- 25 Şubat 2020
- 606
- 688
- 23
- 27
- Konu Sahibi 5kisilikailem
-
Ben sizin kadar şanslı değilim maalesefBende boşanacam suan ailemin yanındayım gebeyim dogumdan sonrabebek ek gıdaya gecene kadar ailemle kalacam diger cocugumda 2 yaşında ikinci cocuk 6 aylik olduktansonra ayri bi eve çıkıp çalışacam ailem arkamda çocukların bakımı konusunda gerisi de hallolur zaten allahın izniyle
Aile desteği cok önemli boyle durumlarda çünkü cocuk olunca işin içinde cok degisiyo herşey aile bi yerfe elin ayağın oluyo senin 1 cocugum okuyo diyosun bunin tatili var okula gidip gelisi var hem çalışıp hem aile desteği olmadan cok zorlanirsin canim
Çocuk yoksa bende yokum olur mu öyle şey bnm canım parçam sonuçtaBen sizin kadar şanslı değilim maalesefne güzel aileniz destekciymis allah onlardan razı olsun benim ailem bosan ama çocuk yok dedi. Bencil bir ailemvar benim.
Daha önce gittim sığınma evine çocuklar kesinlikle annesinden ayrılmıyor,12 yaş üstü ise ayrılıyor. Oraya evli olanlar tek değil,kalacak yerim yok diyen bile geliyor. 3 ay süresi var duruma gore kalmanız uzatılıyor yada yardımlara başvurup hayat kuruyorsunuz.Yazdıklarınızı şimdi okudum. Sığınma evine gidereceğim demişsiniz ama eşinden şiddet gören kadınlar oraya başvuru yapabiliyor, siz resmi olarak evli değilsiniz. Koşulları iyice araştırdınız mı, çocuklarınızla aynı yerde kalmıyorsunuz orda çocukların kaldığı yer ayrı. Hatta bazı yerlerde binalar da ayrı. Çok emin bir şekilde sığınma evine gideceğinizi yazmışsınız da o yüzden soruyorum başvuru yaptınız mı, görüştünüz mü diye? Sizden sebep biz de bilgilenelim bu konuyla ilgili çok soru açılıyor burda
Evet bir markanın mobilya dükkanında çalışacağım,bir yerden başlamam lazım dediginiz gibi zaman geçtikçe gözüm kırılır ve alışırım diye korkuyorum.
Bizim resmi nikâhımız zaten yok,resmen boşandık. Ama babam oğlumu benden alıp gönderince de ben geri geldim. Babamın tepkisini kestiremediğim için kararımı orda söyleme gereği duyuyorum.Sığınma evi kısmını anlamadım. Birikiminiz var, işe hemen baslayabiliyorsunuz , yardımcı abla var , aileniz zarar verecek kişiler değil ama siginma evi düşünüyorsunuz .
Birde dava açıldı mı, eşiniz sartlari kabul etti mi, ne iş yapıyor , ne kadar nafaka verebilir ?
Şu an daha çok üzüldüm gerçekten ya.1 saattir 22 den 6 yı cıkarıyorm
Yok ya yanlıstır diyorm
Imzalariyla evlilik yaptım,yani aile rızasıyla bende kendi isteğimle. Babama oylr bir dava açmam,açmaya hakkım yok.Şu an daha çok üzüldüm gerçekten ya.
Ben de teyit etmek için sordum konu sahibine.
Burayı okuyan hukukçu varsa eğer istismardan konu sahibi eşinden ve ailesinden şikayetçi olabiliyor mu acaba diye bir bilgi verse güzel olur.
Bilmiyorum işte sonunda ne olur kestiremiyorum. O kadar tuhaf bir adam ki bazen a buna kıyamet koparacak dediğimiz şeyi sakin karşılıyor,basit dediğimiz sende esip gürlüyor.3 çocuklu yetiskin bir kadinsiniz, hayatiniza aileniz dahil kimse karisamaz ki artık, izin vermeyip ne yapacaklar kulaginizdan çekip zorla eve mi getirecekler
Aile imzası ve sizin de rızanız varsa evet birşey yapamazsınız.Imzalariyla evlilik yaptım,yani aile rızasıyla bende kendi isteğimle. Babama oylr bir dava açmam,açmaya hakkım yok.
Babamı bu konuda zaten suçlayamam. Hersey devletin kanunlarına uygun yapıldı evlenirken çünkü.Aile imzası ve sizin de rızanız varsa evet birşey yapamazsınız.
İki kizar bagirir, sonra geçer, zorla sizi evine goturmez 3 cocukla, zaten cocuklari da istemiyormus.Bilmiyorum işte sonunda ne olur kestiremiyorum. O kadar tuhaf bir adam ki bazen a buna kıyamet koparacak dediğimiz şeyi sakin karşılıyor,basit dediğimiz sende esip gürlüyor.
3 çocuk tan sonra boşanmışken hemde hiç onunla uğraşmak istemiyorum. Cocuklarim daha da yıpranacak o zaman.İki kizar bagirir, sonra geçer, zorla sizi evine goturmez 3 cocukla, zaten cocuklari da istemiyormus.
Eki esinize gelince, cocuk yasta birliktelik yasadiginiz icin istismar davasi acabilirsiniz. Evli de degisiniz zaten, hicbir sey yapamaz.
Bizim resmi nikâhımız zaten yok,resmen boşandık. Ama babam oğlumu benden alıp gönderince de ben geri geldim. Babamın tepkisini kestiremediğim için kararımı orda söyleme gereği duyuyorum.
Bu hayatta korktuğum tekşey var sizin gibi insanlar !!! Eşimden bile korkmadım 6 sene boyunca,babamdan bile korkmuyorum sindirmesine rağmen ama sizin gibi empati yoksunu anlayissiz insanlardan çok korkuyorum. Cevremde böyle iki tane olsa sanırım ben hayattan çok çabuk kopardım. Kendi evinde,ailesinde sorunu olup tek cocukla yada çocuksuz ekonomik özgürlüğü olan siz gibi insanlar çözüm bile aramazken klavye başında böyle herkese ahkam kesmesi kesinlikle eziklik ten başka birsey değil. Donup şöyle bir hayatınıza bakın,basaramadiklariniza hatalarınıza kişiliğinize ve acizliginize sonra bana yorum yapın. 3 Çocuk yaptım ortada bırakan yok oylr olsaydı kendimi sorgulardım ama size sadece gülüyorum. Cocuklarim çok şanslı benim annem o cesareti gosteremedj ama ben gösteriyordum ne mutlu bana. Siz de koca parası ile geçinin bakın çocuklarınıza klavyede de insanları yargılayın sizin beslenme şekliniz bu.
İçecegine ilaç faln attı heralde yoksa böyle igrenç bir mahlukla sevişmemişsindir!Bu konuda konuşmak istemiyorum,başka soru sorabilirsiniz seve seve cevaplarım ama bu konuya kapalıyım. Oyuna geldim diyelim. Bunu kendisi de bizzat itiraf etti. Yoksa 3. Çocuk asla ve asla istemezdim.
Konunun burası sizi ilgilendirmezİçecegine ilaç faln attı heralde yoksa böyle igrenç bir mahlukla sevişmemişsindir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?