef bende kolay kolay gidemiyorumcanım bi görünsene erken teşhis tedavi çok önemli sen yürüyüş falan yapıyon zorlatırsan daha fena olur sonra
günaydım aysu çok geçmiş olsun canım kendini ihmal etme bu aradagünaydın kızlar iki gündür hastanedeydim kaynanam rahatsızlandı yatırdık of perişan olduk çoluk çocuk şimdi evimdeyim sizleri ve evimi çok özledim
Aynı dert bendede var canım Squat bende yapamıyorum ama ip atlarken olmadı acı ben doktorada gittim kıkırdakta problem varmış ilaç verdi bitkisel geçiyor ama yanlış bir harekette tekrar oluyor çok dikkat etmek lazımgidicem zaten canım inşallah önemli bişey değildir doktor korkusu var malesef bende kolay kolay gidemiyorum
günaydın canım çok geçmiş olsun allah şifa versingünaydın kızlar iki gündür hastanedeydim kaynanam rahatsızlandı yatırdık of perişan olduk çoluk çocuk şimdi evimdeyim sizleri ve evimi çok özledim
sen ip felan atlayabiliyormusun canımAynı dert bendede var canım Squat bende yapamıyorum ama ip atlarken olmadı acı ben doktorada gittim kıkırdakta problem varmış ilaç verdi bitkisel geçiyor ama yanlış bir harekette tekrar oluyor çok dikkat etmek lazım
Canım dün atladım biraz sıkıntı olmadı ama 35 yapabildim:)sen ip felan atlayabiliyormusun canım
Cok gecmis olsun canim benimkızlar geçen cumanın kilo sonuçlarını yatmadan ilk sayfaya kaydederim başım dolu gelen giden çok fırsat buldukça gelirim kızlar
ay bilemedimki:)Kızlar biz dolaşmaya gidiyoruz alışverii falan market avm gezicez 3 saat falan sürer yürüyüşten ssyılır mı:)
çok iyi canım eminim yüzmenin çok faydasını göreceksinGeldim pek yürüyüş gibi olmadı gayett yavaştı tempo:)
Bu arafa otele üyelik yaptırdık salı başlıyoruz yüzme artı spor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?