3 cocukla ayrı eve çıkmak

Ben sizin kadar şanslı değilim maalesef ne güzel aileniz destekciymis allah onlardan razı olsun benim ailem bosan ama çocuk yok dedi. Bencil bir ailemvar benim.

Daha önce gittim sığınma evine çocuklar kesinlikle annesinden ayrılmıyor,12 yaş üstü ise ayrılıyor. Oraya evli olanlar tek değil,kalacak yerim yok diyen bile geliyor. 3 ay süresi var duruma gore kalmanız uzatılıyor yada yardımlara başvurup hayat kuruyorsunuz.

Evet bir markanın mobilya dükkanında çalışacağım,bir yerden başlamam lazım dediginiz gibi zaman geçtikçe gözüm kırılır ve alışırım diye korkuyorum.

Sığınma evi kısmını anlamadım. Birikiminiz var, işe hemen baslayabiliyorsunuz , yardımcı abla var , aileniz zarar verecek kişiler değil ama siginma evi düşünüyorsunuz .

Birde dava açıldı mı, eşiniz sartlari kabul etti mi, ne iş yapıyor , ne kadar nafaka verebilir ?

Bizim resmi nikâhımız zaten yok,resmen boşandık. Ama babam oğlumu benden alıp gönderince de ben geri geldim. Babamın tepkisini kestiremediğim için kararımı orda söyleme gereği duyuyorum.

1 saattir 22 den 6 yı cıkarıyorm
Yok ya yanlıstır diyorm
Şu an daha çok üzüldüm gerçekten ya.
Ben de teyit etmek için sordum konu sahibine.
Burayı okuyan hukukçu varsa eğer istismardan, konu sahibi eşinden ve ailesinden şikayetçi olabiliyor mu acaba diye bir bilgi verse güzel olur.

3 çocuklu yetiskin bir kadinsiniz, hayatiniza aileniz dahil kimse karisamaz ki artık, izin vermeyip ne yapacaklar kulaginizdan çekip zorla eve mi getirecekler

Imzalariyla evlilik yaptım,yani aile rızasıyla bende kendi isteğimle. Babama oylr bir dava açmam,açmaya hakkım yok.

3 çocuklu yetiskin bir kadinsiniz, hayatiniza aileniz dahil kimse karisamaz ki artık, izin vermeyip ne yapacaklar kulaginizdan çekip zorla eve mi getirecekler
Bilmiyorum işte sonunda ne olur kestiremiyorum. O kadar tuhaf bir adam ki bazen a buna kıyamet koparacak dediğimiz şeyi sakin karşılıyor,basit dediğimiz sende esip gürlüyor.

Bilmiyorum işte sonunda ne olur kestiremiyorum. O kadar tuhaf bir adam ki bazen a buna kıyamet koparacak dediğimiz şeyi sakin karşılıyor,basit dediğimiz sende esip gürlüyor.
İki kizar bagirir, sonra geçer, zorla sizi evine goturmez 3 cocukla, zaten cocuklari da istemiyormus.
Eki esinize gelince, cocuk yasta birliktelik yasadiginiz icin istismar davasi acabilirsiniz. Evli de degisiniz zaten, hicbir sey yapamaz.

İki kizar bagirir, sonra geçer, zorla sizi evine goturmez 3 cocukla, zaten cocuklari da istemiyormus.
Eki esinize gelince, cocuk yasta birliktelik yasadiginiz icin istismar davasi acabilirsiniz. Evli de degisiniz zaten, hicbir sey yapamaz.
3 çocuk tan sonra boşanmışken hemde hiç onunla uğraşmak istemiyorum. Cocuklarim daha da yıpranacak o zaman.

Evdeki hesap hiç çarşıya uymaz. .bence o ablaya fazla güvenmeyin.aile büyüklerinden hatrı sayılır birisi aileniz ile konuşsun..ailenizin yanına dönün. Belki hır gür olacak ama inanın dışarıda daha çok sıkıntı yaşarsınız.

Garanti olmadan adım atmayın. Taşıma su ile değirmen dönmez. Manevi ablanız bakar ama bir yere kadar. Olasılıklarla bu kadar ciddi kararlar alınmaz. Bakıcı parası karşılayacak durumunuz olmadığı sürece böyle bir işe girmeyin. Mobilyacı da sadece olasılık. İşiniz hazır olsa bile orda maaşınız ne kadar? Yeni ev ve 3 çocuk ile ayrı eve çıkmak çok masraflı ve çok zor. Çocuklarınızı bir bilinmeze olasılıklarla alet etmeyin

Sen önce cocuk yaşında reşit bile değilken koca koca diye ölüp cocuk şekilde evlenip hayatta ki tek vasfın olan 3. Çocuğunla bana , benim hayatımı bilmeden , hangi hadle koca parası ile geçindiğimi iddia edip bir de ezik diye hakaret edersin?

Dönüp hayatına bak demeyi biliyorsun hayatıma baktığımda bin şükür ki kocam düzelir diye cocuk yasta cocuk yapmadım!
Henüz kendin olgun değilsin burada eleştiri kaldıramayıp hakaret ediyorsun.

Aciz ve ezik lafların sebebi ile sana hakaret davası açmak lazım!
Eleştiri farklıdır hakaret farklıdır.
Edebini adabını bil.

Bu konuda konuşmak istemiyorum,başka soru sorabilirsiniz seve seve cevaplarım ama bu konuya kapalıyım. Oyuna geldim diyelim. Bunu kendisi de bizzat itiraf etti. Yoksa 3. Çocuk asla ve asla istemezdim.
İçecegine ilaç faln attı heralde yoksa böyle igrenç bir mahlukla sevişmemişsindir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…