- Konu Sahibi 5kisilikailem
-
Ev hanımı,manevi abla ne iş yapıyor ?
Evet ilçesiAntep'te 500 liraya eşyalı eve çok şaşırdım.on yıl önce esyasiz 500 lira kira veriyorduk sehitkamilde. Sizinki ilçe galiba
Öldürmez tepkisinden korkuyorum. Düzenim burda oğlum babasına düşkün bir çocuk burda rahat görüşür bu süreci kolay atlatır onların yanında görüşemezler birde psikolojisiyle ugrasirimnYanlıs hatırlamıyorsam zaten nıkah yoktu esınızden degıl babanızdan korkuyrdnz benı oldurur fılan dıyordunuz. Ayrı ev kafanızdaysa oturup babanızla konusun alttan alarak ben cocuklarımdan ayrılmak ıstemıyorum sızede yuk olmak ıstemıyorum de ve onlara cok yakın bıyerden ev tut aynı mahlleden falan. Ozman belkı sıkıntı cıkarmazlar.
Dıger konuda oyle demıstınız ama bızde ıhtımal vermemıstık zaten sonucta aılen sana bosanmadın gerı dondun dıye sırt donmuslerdı senı dusunduklerını gosterıyor bu. Her cocuk babaya duskundur orda duzen kurmanıza umarım destek olurlar ama olmazlarsada aılenıze fazla ters dusmeyın derım ben sonucta tutunacak dala ıhtıyacınız olacak 3 cocukla babasıda bı sekılde gelır gorur cocugunu oraya gonderırsınız ara ara zaten o cocuk buyuyecek bı kac sene ıdare edeer alısır. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım o cocuklar hep mutlu olurlar hıc uzulmezler tabı sızdeÖldürmez tepkisinden korkuyorum. Düzenim burda oğlum babasına düşkün bir çocuk burda rahat görüşür bu süreci kolay atlatır onların yanında görüşemezler birde psikolojisiyle ugrasirimn
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alicamDıger konuda oyle demıstınız ama bızde ıhtımal vermemıstık zaten sonucta aılen sana bosanmadın gerı dondun dıye sırt donmuslerdı senı dusunduklerını gosterıyor bu. Her cocuk babaya duskundur orda duzen kurmanıza umarım destek olurlar ama olmazlarsada aılenıze fazla ters dusmeyın derım ben sonucta tutunacak dala ıhtıyacınız olacak 3 cocukla babasıda bı sekılde gelır gorur cocugunu oraya gonderırsınız ara ara zaten o cocuk buyuyecek bı kac sene ıdare edeer alısır. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım o cocuklar hep mutlu olurlar hıc uzulmezler tabı sızde
1 saattir 22 den 6 yı cıkarıyormGerçekten 22 yaşında mısınız
Allah yardımcın olsun. Cocuklarinla güzel bı ömür geçirirsin inşallah.Güllük gulistanlik bir yaşam olmayacak ilk zamanlar buna eminim ama çocuklarımın sahir olduğu şeyler kadar da kötü olmayacaktır eminim. Ishazır diyebilirim. Çocuklara kimbakacak oda hazır evde 500 tl ye 1 artı 1 düşünüyorum eşyalı zaten. Birazda birikimim var bakalim
ilk birkaç ay baksa bile allah razi olsun bence ama uzun süreli komşuya yüklenmek bana da çok mantikli gelmedi, ilk ayları atlatip az biraz düzeninizi kurduktan sonra kuzenler kardesler destek olmaz mi? ayni şehirdeyiz diyorsunuzBebek konusunda biraz tedirgin oldum şimdi. Oda bakarim diyor ama bilmiyorum.
Gerçekleri duymak istemiyorsanız konu açmasaydınız.
Bal gibi siz de biliyorsunuz
Sinirinizi burada çıkarmak yerine hayatınızda uygulayın sevgiler
Konu sahibinin eski konusu biliyorum eşi beş para etmez bir insan. Nafaka verir kreş parasını öder diye düşünemiyorum ben bu profilde birinin. Konu sahibi de 22 yaşında 6 senelik evliyim demişti lise mezunu bile değil yani. En fazla asgari ücretle çalışır. Komşu hastalandı diyelim ne olacak? Bıktı diyelim olabilir yani ne olacak? Birbirimize güç verme olayı harika teorik olarak ama pratikte bunlar çok zor olasılıklar. Yine de umarım başarır tabi konu sahibi.
Evet valla biran kararlarımı sorguladımKadin elinden geldigi sekilde plan yapmış yok o olmaz bu olmaz. Bulmuş işte ev de bakacak kişi de neden kendi korkularinizi yüklemeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Tamam yurumeyebilir de ama ne yapsın. Burada şiddet var çocuğum var ama ayrılmam diye konu açsa herkes ayrıl çalış elin ayağın tutuyor derdi. Allah yardımcınız olsun ailenize söylemeden yerleşin mecbur alisacaklardir.
Aileye yakın gidersem,oğlumun ve kızımın okul masraflarını karşılamaz babası. Bulunduğumuz yerde gider öder çıkar ben duymam görmem bile ama diğer şekilde bana kalır o sorumlulukta. Bebegime bakacak olan abla burda,oraya gidersem bebgim ortada kalacak.Aileye yakın bir yerden ev tutun belki ona razı olurlar. Evde çok kalabalık olacağınızı, 3 çocukla zor olur size de falan derseniz kabul ederler belki
Evet bir markanın mobilya dükkanında çalışacağım,bir yerden başlamam lazım dediginiz gibi zaman geçtikçe gözüm kırılır ve alışırım diye korkuyorum.Bir yerden başlamak zorunda. Şiddet , hakaret her türlü sıkıntıyı çekiyor , bir defa boşanmış , çocuğundan ayrıldığı için yeniden eşine dönmek zorunda kalmış.
Ben basaracagina inanıyorum. 500 TL.ye eşyalı daire olan bir yerde yaşıyorsa hayatta uygun olur.
Şiddete boyun egecegine , evden bir şeyler örer , asgari ücretini alır ki mobilya isiyse zamanla artar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?