- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
No. | Katilimcilarimiz | 29 Eylul Kilo/kg. | 6 Ekim Kilo/kg. | 13 Ekim Kilo/kg. | 20 Ekim Kilo/kg. | 27 Ekim Kilo/kg. |
---|
No. | Katilimcilarimiz | 6 Ekim Kilo Oran yuzdesi(%) | 13 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) | 20 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) | 27 Ekim Kilo Oran Yuzdesi(%) | Toplam Kilo Oran Yuzdesi(%) |
---|
ben katılmak istiyorum pazartesi tartılıp kilomu yazarım
cekmeyi unutmazsam koyarım tabi:) bugün 71 kiloydum bakalım pazaretsi nasıl bir rakam olacak tartıda:)
Yıllardır hayalini kurduğun sapık gibiyim demi? itiraf etGel basimin belasi.
Yıllardır hayalini kurduğun sapık gibiyim demi? itiraf et
Birbirimize öneri sunabiliriz, herkes aynı diyeti uygulayamaz, Sağlık açısından falan. Sen sun mesela bana :)peki kafamiza göre mi zayifliyacagiz? Herkes bildigi gibi mi? yoksa Liste/Önderi var mi??
peki kafamiza göre mi zayifliyacagiz? Herkes bildigi gibi mi? yoksa Liste/Önderi var mi??
Herkesin yapisi farkli, herkesin kilo aldigi seyler de farkli. O yuzden herkesin yonteminin farkli oldugunu dusunuyorum.
Benim diyetim diye bir topigim var , ara sira orada yediklerimi listeliyorum yalniz burasi yediklerinizi tamamen yazmak icin uygun bir topik degil ama ozel olarak sormak istediginiz bir sey varsa bu topige yazabilirsiniz.
Birbirimize öneri sunabiliriz, herkes aynı diyeti uygulayamaz, Sağlık açısından falan. Sen sun mesela bana :)
Mesela SEYDA Coskun diyeti! onu uzun zamandir denemek istiyordum.. Cünkü izinden sonra kglar almis basini gidiyor.Izin, Yemeklere gitmeler, Misafirler gelemeler, günlere gitmeler, kahvaltilara gitmeler derken....
Sabah yeni tartildim 69,7 kg ciktim
Bu yarismaya da katilsam mi acababilemedim simdi. Bir kilo kalmisti hedefe . En iyisi 28 ine kadar haftalardir aklimda kalan her seyi yiyeyim oyle baslayayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?