28 Gunluk Zayiflama Yarismasi

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.409
95.793
598
Goruldugu gibi 16 Gunluk Zayiflama yarismasinin devamidir, eski arkadaslar katilabilir, yeni arkadaslar katilabilir.

Kurallar:

1- Kurallar biraz daha katidir. Ciddi olmayan lutfen zamanimizi almasin.

2-Haftada bir kez pazartesi aksama kadar kilo bildirimi yapma zorunlulugu vardir.

3-Bildirim yapilirken tarti resmi koyulmasi zorunludur.

Yalniz belirtilen gunlerde bildirim yapmayan , tarti resmini koymayan arkadaslar listeden cikarilacaktir.

Simdi kilo bildirimi yapmiyoruz. Yarismamiz 29 Eylul de baslayacaktir. Ilk kilo bildirimi o zamandir. Katilmak istiyorum diyenlere 3-4 gun dusunme sureci veriyoruz.Ciddi olanlar 29 eylule kadar ben katilmak istiyorum yazabilir .

Kolay gelsin.

No.Katilimcilarimiz29 Eylul Kilo/kg. 6 Ekim Kilo/kg. 13 Ekim Kilo/kg.20 Ekim Kilo/kg. 27 Ekim Kilo/kg.

No.Katilimcilarimiz6 Ekim Kilo Oran yuzdesi(%)13 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) 20 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%)27 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) Toplam Kilo Oran Yuzdesi(%)

Son düzenleme:
peki kafamiza göre mi zayifliyacagiz? Herkes bildigi gibi mi? yoksa Liste/Önderi var mi??

Herkesin yapisi farkli, herkesin kilo aldigi seyler de farkli. O yuzden herkesin yonteminin farkli oldugunu dusunuyorum.

Benim diyetim diye bir topigim var , ara sira orada yediklerimi listeliyorum yalniz burasi yediklerinizi tamamen yazmak icin uygun bir topik degil ama ozel olarak sormak istediginiz bir sey varsa bu topige yazabilirsiniz.

ok... anladim..

Birbirimize öneri sunabiliriz, herkes aynı diyeti uygulayamaz, Sağlık açısından falan. Sen sun mesela bana :)

Mesela SEYDA Coskun diyeti! onu uzun zamandir denemek istiyordum.. Cünkü izinden sonra kglar almis basini gidiyor.Izin, Yemeklere gitmeler, Misafirler gelemeler, günlere gitmeler, kahvaltilara gitmeler derken....

Sabah yeni tartildim 69,7 kg ciktim

Ben kisisel degil de farkli diyetler uyguladim , hic biri ise yaramadi ve zamanla kilo aldim. Simdi Karatay'a sadik kalmaya calisiyorum. Bana yarayan diyet o ama dedigim gibi herkesin yapisi farkli.

O zaman Adam etme zamani geldi
Haydi ARZUMM77 kolari siviliyalim....
Berrati senin ne isin var burda?? Catlatmaya mi geldin o tas göbeginle???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…