tatlım öncelikle çok teşekkür ederim umarım bende de işe yarar. peki acaba sen hangi markayı kullanıyorsun? bu tarz ürünlerde korsan çok fazla oluyormuş hepsine güvenilmez diyorlar
gercekten nerden alabılırız bu yağı bız bırde tuylenme felan yapmısmıkı acaba
Biraz pahalı bi yağmıi yalnız ama tabi doğruysa sonuca değer.küçük badem yağları boyutundaki argan yağı 22,50.-TL idi.Bilgilerinize ...[/QUO
evet cok pahalı bir yağ ben 3 ay önce 50ml 210 tl ye aldım...ama 1 seneden fazla kullanırsın sadece yüzüne kullanacaksan...ama saçlarına maske olarak kullanmayı düşünüosan 5 ay falan idare eder tatlım...
Ben de bir ay kadar önce 50 Ml olanını 129 TL'ye almıştım. Site adı vermek yasakmış o yüzden link veremiyorum.
Ama annemde epey etkili oldu. Yani kendisi öyle söylüyor ben çalıştığım için fazla dikkat edemiyorum, değişiklikleri izleyemiyorum ama cildini epey yumuşattığını, nemlendirdiğini düşünüyorum ki zaten kırışıklığın temel nedeni de kuruluk.
peki bu yağı nasıl kullanıcaz haftada bir mi yoksa hergün mü uyguluyorsunuz
ardaki fiyat farkı çok çok fazla:26:...netten mi almıştın canım...ben yaşadığım yerdeki bir spa merkezinden aldmıştım...!!!ürünü tayland dan getirtiyorlardı...!!!
evet kırışıklıklar da da etkiliymiş,ama benim saçlarımı süper uzattı hiç beklemiodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?