- 3 Aralık 2020
- 820
- 676
- 33
- 28
- Konu Sahibi Teach_Mavi
-
İnşallah canımGebelik belirtileriyle adet belirtileri o kadar benzer ki bi fark yok desem yeridir. O yüzden kesin düşünme adet olana kadarherşey olabilir
Sanırım herkes olduİnşallah canımHerkes adet oldumu bı benmi kaldım bekleyen ya
İnşallah olmam hepinizde bu ay hamile kalırsınızSanırım herkes oldu
İnşallah canım inşallah beklemedeyim daha 11. Günü ignemin önceden iğnenin 14 15. Günü geldi inşallah gelmezBu grupta herkes adet oldu sanırım bigurbetgulu16 kalmış. Hadi güzel haberlerle gel:)
Güzel haberlerle gel inşallah canımİnşallah canım inşallah beklemedeyim daha 11. Günü ignemin önceden iğnenin 14 15. Günü geldi inşallah gelmez
İnşallah dua edin banaGüzel haberlerle gel inşallah canım
canımm test yaptın mı hiç ? bende 4aralıkta ıgne oldum bugun 12.gün dunden berı testım sılık cızgı cıkyor.İnşallah canım inşallah beklemedeyim daha 11. Günü ignemin önceden iğnenin 14 15. Günü geldi inşallah gelmez
Hiç yapmadım canım valla gecikme olmadan yapmayı düşünmüyorum . Yaaa sende ümit vaar hadi inşallahcanımm test yaptın mı hiç ? bende 4aralıkta ıgne oldum bugun 12.gün dunden berı testım sılık cızgı cıkyor.
9.gün negatıfti.
Ay insallahhHiç yapmadım canım valla gecikme olmadan yapmayı düşünmüyorum . Yaaa sende ümit vaar hadi inşallaholmazsam pazartesi yaparım bende
İnşallah ya bende zor tutuyorum kendimi valla ama bu ay söz verdim kendime yapmayacagimAy insallahhinşallah senden de güzel haberler alırız kuzum, benimde inşallah pozitif olur
Bnde soz vermistimİnşallah ya bende zor tutuyorum kendimi valla ama bu ay söz verdim kendime yapmayacagim
İnşallah canım akintin varmiBnee zo
Bnde soz vermistimyaklaştıkça günler duramıyorum valla hayırlısı olsun hakkımızda ya Allah'ım nasip etsin inşallah bu ay
Akintik çok yok ya benim , biraz vajinal tabletten dolayı oluyorİnşallah canım akintin varmi
Vajinal tablet ne kizAkintik çok yok ya benim , biraz vajinal tabletten dolayı oluyor
Benim sünen akıntım devam etti ya gecen aylarraea var mıydı hatirlamiyorum ama adet öncesi beyaz akıntı oluyirduda sunuyormuydu hatirlayamadimAkintik çok yok ya benim , biraz vajinal tabletten dolayı oluyor
Progesteron içeren bir hap vermisti doktor o akıntı yapıyorVajinal tablet ne kiz
Aynen adet öncesi bendede krem beyaz oluyor ama öyle aynen bir akıntım olmadı hiç,Benim sünen akıntım devam etti ya gecen aylarraea var mıydı hatirlamiyorum ama adet öncesi beyaz akıntı oluyirduda sunuyormuydu hatirlayamadim
Bana vermedi hiç ya çatlatma iğnesi verip gönderdi hep sonrasında ne çağırdı ne hap verdi bakalım az kaldı sabredicez artıkProgesteron içeren bir hap vermisti doktor o akıntı yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?