3 cocukla ayrı eve çıkmak

Valla 6 senedir eşle sorunlar yasayıp arka arkaya 3. Çocuğu yapmanın hic bir açıklaması olamaz.

Bir de gelmiş bana sanane diyorsunuz.

O cocuklar ordan oraya savrulup gidiyor, gerek mi vardı sıkıntılı evlilikte ardı arkası kesilmeden cocuk yapmaya..

Tekrar ediyorum allah ‘’cocuklarınızın’’ yardımcısı olsun.

Bu hayatta korktuğum tekşey var sizin gibi insanlar !!! Eşimden bile korkmadım 6 sene boyunca,babamdan bile korkmuyorum sindirmesine rağmen ama sizin gibi empati yoksunu anlayissiz insanlardan çok korkuyorum. Cevremde böyle iki tane olsa sanırım ben hayattan çok çabuk kopardım. Kendi evinde,ailesinde sorunu olup tek cocukla yada çocuksuz ekonomik özgürlüğü olan siz gibi insanlar çözüm bile aramazken klavye başında böyle herkese ahkam kesmesi kesinlikle eziklik ten başka birsey değil. Donup şöyle bir hayatınıza bakın,basaramadiklariniza hatalarınıza kişiliğinize ve acizliginize sonra bana yorum yapın. 3 Çocuk yaptım ortada bırakan yok oylr olsaydı kendimi sorgulardım ama size sadece gülüyorum. Cocuklarim çok şanslı benim annem o cesareti gosteremedj ama ben gösteriyordum ne mutlu bana. Siz de koca parası ile geçinin bakın çocuklarınıza klavyede de insanları yargılayın sizin beslenme şekliniz bu.

Inşallah öyle olacak,kimseden kaçmadan gözlerinin önünde cesaretimi ve kendimi göstermek istiyorum. Kaçarak yaşanmaz çünkü korkularımın üzerine gitmek daha mantıklı geliyor bana

Onları ikna etmeye çalışın diyecektim ki bu mesajınızı gördüm ;

Bence evi kurun , yaşamaya baslayin ve söyleyin.

Zamanla alışmak zorundalar . Sonuçta ilk gittiginizde onlara sığındınız , şimdi üste çıkmaya hakları yok.

Birde zaten gorusmuyorsunuz , onları da şimdiden yük yapmayın kendinize .

Sığınma evinde bunları konuşacağım bana destek olup arkamda olacaksanız gözünüzün önünde yaşamak istiyorum ama yok bana zorluk çıkaracaksanız bilin ki ben çocuklarımı da alıp gideceğim tamamen benden habersiz yaşarsınız.

Önceki konunuzda yazmıştık bunları ama
Babamdan korkuyorum diye yazmıştınız, bende yine yazıyorum ailenizle uzlaşmanız lazım, gerekirse hatırlı bir büyük ya da aile dostu koyun araya

Önceki konunuzda yazmıştık bunları ama
Babamdan korkuyorum diye yazmıştınız, bende yine yazıyorum ailenizle uzlaşmanız lazım, gerekirse hatırlı bir büyük ya da aile dostu koyun araya
1 abim var benimle alakası bile yok ayrı eve çıksam da karışmaz umrunda olmaz varsa yoksa kendisi. Babam zaten ailenin en büyüğü. Babaannem var babamdan büyük onuda babam tersler atar. Geriye tek seçeneğim var korkularımın üzerine gitmek ve dedigimi yapmak zamanla ya beni siler yada kabullenir bilemiyorum.

Konu sahibinin eski konusu biliyorum eşi beş para etmez bir insan. Nafaka verir kreş parasını öder diye düşünemiyorum ben bu profilde birinin. Konu sahibi de 22 yaşında 6 senelik evliyim demişti lise mezunu bile değil yani. En fazla asgari ücretle çalışır. Komşu hastalandı diyelim ne olacak? Bıktı diyelim olabilir yani ne olacak? Birbirimize güç verme olayı harika teorik olarak ama pratikte bunlar çok zor olasılıklar. Yine de umarım başarır tabi konu sahibi.

3.cocugu nasıl yaptın merak ediyorum eşin olacak mahluk zorla mı birlikte oldu senle?
Bu konuda konuşmak istemiyorum,başka soru sorabilirsiniz seve seve cevaplarım ama bu konuya kapalıyım. Oyuna geldim diyelim. Bunu kendisi de bizzat itiraf etti. Yoksa 3. Çocuk asla ve asla istemezdim.

Daha önce yine ayrılık yaşadım bu kişiyle üst baş ve gereken çoğu şeyi söylediğimde aldı. Nakit para vermez bana ama çocuklarının ihtiyaçlarını karşılar diye düşünüyorum karşılamada bile ayda 150 tl kreş paranız elbet ona da gücüm yeter. Komşuma kesin gözüyle bakmıyorum ailemle aramı düzeltene kadar toparlanma kadar idare eder beni diye düşünüyorum yıllarca zaten kimse kimsenin cocuguna bakmaz ki. Bulunduğum yer küçük ve ayrılık kararım da bir çok tanıdık akraba arkamda fakat ayrı ev konusu burda sorun. Korkumun üzerine mı gitmeliyim yoksa hiç riske girmemeli miyim

Bence biraz daha eşinizi çekin en azından 1 sene daha. iş bulun çalışın ayaklarınız üzerinde durun daha sonra boşanın doğmamış bebege bakmak kolay değil. Komşuda bakmaz. Az değil 3 çocukla boşanmak çok zor. Kötü eşiniz bile emin olun ailenizden iyidir

Zaman bakalım ne gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…