sevgili arkadşalar bir bilim insnaı olarak beni dinleyin yaşlanmayı hızlandıran faktörlerin başında şeker ve trans yaglar gelir bunlardan uzak durun ve birde nitrose aminler o yüzden anti oksidanlar vucud için önemli o yüzden yeşil çay yemeklerde zeytin yagı ve dogru makyaj ve dogru kremler kullanmanız elzem
peki tatlandırıcı kullansak şeker yerine ? ben şekeri seviyorum malesef, tuz da çok tüketirim... 25 yaşındayım...
peki tatlandırıcı kullansak şeker yerine ? ben şekeri seviyorum malesef, tuz da çok tüketirim... 25 yaşındayım...
Canim 25 kirisik icin biraz erken aslinda ben sasirdim ben 37 yasindayim alnimda kirisik yok goz cevresinde az bisey avr ama ufak cerrahi mudahalelerle doktorlar o kirisiklarin icini dolduruyo.
Ben bu forumda bi yazi yazdim linki tikla ve oku lutfen ayrintili anlattim anti-aging sirlari bunlari her gun uygulaman lazim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...clesmek-icin-bu-yaziyi-mutlaka-okuyun.776066/
Evet simdi bi seye daha degincem malesef hersey ates pahasi lafin cok dogru. Guzellik ve bakim biraz parayla alakali bisey. Cildi parlayan kadinlar mutlaka bir seyler surduklerinden o cilt parliyor, bakimli olmak sart yasliligi ertelemek de mumkun ama evet hersey ates pahasi. Sadece gunes koruma losyonunun ayli masrafi 50 dolar civari, ve bu alinmasi gereken sadece birtek urun :-(
Ama bu anti-aging adimlarini atmadan yasayan yasitim arkadaslarima bakiyorum annemle yasit duranlar var gercekten. Birde isin kotusu bakim gencken yapildiginda fayda ediyo, zaten kurumus, kirismis ve catlamis bir cilde ne yaparsa yap nafile. Catlamadan once onlemini alacaksin ve cildi koruyacaksin.
aman tanrım oda ne alnımda hemde sağ kaşımın üstünde ilk çizgimi gördüm dediğim an bunun pudra birikintisi olması için tanrıya çok dua ettim ama sanırım kaçınılmaz sonumun ilk başlangıç çizgisi en can alıcı noktamda ortaya çıktı. hemde daha 25imde... hemde düğünüme 3 ay kala....
bu konuda ne yapmam gerekiyor hiç bir bilgim yok. benim cildime uyguladığım tek bakım banyoda yaptığım peelingle ölü hücrelerimi soyup ardından nemlendirici uygulamaktı ama görünüyorki bunlar kafi değilmiş artık ciddi anlamda kişisel bakım yapmamın zamanı gelmiş. piyasada o kadar çok ürün var ki hepsi ateş pahası hepsi ayı şeyi vaad ediyor ama hangisi daha etkili hangisi cildimi yormadan nem dengesini bozmadan ilk yaşlanma( ühüüüühüüü) çizgilerimi farkedilmez kılacak bilmiyorum. lütfen yardım edin bana daha önce kullandığınız çevrenizde kullanıpda memnun kalanların önerdiği ürünler herşey ama herşeye açığım yeterki yaşlanmamı geciktirecek bir şeyler bulayım. kozmetikçilere gidip para tuzağı olan ürünleri almaktansa ben inanıyorumki kadınlar arasındaki dayanışma sayesinde ben bu işin üstesinden gelicem. lütfen yardım edin noluyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?