3 cocukla ayrı eve çıkmak

Antep'te 500 liraya eşyalı eve çok şaşırdım.on yıl önce esyasiz 500 lira kira veriyorduk sehitkamilde. Sizinki ilçe galiba

Yanlıs hatırlamıyorsam zaten nıkah yoktu esınızden degıl babanızdan korkuyrdnz benı oldurur fılan dıyordunuz. Ayrı ev kafanızdaysa oturup babanızla konusun alttan alarak ben cocuklarımdan ayrılmak ıstemıyorum sızede yuk olmak ıstemıyorum de ve onlara cok yakın bıyerden ev tut aynı mahlleden falan. Ozman belkı sıkıntı cıkarmazlar.

Öldürmez tepkisinden korkuyorum. Düzenim burda oğlum babasına düşkün bir çocuk burda rahat görüşür bu süreci kolay atlatır onların yanında görüşemezler birde psikolojisiyle ugrasirimn

Öldürmez tepkisinden korkuyorum. Düzenim burda oğlum babasına düşkün bir çocuk burda rahat görüşür bu süreci kolay atlatır onların yanında görüşemezler birde psikolojisiyle ugrasirimn
Dıger konuda oyle demıstınız ama bızde ıhtımal vermemıstık zaten sonucta aılen sana bosanmadın gerı dondun dıye sırt donmuslerdı senı dusunduklerını gosterıyor bu. Her cocuk babaya duskundur orda duzen kurmanıza umarım destek olurlar ama olmazlarsada aılenıze fazla ters dusmeyın derım ben sonucta tutunacak dala ıhtıyacınız olacak 3 cocukla babasıda bı sekılde gelır gorur cocugunu oraya gonderırsınız ara ara zaten o cocuk buyuyecek bı kac sene ıdare edeer alısır. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım o cocuklar hep mutlu olurlar hıc uzulmezler tabı sızde

Çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alicam

Yazdıklarınızı şimdi okudum. Sığınma evine gidereceğim demişsiniz ama eşinden şiddet gören kadınlar oraya başvuru yapabiliyor, siz resmi olarak evli değilsiniz. Koşulları iyice araştırdınız mı, çocuklarınızla aynı yerde kalmıyorsunuz orda çocukların kaldığı yer ayrı. Hatta bazı yerlerde binalar da ayrı. Çok emin bir şekilde sığınma evine gideceğinizi yazmışsınız da o yüzden soruyorum başvuru yaptınız mı, görüştünüz mü diye? Sizden sebep biz de bilgilenelim bu konuyla ilgili çok soru açılıyor burda

Allah yardımcın olsun. Cocuklarinla güzel bı ömür geçirirsin inşallah.

Bebek konusunda biraz tedirgin oldum şimdi. Oda bakarim diyor ama bilmiyorum.
ilk birkaç ay baksa bile allah razi olsun bence ama uzun süreli komşuya yüklenmek bana da çok mantikli gelmedi, ilk ayları atlatip az biraz düzeninizi kurduktan sonra kuzenler kardesler destek olmaz mi? ayni şehirdeyiz diyorsunuz

Bende boşanacam suan ailemin yanındayım gebeyim dogumdan sonrabebek ek gıdaya gecene kadar ailemle kalacam diger cocugumda 2 yaşında ikinci cocuk 6 aylik olduktansonra ayri bi eve çıkıp çalışacam ailem arkamda çocukların bakımı konusunda gerisi de hallolur zaten allahın izniyle
Aile desteği cok önemli boyle durumlarda çünkü cocuk olunca işin içinde cok degisiyo herşey aile bi yerfe elin ayağın oluyo senin 1 cocugum okuyo diyosun bunin tatili var okula gidip gelisi var hem çalışıp hem aile desteği olmadan cok zorlanirsin canim

Bir yerden başlamak zorunda. Şiddet , hakaret her türlü sıkıntıyı çekiyor , bir defa boşanmış , çocuğundan ayrıldığı için yeniden eşine dönmek zorunda kalmış.

Ben basaracagina inanıyorum. 500 TL.ye eşyalı daire olan bir yerde yaşıyorsa hayatta uygun olur.

Şiddete boyun egecegine , evden bir şeyler örer , asgari ücretini alır ki mobilya isiyse zamanla artar .

Aileye yakın bir yerden ev tutun belki ona razı olurlar. Evde çok kalabalık olacağınızı, 3 çocukla zor olur size de falan derseniz kabul ederler belki

Kadin elinden geldigi sekilde plan yapmış yok o olmaz bu olmaz. Bulmuş işte ev de bakacak kişi de neden kendi korkularinizi yüklemeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Tamam yurumeyebilir de ama ne yapsın. Burada şiddet var çocuğum var ama ayrılmam diye konu açsa herkes ayrıl çalış elin ayağın tutuyor derdi. Allah yardımcınız olsun ailenize söylemeden yerleşin mecbur alisacaklardir.

Evet valla biran kararlarımı sorguladım tavsiyelerinizi dikkate alacağım

Aileye yakın bir yerden ev tutun belki ona razı olurlar. Evde çok kalabalık olacağınızı, 3 çocukla zor olur size de falan derseniz kabul ederler belki
Aileye yakın gidersem,oğlumun ve kızımın okul masraflarını karşılamaz babası. Bulunduğumuz yerde gider öder çıkar ben duymam görmem bile ama diğer şekilde bana kalır o sorumlulukta. Bebegime bakacak olan abla burda,oraya gidersem bebgim ortada kalacak.

Evet bir markanın mobilya dükkanında çalışacağım,bir yerden başlamam lazım dediginiz gibi zaman geçtikçe gözüm kırılır ve alışırım diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…