Gebeliğe Hazırlık 27 kasım Çatlatma iğnesi vurulan varsa beraber takip edelimm..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mutlaka vardır bi hayır. Rabbim de bizi bu şekilde sınıyor demek ki sabır etmek lazım inşallah olacak geç olsun güç olmasın. Bide çevrede şöyle diyenler yok mu ay çocuk büyütmesi çok zor ay sende anlarsın olunca ay yok şöyle eziyeti var böyle yapıyor bilmemne. Bunlrı duymak bile benim canımı çok yakıyor artık. Kimseyle görüşesim dahi gelmiyor bu yüzden. İnsanların dediği herşey batıyor

O kadar iyi anlıyorum ki seni.. Çocuğun yok derdin yok modundalar.. Bir bilseler asıl derdimizin o olduğunu. Kendileri de sürekli ay aşırı zor yıpratıcı uykusuz geceler sorumluluk şu bu.. Doğurmasaydın o zaman kendileri böyle sınanmadıkları için bilmiyorlar zannediyorlar ki her isteyen hemen hamile kalabiliyor. Yok öyle bir dünya.. Ben de ilk korunmayı bırakınca hemen olcak sandım ama gel gör ki 1 yıl oldu olmayalı.. Her ay ağlayışlar serzenişler sonra diğer aya yeni bir umut sonra hüsran.. Kısır döngü haline geldi.. Ama sabrediyorum dua ediyorum bu ay bizde o eşsiz mutluluğu yaşayalım inşallahhh

Kesinlikle o moddalar artık gerçekten kimseyle görüşesim dahi gelmiyor. Allah biliyor görüyor herşeyi boşver diyorum kendi kendime. Bende öyleyim kırmızıları gördüm mü yada testte tek çizgi gördüğüm zaman ağlıyorum depresyona giriyorum agresifleşiyorum bir süre sonra kendime geliyorum kısır döngü gibi oldu. Ama ben şöyle düşünüyorum biz çok güçlü insanlarız. Gerçekten bu streste başa çıkmaya çalışıyoruz kolay bişey değil.

Kesinlikle ve en kötüsü de kimseye belli etmemeye çalışmak.. Şimdi en yakın arkadaşım hamile, sürekli bu muhabbetin içindeyim. Sürekli gözlerim doluyor..yaşanmadan anlaşılack bir duygu değil Allahım kimseye yaşatmasın.

Arkadaşlar olumsuz şeyler dusunmek yok. Hemen hemen ayni gunlerde iğne olduk. Ayni zamanlarda sonuçlari oğrenicez. Burda bir pozitif akim yaratalim))) kendi kendimize herşey çok guzel olacak diyelim surekli. Bu ay Allah nasip edicek hayirlisiyla InsaAllah diyelim. Acabalari aklimizdan çikaralim. Inanalim. Ama kendimizi herseye de hazirlayalim. Yine de olumsuz hiçbir şey dilimize getirmeyelim. Sumeyya hanim gibi benim de kaybim var. O yuzden daha farkli bir annelik içgudusuyle tutunuyorum hayata. Neden olmasin? Olanlarin bizden ne fazlasi var ya?? Olacak. Geçen ay olmadi bu ay da olmuycak demek değil ya. Yeni yila bebek mujdeleriyle girecegimize inanalim ve inanarak dua edelim. Olumsuzluklari çope atiyoruz bu akşam))

Allah hepimize sabır versin canım seni anlıyorum aynı duyguları ben de yaşıyorum hemde çok yoğun olarak ama Allah büyük rabbim bizi de müjdeleyecek

Birbirimize destek olalım valla çok iyi yazmışsın insanın bu evrede sürekli pozitif bişey duymaya ihtiyacı oluyor. Eşimle konuşuyorum ama onu da bu konuda sürekli sık boğaz etmek istemiyorum ne de olsa kadının halinden kadın anlar hele ki aynı evrelerden geçen kadınlar. Rabbim hepimizi güldürsün

Ah ne güzel yazmışsın canımm..olumsuzu çağırmayalım. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahh yeni yıla minik mucizelerimizle girelimm

Ah ne güzel yazmışsın canımm..olumsuzu çağırmayalım. Olumlu düşünelim olumlu olsun inşallahh yeni yıla minik mucizelerimizle girelimm
Evvvvet arkadaşlar. Guzel olacak. Bizde yumurta rahim, eşlerimizde de sperm varsa neden olmasin. Bir kaç ay belki bekleriz ama o mujdeli haberleri er geç aliriz Allahin izniyle. Olmayan spermden bile canli sperm bulup dollendirecek kadar ilerledi tip. Biz halimize şukredelim ve bu gunlerimizin de tadini çikaralim) malum bebek olunca bu saatlerde kakali popo yikiycaz bu rahat zamanlarimizi da stresle geçirmeyelim. Gezelim tozalim, dizimizi izleyelim, uykumuzu uyuyalim, eşimizle alemler yapalim)) di mi ama?)

Yaaa yerim seni ne güzel umut veriyosun kesinlikle her kelimende haklısın güzel haberlerini bekliyorm

Yaaa yerim seni ne güzel umut veriyosun kesinlikle her kelimende haklısın güzel haberlerini bekliyorm
Eşim hergun olumlu şeylerle kafami utuledigi için artik gozlerimden pozitif enerji çikiyor. Ağzimdan olumsuz laf çikarmayi yasak etti bana InsaAllah hepimiz guzel haberler alicaz Allahin izniyle duamiz belli duyan da belli. Geriye sabretmek düşer

Kızlar ben de bugün iğne oldum sabah, iğne sonrası nasıl oldu ilişki sıkıldığı sizlerde bir de ağrı vs oldu mu? güzel sonuçlar alalım hep beraber inş ya

Eşin ne de güzel yapmış, benim ki de ağlamamı yasakladıydı artık önünde ağlamıyorum en son bir ara artık yeter olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan napalım diye serzenişlerde bulununca daha da konuyu açmaz oldum olumsuz cümlelere yer yok içimizi ferah tutalım bolca da dua edelim sabrımızın sonu selamete çıkacak inşalahhh

InsaAllah tatlim. Her yeni gün, her yeni ay yeni umutlar

Ah inşallah ne güzel şeyler yazıyorsun vallahi pozitif enerji yükledin bana Allah razı olsun çok doğru yazmışsın

Kızlar ben de bugün iğne oldum sabah, iğne sonrası nasıl oldu ilişki sıkıldığı sizlerde bir de ağrı vs oldu mu? güzel sonuçlar alalım hep beraber inş ya
Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallahh ben iğneden önceki akşam iğneden sonraki 2 gün ve sonrasında gün aşırı. Ama bu aralar 3-4 günde 1 e düştü. Doktor söylemedi mi ilişki olması istenilen zaman dilimini

Söyledi canım ama ben size de sormak istedim, benimde dün oldu bugün iğne oldum yarın akşama ilişki istedi sonrada gün aşırı hayırlı olur inş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…