3 çocukla boşanıyorum, bir akıl verin bana nolur

kadın ankara etimesgutta oturuyor rizeden daha pahalı bir yer değil.

ayrıca kadının rizedeki ailesi 18 yaşında kızları 1 haftada biriyle yattı diye paldur küldür evlendirmiş
annesi filan da herhalde hiç dememiş bu adam seni sevmiyor, istemiyor, bizim zorumuzla evlendi yarın boşar sen kendine bir gelecek kur
aksine belki de bi çocuk daha yap bi çocuk daha yap asla gidemesin demiş bile olabilirler
abisi zaten enişteyi vururum diyor --belki 20 sene önce de evlenmezsen vururum dedi bu abi biliyor muyuz?

eğer normal aileleri varsa ailelerinin olduğu yerlere gitmesini tavsiye edelim insanlara bence...

Bu paraları verse bile 500 bin gibi rakamla ev almanız imkansız.Bu adam paraya kavuşunca evdeki kadını beğenmeyen cinsten.20 yıldır ev almayan adam inanın boşanınca alacak ve orda yeni karısıyla oturacak ve sizin ona 3 çocuk vermeniz, onları buyutmeniz, 20 yılınızı ona vermeniz hepsi çöpe gidecek..Bu adam neden sizi istemiyor biraz ona odaklanın,kendinizi değiştirin ve geliştirin, güzel güçlü bir kadın olun,o sizi kaybetmekten korksun..ziraat mezunuymuşsunuz, dönem tarım dönemi,devlet kadınlara destek de veriyor,birşeyler üretin tarım konusunda..ailesinin desteğini de alın manevi olarak,ailesi de istemez herhalde oğulları 3 çocukla boşansın..eşinizi seviyorsanız hemen pes etmeyin..

Dogru dedin

Konu çok uzun bütün sayfaları okuyamadım ama istekleriniz çok uç geldi.
En iyisi size küçükde olsa bir ev almasını isteyip, çocukların masraflarını talep etmeniz üzgünüm ama çalışmak zorundasınız.
Ayrıca baştan beri sallantılı bir evlilikmiş bugünleri düşünüp kenara para ayırmanız lazımdı.
Yada çoktan çalışmaya başlamanız

konunu başından beri bana hiç mağdur kadın vibe'i geçmiyordu, diyordum bana hiç öyle gelmedi bu konu diye.
şimdi ayrıntılar ortaya çıkınca neden öyle hissettiğimi daha iyi anlıyorum

bir bekaret = nikah + 20 sene bakım

bence deal yani, yeterince iyi bir anlaşma olmuş bu zaten. ama süresi dolmuş artık yani.

adamın hatası o aile ortamına sahip, bu kafada bir kızla 1 haftada sevişmek olmuş...yüksek ihtimalle onun da ilk veya ilklerden ilişkisiydi, bilemedi böyle başını yakacaklarını. yaşı 20lerin başı o zamanlar karşı da çıkamadı. evlenmek zorunda kaldı sevmeye istemeye. bi' uçkur derdine gelinen yere bak.

sanki o ilişkiyi adam tek başına yaşadı. bedeli adam ödüyor ama...e yeterince ödememiş mi? daha ne yapacak bu adam? metres tutsa ona ev açsa çemkirirdik ama adama resmen zorla bu yolu açar boşanmasa...

eyvallah karşılığında kadın da adama ütü mütü yapmış diyebiliriz. kadın kalkıp kahvaltı hazırlamıyor, uyuyor ediyor pek öyle dört dönen bir tip değil --olmak zorunda da değil sadece olayı anlaşmaya çevirdim ya tarafların edimlerine bakıyorum.

adama kızdığım tek nokta neden çocuktu...
sanıyorum ki adam başlarda ayrılacak aşamaya gelemediği için çocuklar da peşpeşe olduğu için öylece sürdürmüş gitmiş hayatını. adam ancak şimdi boşanacak kuvvete erişmiş, her ne kadar fikren hep istese ve hep bunu söylese de gücü yetmemiş. adam bence bu kadının yetiştirdiği çocuktan bile kendine pişmanlık payı çıkartıyordur, boşa pişman olur orası ayrı (bunu neden söylediğimi daha önce örneklerle açıkladım)

e çocuk yapmış diye kızıyoruz da. öyle nasıl olurdu düşünelim. mesela aile zoruyla evlendik bak ama 2 sene evli kalalım sonra sen yoluna ben yoluma deseymiş keşke, en baştan. (tam yaz dizisi!)
işte acaba o zaman da mı vururlardı? ya da bu kadın olmaaaz ben dul kalamaaam diye intihar mı ederdi? bu kadın kocasıyla kavga etse, hooop intihara giden bir kadın. 20-25 yaşındayken boşanmaya kalksa adam ne olurdu düşünün artık....
"neden çocuk yapmış o zaman" diyoruz da öyle bir ortam ki saçma geliyor bir yerde bunu sormak.

bu arada kadın bir de kanser tedavisi görmüş, adam kanserli kadını nasıl bırakacaktı arkadaşlar? ne denirdi o durumda? (hepimiz derdik)

şu anda adama kızdığım nokta neden çocuk da değil de, kadına boşanacaz sen bunu ciddiye almıyorsun ama al kendini hazırla diye ciddi bir gözdağı vermemiş olması. adam ailelere itaat etmiş, adam merhametli, adam uçkurunun derdine girmiş bir olaya işte, kaderimmiş deyip sonsuza kadar böyle yaşar gider sanmış konu sahibi.

Akıl verilmiştir de sizin dediğiniz yönde değil. Adamı , "kızımızla / kız kardeşimizle evlenmezsen seni vururuz" diye nikah masasına oturtmuşlar. Sonrasında da istemiyorum demesine bakma; erkekler öyledir, hele çocuklarınız olsun zamanla alışır demiş olabilirler. İlk çocukların arasında yaş farkı olmama (15 ve 16 ) nedeni de bu olabilir

dönem tarım dönemi,devlet kadınlara destek de veriyor,birşeyler üretin tarım konusunda..
20 sene hicbirsey yapmayan bir kadin. Bu saatten sonra bunu yapar mı? Biraz gerçekci yorumlar yapalım.
Bir de eşinizi seviyorsanız hemen pes etmeyin demişsiniz. İyi adam sürekli boşanmak istemiş. Kadın sevse ne olacak? Şahsen boşanmak isteyen bir adam için gram kılımı kıpırdatmam. Haa adamın böyle bı niyeti yoktur. O zaman kadın desin ki ya bu adam için birşeyler yapmam lazım yoksa elimden gidecek.

Evet hatta elektriği beni fazla boğdu kotuyum diyor ama aşırı ozguven ile ciddiye almadım diyor hatta 3. Çocuk yine bir sorunun ardına çıkıp gelmiş belki de..
Aileden gelen akıllar çocuk yap üzerine olmuş olabilir
Ben adama çok üzüldüm ya, hala derdini anlatmaya çalışıyor
Aileler nasıl öğrendi mesela çok garip bir konu ilk msjda bunlar paylasilsa nasıl yorumlar gelirdi Allah bilir.

Sizin yorumunuza külliyen katılıyorum. Ben başta da dedim. Bu adam hepten kötü değil. Hepten kötü bir adam olsa 20 sene evli kalmaz. Her şeyi geçtim asla çocuk yapmaz. Adam tipik bir erkek. Hesapçı kitapçı değil. Eğer hesapçı olsaydı bu kadına bu rahatlığı vermezdi. Çocuk yapmazdı. Hadi çocuk oldu diyelim. 20 sene devam etmezdi. Ama şu var. Aile içi kavgaları ne derece idi bilemem. Çok ilginç bir vaka yaa.

Ohaaa yaaa ben şoktayım şu an. Demek ki konunun başından beri böyle ısrarcı olmam bundanmış. Yaa diyorum kadının anlatmasına bakıyorum. Bu adam bu kadar kötü izlenim vermedi bana. Çünkü vermek istemeyen erkeğe hicbirsey yaptiramazsın. Çocuk bile!!!

+ çocuklar hep okullu
lisede olanlar kısa sürede üniversiteli olacak zaten gerek yok ki düzenlerini bozmaya. çocuk küçük olsa aileden bakıma destek olacak olsa, burada öyle şeyler yok.
Ben maddi açıdan küçük sehirde daha rahat gecinicegini düşünüyorum. O yüzden Rize dedim ama psikopat aile faktörünü göz ardı etmisim.

Bu yoruma katılıyorum. Bu durum bende de oldu. Eski eşim olacak kişi. (Ki benim konum çok başka. Konu sahibinin eşi cidden sabırlı adammış) bana ayrılmak istediğinde anlamadım. Şaka yapıyor zannettim. Ciddiye almadım. Buraya kadar normal. Ama bu tekrarlayınca kafamda şimşek çaktı. Ben boşanma davası açtım. Çok ağladı. Pişmanım dedi. Belki de blöf yapmıştı. Bilemem. Ama konu sahibi bence adamın iyi niyetine çok ama çok güvenmis. Adam çocuklarının velayetini bile almak istemiş. Protokole bakıyorum çok makul. Ne diyeyim ki..

Belli bir yaştan sonra,deneyim de olmayınca asgari ücretli bile olsa maaşlı bir iş bulması zor,iş ilanlarına dikkat edin hep 30 yaş altı arıyorlar..Ama azimle kendi işini kurabilir.. 40ından sonra başarılı olan bi sürü kadın girişimci örneği var,istese yapabilir..3 çocukla çok üzücü bir durum..ev hanımı olup el üstünde tutulan birsürü insan gördüğümüz gibi çalışan ama kıymet görmeyen bayanlarda görüyoruz.. yeter ki evlendiğin kişi aile kavramının bilincinde olan temiz bir adam olsun..yoksa konu sadece çalışıp çalışmamak değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…